Отговори
# 65 385
  • София
И аз мисля, че са се познавали, но ВТ ще каже, ааааа, не, откриването на кампанията беше публично, всеки можеше да дойде... Да сте дошли и вие. Няма смисъл да се спори, дано излязат документи, данни за финансовите транзакции и т.н. да се изяснят отношенията ВТ, ИК и другите

# 65 386
  • София
Ама то е известно, че са се познавали преди Терзиев и Калушев, та даренията са точно в периода на кметската кампания. Това дарение от бившата, прясно разведена съпруга също - седмици преди да встъпи в длъжност. А май по-късно, вече като кмет, е ходил на гости, но за второто не съм сигурна, докато първото е отдавна огласено.

# 65 387
Излиза, че са се познавали преди В.Т. да стане кмет.
То това се знае отдавна:
https://filternews.bg/terziev-izlaga-dal-e-na-kalushev-nad-chetvart-milion-leva/

# 65 388
Не мисля, че има напън за нормализиране, в случая никой не твърди "това е нормално", твърдят "нищо не е ставало, прокуратурата лъже".

# 65 389
  • Стара Загора
Убедена съм, че ако ИК не беше стартирал варианта със затриването и заличаването на всички и всичко, бащата  на момичета НЯМАШЕ да подаде жалба , където и да е.

Личи си, че той няма доверие или поне не разчита на държавния апарат.
  Доколкото си спомням, полицията го е потърсила за разпит  няколко дни след Петрохан.

Последна редакция: сб, 03 окт 2026, 14:38 от wanconboy

# 65 390
Достатъчно е да разкаже на дарителите.

# 65 391
Едва ли щяха са се впечатлят.

# 65 392
Едва ли щяха са се впечатлят.
Да, те доматите с колците ядат.

# 65 393
Откъде сте сигурни, че снимката с Терзиев е напълно автентична, не е манипулирана ?

# 65 394

Щяха вече да са завели иск п/в сайта.

# 65 395
И да е истинска, то е ясно, че им е дарявал, защото са се представяли по определен начин. Ясно е, че ще се бутат на такива мероприятия.
За мен снимката е доказателство, че идея си е нямал, че са бутафорни.

# 65 396
Тази снимка я има в нета. В два варианта. Ето другата, за която сайтът за проверка, казва че е индексирана на 18 май 2025. Тази, която публикувахте я има, само че без текст и е от март 2026.  

Последна редакция: сб, 03 окт 2026, 15:34 от starinthenightsky

# 65 397
Малко са изрязали ламата, как така. Този оракул.

# 65 398
А може и да е добавен.

# 65 399
  • при Arctic Monkeys
Откъде сте сигурни, че снимката с Терзиев е напълно автентична, не е манипулирана ?
Искате да кажете, че Българска Телеграфна Агенция фалшифицират и разпространяват генерирани с аи снимки?

Общи условия

Активация на акаунт