Отговори
# 65 490
Подобна е и логиката да правите асоциация на Ботев с Калушев. Само защото е намерен на Околчица. И е публикувал "Борба". Тъй де решил като загине за  него песни да пеят и стихове да се редят ?!

# 65 491
Няма такъв комфорт елитът на вещите лица да ви се изрежда, всеки в областта си, да дава отговори. Прокуратурата за пръв път прави такова нещо, но вместо респект, получиха ра и вйо. Обичайно прокуратурата прави брифинг чрез говорителя си, който дори не е виждал труповете при аутопсията, и дори не е виждал писъци на измъчвани при сеанси деца .
Йорданов , приемете, беше с делегирани от разследващите функции да отговаря на въпроси.

# 65 492
  • my own world....
Някои хора присъстваха на брифинга с единствената цел да НЕ се изнесе информация. Въпреки тях, РЙ успя да надделее и си разказа част от нещата. Така или иначе ще има втори брифинг, надявам се без дементни старци и жълти лели и ще се изнесе спокойно фактологията.
Сега, иди питай РА какво пише в експертизите за Околчица, да видим ще ти отговори ли...

# 65 493
Предимно прокурорът май е "говорителят", но да кажем Росен е...Хубаво е говорител, ама от готовата ситуационна на колегите му това се разбра....Николай е стоял облегнат на стола, замръзнал в поза, че да го уцелят между очите. Николай може да е стрелял преди това, не знаем...По-убедително и професионално трудно може да прозвучи, и не е проблем "говорителят".

# 65 494
А бащата на момичето е изключен като заподозрян, така ли. Защото има не малък мотив да застреля Калушев. В конспирацията съм, да не наскочите сега.

# 65 495
Самите провеждащи брифинга нямаха интерес от спокойна обстановка за излагане на фактите. Точно какафонията им позволи да претупват, да не отговарят на въпроси, да не си довършват изказванията и да си предават топката един на друг с оправданието, че не им е дадена възможност спокойно да изнесат фактите.

# 65 496
А бащата на момичето е изключен като заподозрян, така ли. Защото има не малък мотив да застреля Калушев. В конспирацията съм, да не наскочите сега.

Това някаква нова тактика ли е? "Ето, **** съм, да не ми скочите сега"?

# 65 497
По повод Околчица ситуационната беше готова, ако не се лъжа, и бяха наредени физици, балистици и тн, когато прокурорката обяви в началото. Чухме версията за ситуацията обаче от Росен Йорданов, не знам по каква..Ситуационната на Околчица не трябваше ли да бъде представена от съответните специалисти, работели по нея. По това, което Росен каза, Калушев е застанал на вратата и стрелял по Николай, и то между очите...Николай явно е стоял неподвижно, на всичкото отгоре и опрян на стола...нали е един от доводите при изходната рана, липсата ѝ.
Ако са извънземни килъри с какво ще се промени убийството?
Ще има ли "изходна рана"?
Предполагам сте специалист в тази област? Щом се съмнявате в експертизата на физици, балистици и тн,
На специалисти, които са работили месеци, за да изготвят представената експеризата.
Умолявам конспираторите да дадат аргумент за причините и поне един мотив....Цялата държавна институция да обвинява, че тези от Петрохан са секта. Имаща Лама и ученици. Също деца и техните родители с действия, които са неразбиращи за нормална семейна среда.

Последна редакция: нд, 04 окт 2026, 17:38 от babian

# 65 498

Не

# 65 499

Не
Грешка!
Щом сам си го поискаш, за да те "отпушат" и "излекуват", Калушко е искал положителен отговор.

Общи условия

Активация на акаунт