Открийте Merréh – изкуството на осъзнатата грижа и спечелете своя Red Grape скраб за тяло!

• 6 606
  • 364
  •   1
Отговори
# 45
Не ми е познат бранда, сега научавам за него. Не съм ползвала продукт, но с удоволствие бих опитала.

# 46
Сега се запознавам с марката, и с удоволствие бих изпробвала продукт с този аромат. Любим ритуал ми е ексфолиране и хидратиране на кожата.

# 47
  • София
Не ми е познат брандът и не съм тествала продукти от него.
Обичам да използвам различни видове скраб за тяло, след което допълнително хидратирам с ароматни кремове.

# 48
Познат ли ви е брандът Merréh? Споделете своя любим ритуал за грижа за кожата и ни кажете дали сте опитвали Red Grape Скраб за тяло или друг наш продукт. 🍇
 Не ми е познат ,днес се запознах с вашите продукти.Нямам много време за себе си,защото имам малко дете,но тепърва ще трябва да се погрижа за себе си,защото след бременноста кожата ми стана проблемна...убсно е суха ,особено през зимата.За сега успявам просто да се намажа с някой останал бебешки лосион след баня 😆

# 49
Не, но бих го тествала с удоволствие.

Често използвам кокосово масло за хидратация след душ като алтернатива на лосионите за тяло.

# 50
Не са ми познати продуките и марката. Любим ритуал ми е да се мажа с кремове, лосиони, серуми, олиа, а преди лятото - да ексфолирам целулитните зони по тялото.

# 51
  • Варна
 Не бях чувала досега за този бранд.
Обичам, но не успвам винаги, след баня да нанеса крем или лосион за тяло. Скраб само за лице ползвам, но май имам нужда и за тялото.

# 52
Сега се запознавам с марката, и с удоволствие бих изпробвала продукт с този аромат. Любим ритуал ми е ексфолиране и хидратиране на кожата.

# 53
За първи път чувам за марката, интересна изглежда. Бих изпробвала, в момента даже си търся подходяща марка за скръб, защото не попадам на нещо което да ми хареса напълно и пробвам различни марки. Най-много обичам след баня да се намаца с любим крем/лосион и да замириша на сладичко, защото много обичам сладки аромати за тяло :Д

# 54
Любим ритуал за кожата ми е ексфолиране и хидратиране. С удоволствие бих се запознала с продуктите на марката.

# 55
Не ми е позната марката, за първи път я виждам.
След баня обикновено мазането с крем (антицелилитен, стягащ, т.н) за мен са по-скоро необходимост за евентуално по-добър външен вид, отколкото любим ритуал. Не мога да кажа, че имам любим ритуал след баня. По-скоро чувството за усещане на лекота и чистота след баня, водата сякаш отмива и грижи и тревоги.

# 56
  • Г. О.
Харесва ми да ползвам лосиони и скрабове за тяло по време и след душ. Марката ми е позната само като име, не съм ползвала продуктите, но ще поправя това.

# 57
Чувала съм за Merréh , но досега все още не съм имала удоволствието да тествам проgykmume ви лично.
Моят любим ритуал за грижа за кожата обикновено включва дълбока хидратация и време за релакс след дълъг ден вярвам, че малките моменти за себе си са най- важни. Red Grape Cкрабът за тяло звучи изключително изкушаващо, особено заради комбинацията от антиоксиданти и обещанието за мека кожа. Определено ми влезе в списъка с желания .

# 58
Здравейте! 😊 Все още не съм пробвала продукти на Merréh, но с удоволствие бих се запознала с тях. Обичам да се грижа за кожата си с нежен пилинг и хидратиращ крем след душ. Ще се радвам да изпробвам Red Grape скраба за тяло и да споделя впечатленията си! 🍇✨

# 59
  • ВАРНА
Не ми е позната марката.
Любим ритуал за тяло ми е след баня да си направя някоя маска на лицето, както и любимия лосион за тяло.
С удоволствия бих пробвала продукта.

Общи условия

Активация на акаунт