Отговори
# 65 025
  • при Arctic Monkeys
Toni Popov:

"Невинен до доказване на противното! Тази презумпция не се прилага от раследващите и “експертите” по случая Петрохан.

Припомнете ми как беше приложена презумпцията за невинност по отношение на Валери, насиленото малко момиче и нейните родители, а и на Деян, на Атанас Русев?...
Искаш да кажеш, че калушев е невинен?

# 65 026
Имам теория, че деца са оставяни на Калушев като един вид "приношение" за благоразположение на т.нар. "колеги" (както той е наричал демоните, с които се е хвалил че общува). Не забравяйте, че е бил известен сред последователите си като "вещер", "оракул" и магьосник. Та родител който е ламтял за пари, известност, кариера или друго се е решавал така да ги получи.

Все пак всичко, с което тоя се е занимавал е да "облъчва", да прави сеанси за смърт, болест и други сатанински обреди.

Макулев и Асенова, пък и тая патка Версано, може да се поздравят че са спрели децата си от малоумното БГ училище и вместо това са ги прарили да получат ето това невероятно ценно познание.

И украсено даже.

# 65 027
Ахаа - Тони Попов. Мазно усмихнато харизматично пасторче, проповядващо чрез любовта на бог към щастливо бъдеще и финансова свобода и изцеления...
На сектанта Папа Максим от Пробуждане батко му Simple Smile
Надежден Hands Plus1

# 65 028
Toni Popov:

"Невинен до доказване на противното! Тази презумпция не се прилага от раследващите и “експертите” по случая Петрохан.

Припомнете ми как беше приложена презумпцията за невинност по отношение на Валери, насиленото малко момиче и нейните родители, а и на Деян, на Атанас Русев?...
Искаш да кажеш, че калушев е невинен?

Обратното, че е лицемерно хора, които съчиняват и разпростараняват лъжи дори не за едно насилено дете, а за няколко, да подскачат заради събраните свидетелства за педофилия от страна на Калушев.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 14:08 от EmmaT

# 65 029

Макулев и Асенова, пък и тая патка Версано, може да се поздравят че са спрели децата си от малоумното БГ училище и вместо това са ги прарили да получат ето това невероятно ценно познание.

И украсено даже.

Аз чак сега ги виждам тия... рисунки. Гадост, гнус.
Ама сигурно и това не е доказателство за извратено съзнание и педофилия.
Интересно какво мислят родителите на жертвите за тези послания.

# 65 030
  • при Arctic Monkeys
Ако малко държите на себе си като човеци, ако сте такива, а не ботове, замълчете, бе. Хубаво, сте анонимни, ама чак пък толкоз.

# 65 031
Скрит текст:
Toni Popov:

"Невинен до доказване на противното! Тази презумпция не се прилага от раследващите и “експертите” по случая Петрохан. Не знам как може да се прави експертиза на мъртви хора без да ги познаваш лично и без да говориш с хората, които са ги познавали. Дечо идваше при нас на уроци по Бачата и Салса. Винаги усмихнат, смирен, внимателен, голям кавалер. Чак след време като имахме лична среща по друг повод разбрах, какъв сериозен счетоводен бизнес има. Нелепо е за мен да де смята, че са спрели даренията към организацията и това е довело до самоубийство. Със сигурност Дечо не се нуждаеше от никакви дарения. Имаше си собствен бизнес"

А кой твърди, че са се самоубили точно и само защото са спрели даренията/парите? Повечето защитници на групата се правят на прости и невменяеми или наистина са такива?

С две думи постът ви и цитатът на Toni Popov не е по темата.

С една дума постът ми е по темата, потвърдено е. И в него не пише само за Дечо, а и мнение за експертизата.

Невинен е! Невинен! Невинен пък!

# 65 032
Скрит текст:

И украсено даже.

Аз чак сега ги виждам тия... рисунки. Гадост, гнус.
Ама сигурно и това не е доказателство за извратено съзнание и педофилия.
Интересно какво мислят родителите на жертвите за тези послания.

Мислят, че са изфабрикувани от разследващите.

