Отговори
# 65 235

Странни реакции, наистина. То затова много хора смятат, че е /по/измислена ситуацията за да докажат някакъв мотив за самоубийства/убийства.

Въпросните "много хора", от които личи, че си част,  забравят, че има запис на разговора на бащата с Николай, в който му показал снимки на вибратори, заявил, че е записал думите на дъщеря си и изпратил записа  "където трябва", а Николай нарекъл момичето лъжкиня. Това се случва на 1 февруари сутринта, а часове по-късно започват събитията в хижата. Как точно се "по/измисля ситуация" преди да има самоубийства/убийства и още по-малко версия за тях?

Отделно, тези "много хора" как не вижат абсурда в това родител на дете с опит за самоубийство да забърка себе си и дъщеря си в лъжесвидетелстване за сексуално насилие?

# 65 236
Та, моята теория е следната. Опитал се е да приложи на Т. същата нелепа техника, която е минавала безпроблемно пред 8-10 годишни момчета 20 г.  (Била момче ама преродено ама я бил насилвал баща и ама майка и щяла да се прероди в гладен дух ама тя е лама незнамкойси, трябвало на глас "да моли" да и се даде "познанието" за свещените сексуални практики) Обаче тя  получава паническа атака, явно се е обезпокоил че може да се наложи да отиде в бърза помощ или нещо по-лошо и тогава как ще обясни на органите какво прави той 50 годишен мъж с голо 13 годишно дете по всяка вероятност дрогирано (свещени чайове, свещени гъби итюн.) за това я е оставил на мира. Обаче тя се обажда на татко си.

Следва damage control сам РЙ казва че е слушал двучасовия запис в който педофила се гъне и пробва всичките си лъжи включително и да обвини детето че е алкохолно зависимо и му се нахвърлило.

# 65 237
Само по себе си е абсурдно баща да заведе и остави да нощува дъщеря си на 13 години в отдалечена хижа насред гората. В коч компания.

# 65 238
Аз започвам да си мисля, че ако не всички, то поне повечето от групата /100% Ралица и София със сигурност/ са знаели за случващото се. Само че ние обикновените, простичките хора наричаме това блудство, групово блудство, а пък те просветените го наричат голи духовни физически ритуали /примерно/. Все ми е тая на мен как му викат - тантрически практики ли, кармамудра ли, или туммо. За нас това е извратено, подсъдно - за тях явно е нормално, даже се лекували по тоя начин.

# 65 239
Другото абсурдно е, че се е почувствала застрашена, имала е достъп до телефон,  но е размислила да не го търси веднага.

# 65 240
Отново обвинения към действията на 13 годишно дете преживяло сексуално посегателство. Вероятно дрогирано.

Не била се обадила веднага.

Ами вие откъде знаете в какво състояние е била? Бяхте ли там?

Когато и да се е обадила фактът е че има запис. Записът е два часа. В тези два часа ламата се е разкрил. Точка. Край на цирка. За това страхливеца не е отишъл в хижата, а панически е избягал.

# 65 241
Скрит текст:
Чудно ми е Калушев как й е дал телефон и й е позволил да се обажда на баща й....
По-чудно е как е успяла да направи снимка на вибраторите.
Вие май не сте си имали работа с тийнейджър/ка Wink Ама от тия днешните, изобретателните. Бих казала, че при днешните тийнейджърки телефоните са им продължение на ръката. С бъбрек ще се разделят, с айфона - не. При момчетата не е баш така, не че не ползват телефони, но са по-привързани към геймърския си компютър.
А и не ги знаем тия вибратори къде са били оставени.
тийнейджърка, да, ама все пак Калушев е зверски параноик и control freak. Изненадана съм, че е допуснал тя да остане насаме с тези вибратори, че да ги снима. Надали е извадила телефона баш по време на "ритуала". А пък след него той се е панирал и предполагам е прибрал сергията... така де, това са дребни подробности. Браво на момичето, че е успяло да събере улика.
Не мисля, че София и Ралица знаят за тантричните ритуали с деца. Те са в пълен denial. За тях Иво е просветен и няма сексуални нужди. София мрази сина си и не му вярва. А Ралица не знам как не се е притеснявала за сина си, че няма любовни контакти с момичета, което е естественото занимание на младежи на негова възраст. Ама тя е толкова проста и луда, сигурно и за него си е мислела, че е преродено божество без сексуални потребности.
Друго, което ми е интересно в динамиката на родителите, е отношенията им с бащата на Т. Ралица го познава. Макулев не знам дали го познава, но има наглостта да подлага думите му на съмнение в последното си официално становище. Чудя се, Асенова и Макулев разговаряли ли са с бащата:
1. След насилването на Т.?
2. След Петрохан-Околчица?
3. След изтичането на експертизите?
Бащата казва на Николай докато са при багажника, че със Сашо са жертви и да бягат. Не би ли трябвало да се обади и на родителите им, или поне със сигурност на Сашо, който е непълнолетен?
После след Петрохан, Асенова сигурно е знаела, че са били на Българи с Т. и би трябвало да звъни на бащата?
И след експертизите, ако се познават лично и ако не вярват на показанията, не би ли следвало пак да се чуят да го изговорят?
Подозирам, че след истеричната сектантска реакция на родителите сводници, бащата на Т не иска и да чува за тях. Сигурно ги е блокирал от всякъде и не си вдига телефона.

