Отговори
# 64 875
На държавата не ѝ пука особено дали ще губи дела срещу нея, понеже ние ги плащаме от джоба си. Всички разходи по делата, отделно санкции, ако има наложени -също. Освен това обжалват винаги до последна инстанция, ако тръгнат да губят на някоя от първите - отново поради същата причина - няма какво да губят, защото не носят никаква отговорност и не плащат нищо от джоба си.
Така, че и да нямат топ юристи, в случаят срещу пострадалите, не им е особен проблем, след като никой не понася реална отговорност за загубени дела.
За тях явно е важно единствено производството да не стига до съд, в която посока бутат трагедията от първия ден, дори преди да е почнало разследването. А колко граждански дела ще загубят и обезщетения ще имат да плащат, не мисля, че са особено обезпокоени.
Аха, срещу посрадалите държаваа ще изгуби дела.
От какво и кои са посрадалите?
Близките на тези, които сами са си сложили край на живота или на тези, които Калушев уби?
Граждански дела трябва да има и срещу тези, които крещаха "лъжци". За уронване на престижа и клеветене на държавата?
Нали затова са наели Лулчева да намира пропуски в разследването. Какви данни се изнасят. Няма да намерят" убийци" на всички ни е ясно. Нали?
Да вземат пари, това им целта. То само това искат, затова и просят от пенсионерите.
Ще се радвам да намери нередности държавата тия 4мил. откъде са им "паднали".

# 64 876
Никакъв такт не заслужава жълтата измет, никакво жалене. Да пускат на ПИК-мик всичко, което имат. Всички записи и снимки. Калушеви старши и младши с голите деца. Ламата с Алекс и Ники, чисто голи и флиртуващи един с друг. Интервютата от Роук, където деца реват, докато извергът ги настройва срещу родителите им. Млатенето на кучетата. Разговорът между педофила и бащата на момичето.
Тази лудост така се лекува. Много ми е мек Росен Йорданов, някой по-хард трябва.

# 64 877
Тази жена, която мислехме, че е майката на Ивей говори в момента. Тя била доайенът на пещерняците.

# 64 878
# 64 879
Стара кримка, отишла до тоалетната да си измие помията от лицето и там сварила всички експерти да се поздравяват и да се хилят като пачи.

# 64 880
А очакваха да ги разстроят 😀

# 64 881
Стара кримка, отишла до тоалетната да си измие помията от лицето и там сварила всички експерти да се поздравяват и да се хилят като пачи.
и к' во, сигурно живота им се върти само около петрохан. Големи манипулатори са.

# 64 882
Къде ги видяхте тези доста хора? Само заради това ги погледнах. Ами не. Това не са доста хора.

# 64 883
Къде ги видяхте тези доста хора? Само заради това ги погледнах. Ами не. Това не са доста хора.
Никакви хора нямаше. Шайка глупаци.

# 64 884
Протестиращите са не повече от 30 човека. Троловете във фейса няма как да присъстват.

# 64 885
Не дойде майката викинг, защото можеше да се намърда някой да я попита защо си е подарила децата на педофил.
Пуснали една пишман женица да реве на брифинга и сега да влачи клюки. Такива са им " лицата на протеста". Похабени нещастни хорица без смисъл в живота, да и пълнят каничката с пенсиите си.

# 64 886
  • при Arctic Monkeys
Никакви хора нямаше. Шайка глупаци.
Мижав интерес значи. Това показва, че все пак здравият разум надделява и е ясно, че тази лудост всъщност се движи от шепа тролове.Включително и тук

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 20:14 от karmacoma

# 64 887
Не повече от петдесет души са "на терен" и 126бр "гледащи"/ клюкарстващи са онлайн.
Скрит текст:

# 64 888
Прокуратурата няма ли да се самосезира за действията на родителите? На Леон и Алекс защо да не е възможно. И когато става въпрос за деца, какво като са навършили пълнолетие? Ралица и тя заслужава наказание.

То и аз за кратко  съм влезнала в бройката на гледащите. Сигурна съм, че има и други като мен.

# 64 889
А OFFnews защо не предават на живо...заедно с Петра...

Общи условия

Активация на акаунт