# 65 033
Ахаа - Тони Попов. Мазно усмихнато харизматично пасторче, проповядващо чрез любовта на бог към щастливо бъдеще и финансова свобода и изцеления...
На сектанта Папа Максим от Пробуждане батко му Simple Smile
Надежден Hands Plus1
Ама как може така да развенчаваш вертикалите, те говорят с "колегите". И веднага ти искам от-вод, не пишеш нищо вече за "липотономата".

# 65 034
Повод за съмнения за достоверността на изнесените факти не е като да няма - следствена тайна тиражирана по медии, силно политическо вмешателство, случаят се превърна в медийна бухалка, издадена присъда още в първите дни,  участието и намесата на пристрастни експерти и журналисти.
В този контекст откъде можем да сме сигурни, че фактите не са манипулирани, изопачени, някои съществени прикрити, за да обслужат поддържането на конкретна теза, интереси ?
Само съд може да издаде присъда. В правова държава. А присъдата медийно бе издадена още от първите дни. Това само подхранва съмненията.

Няма логика да се гневите на Ралица, защото е поставила без разрешение паметник, а същевременно да е приемливо за Вас, че се тиражира в медии следствена тайна.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 14:04 от starinthenightsky

# 65 035
Повод за съмнения за достоверността на изнесените факти не е като да няма - следствена тайна тиражирана по медии, силно политическо вмешателство,  случаят се превърна в медийна бухалка, издадена присъда още в първите дни,  участието и намесата на пристрастни експерти и журналисти.
В този контекст откъде можем да сме сигурни, че фактите не са манипулирани, изопачени, някои съществени прикрити, за да обслужат поддържането на конкретна теза, интереси ?
Само съд може да издаде присъда. В правова държава. А присъдата медийно бе издадена още от първите дни. Това само подхранва съмненията.

А не може ли да се съмнявате без всеки ден да повтаряте едно и също? Като развалени грамофонни плочи сте. Хубаво, всички разбрахме, съмнявате се. ОК. Стига вече ни го натяквахте. Започва да става малко като ония с шлиферите, дето _много_ държат непрекъсанато да си го размахват пред очите на нормалните хора.

# 65 036
Оф. От самото начало беше ясно, че няма външна намеса. За децата, бяха съмнения, за които в последствие излязоха свидетелства на жертвите му.
А най-красноречиво беше интервюто на СА.

# 65 037
Аз на Ралица и Макулеви не им се гневя за паметника.
Бясна съм, че са си зарязали децата да ги отглеждат Калушев и група и не ме интересуват мотивите им. Няма адекватно обяснение, защо Ники и Алекс са живеели от малолетни с ламата.
Накрая умират напълно и изцяло заради него.
Независимо дали има или няма външна намеса, Калушев е отговорен за техните загубени животи.

# 65 038
На мен ми идват разни идеи, но са по-скоро основа за художествен сюжет, отколкото за реална възможност, няма как прокуратурата да се гаври със закона. Примерно, намират един клошар, може и онзи, намерил телата на Околчица/ овчарят-дансаджия/, и той си признава убийства, намират някакви косвени улики, въобще, скалъпват обвинение. И всички вкупом отиват в съда- експерти, ралици, яневци, конституирани надлежно като граждански ищци с голямата паст. И Лулчева там, наперена. Тя за пари е там, не за слава. И в хода на процеса се установява, че човекът е невинен, но си разпитват експертите, свидетелите, всичко публично и надлежно. За педофилията е ясно кой е, но убиец имаме. Ей това заслужават конспираторите, а и овчарят е невинен до доказване на противното. И накрая оправдан.

# 65 039
Повод за съмнения за достоверността на изнесените факти не е като да няма - следствена тайна тиражирана по медии, силно политическо вмешателство,  случаят се превърна в медийна бухалка, издадена присъда още в първите дни,  участието и намесата на пристрастни експерти и журналисти.

А не може ли да се съмнявате без всеки ден да повтаряте едно и също? Като развалени грамофонни плочи сте. Хубаво, всички разбрахме, съмнявате се. ОК. Стига вече ни го натяквахте. Започва да става малко като ония с шлиферите, дето _много_ държат непрекъсанато да си го размахват пред очите на нормалните хора.

Давам Ви възможност като нямате аргументи за пореден път да си служите с епитети.

Общи условия

Активация на акаунт