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 14:30 от Notamama

# 65 242
Според мен СА е знаела, тя не е проста. Ако Бенатова и Шикерова не я бяха прекъсвали, кой знае още каква информация щеше да изсипе.

# 65 243
Само по себе си е абсурдно баща да заведе и остави да нощува дъщеря си на 13 години в отдалечена хижа насред гората. В коч компания.
Много абсурдни неща има в тази секта и обкръжението й.
Като се започне с харизването на малолетни момченца. Да бъдат гледани в продължение на години.
НЗ повече от десет години живее извън семейната среда. Това няма как да го прави по,по,най .
Зависим от един лъжлив уж лама. Чудя се как е възможно една майка така да си остави детето.
В спомените си не казва той да е гостувал в дома им, все тя е на хижата.
На  другите ЯМ, и АВ децата са още по-малки.
Дори да нямаше гаври с децата, пак не ми е понятен този абсурд и да се защитават такива псевдородители?
В коч компания е дадено и момиче. Пак е абсурд. Този педофил е имал дарба да манипулира и мами жервите си.
Ето, че до сега близките са зомбирани.

# 65 244
Notamama, София е избрала да не повярва на сина си, това е различно от незнание. Същото е направила и Ралица, когато вторият ѝ мъж, вярвайки на Валери, е извел детето им. И това е в най-добрия случай, при който не са имали никакви подозрения дотогава.
А още по-фрапиращото е, че сега, когато има доказателства, продължават да си затварят очите. София май-беше нарекла момичето наркоманка и че била "дърта" за ламата. Ралица знае, че има свидетел за участието на сина й в оргия с деца. Макулев и той е вече наясно, а се вижда какво прави - спори френска или испанска гимназия е завършил насилникът.

# 65 245
Родителите, но и спонсорите... Защото без спонсори нямаше да има с какво да купува джипове за РД, нито да грумва второкласници с пътувания в Дубай, Италия, Франция, Непал и къде още беше... А част от доводите на родители бяха точно тези - как децата им са обиколили света без те да похарчат и един лев.

# 65 246
Това, че не са похарчили нито лев, всъщност беше изтъквано някак с гордост... Какво повече да говорим.

# 65 247
Щом СА знае за практиките, сигурно вярва на ВА, но смята, че не е прав да се оплаква, защото линиите от 12 век...

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 17:01 от Spensa

# 65 248
  • my own world....
Тя СА вярва и че Тома Белев брои лешояди и храни пеперуди (или обратното)... Така че явно може да повярва и в дядо Коледа. Вижда се, че не я слуша главата изобщо...
Нали помните, че Асен Аенов е запознал бащата и групата и гарантирал за ламата... Помните и че първоначално момичето е прекарвало време на хижата - там кучета, котки, моноколела, шейни и други хубавини, БЕЗ ДАСКАЛО и др подобни... И се е прибирало и е казвало - хубаво беше... Това е към тия дето питат как бащата е оставил детето с коч компанията. Имало си е обработка и предистория.

# 65 249
Не забравяйте, че визията им е била, че " не са случайни хора". И до Българе са ходили с обозначенията на сдружението, кемпери, лого, в хижата е създадена пълна привидност за няакви свръхпротектирани хора. Сега всички помагачи да се стягат да ходят на едно строго защитено място. Не знаели били. Ще узнаем каво не са знаели.
Дори смятам, че обвинението на Сандов, който оспорва, че е набавил имотна облага за сдружението, е съставомерно. Едва ли щяха да даряват спонсорите, ако не виждаха наподобеното за истинско сдружение.

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 15:41 от tays

Общи условия

Активация на акаунт