🐰AMOS България: Великден е по-сладък, когато е споделен!

• 5 602
  • 378
  •   1
Отговори
Великден наближава, а с него идват усмивките, игрите и сладките изненади! Тази пролет малки и големи могат да се потопят в един истински цветен свят с новата специална колекция желирани бонбони AMOS – създадена да носи радост, настроение и вкусни моменти за цялото семейство.

Представяме ви пролетната серия, вдъхновена от най-обичаните символи на Великден. Забавни форми, апетитни вкусове и изненади на всяка крачка – всяка хапка е истинско приключение.

AMOS Peelerz – обели и се наслади!

Новата линия AMOS Peelerz предлага нещо различно – желирани бонбони с уникална текстура, която се обелва като истински плод. AMOS Peelerz Моркови с вкус на манго са свежо и екзотично предложение, което ще изненада сетивата. AMOS Peelerz Яйца с вкусове на ягода, малина и боровинка съчетават любими плодови вкусове в едно истинско великденско изкушение. А AMOS Peelerz Лалета с вкусове на ягода, праскова и портокал носят нежни и балансирани вкусове, съчетани с красива цветна форма, която създава пролетно настроение на момента.

AMOS 4D Gummy – усети разликата!

За почитателите на нещо по-специално са AMOS 4D Великденски Зайчета и AMOS 4D Великденски Приятели с вкусове на лимон, ябълка и ягода. Те впечатляват с реалистична триизмерна форма, свежи плодови комбинации и мека сърцевина с истински плодов сок - истинско удоволствие за сетивата. Всички бонбони от серията са без глутен, а меката им дъвчаща текстура ги прави любими както на деца, така и на възрастни.

AMOS Egg Hunt – търси, обели, спечели!

Истинската магия на колекцията идва с AMOS Peelerz Пролетен Микс Лов на Яйца с вкусове на ягода, манго и боровинка. Вдъхновен от традиционния великденски лов на яйца, този продукт превръща сладкото изкушение в игра – всяко яйце крие изненада, а най-голямото предизвикателство е да намериш златното яйце AMOS, скрито в пакета. Със своята празнична визия и любими плодови вкусове, миксът е идеален избор за великденски кошници, подаръци или споделени семейни моменти около празничната трапеза.

Включете се в нашата игра!

Сега е вашият шанс! Потопете се в света на AMOS, открийте любимите си форми и вкусове и споделете в коментарите – кой продукт бихте избрали първо и с кого бихте го споделили?

Очакват ви усмивки, вкусни награди и истинско празнично настроение. Защото Великден е още по-сладък, когато е споделен! На 14 април ще изтеглим 50 късметлии, които ще спечелят пролетен продуктов комплект от AMOS България.

🐰🐤 Искате да сте първите, които разбират за нашите нови предложения?
Последвайте ни във Facebook и TikTok — там ще намерите вдъхновение, изненади и най-актуалните новини за AMOS преди всички останали!

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: вт, 07 апр 2026, 13:05 от Жaклин

# 1
  • Ямбол
Kой продукт бихте избрали първо и с кого бихте го споделили? Аз ибирам Egg Hunt златното яйце и ще го споделя с детето ми,ще го превърнем в игра кой ще намери златното яйце Simple Smile

# 2
Аз избирам 4D Gummy и ще го споделя с мъжа си, защото на първата ни среща хапвахме желирани бонбони.

# 3
  • София
Първо бих избрала Egg Hunt – търси, обели, спечели! и ще ги споделя с децата Simple Smile

# 4
Аз избирам Egg Hunt. Ще ги споделя с дъщеря ми.

# 5
Аз ибирам Egg Hunt златното яйце и ще го споделя с детето ми.

# 6
Първо бих избрала Egg Hunt и ще го споделя с всички от семейството.

# 7
Със сигурност Egg Hunt биха били страхотно забавление за двете ми деца.

# 8
  • При децата ми
Бих избрала Egg Hunt и ще ги споделя с децата ми и семейството.

# 9
О, със сигурност ще са Egg Hunt. Децата ми и аз ще им се насладим.

# 10
  • София
Бих избрала Egg Hunt. Ще ги споделя с внука ми, но и дядо му със сигурност ще "помогне". Simple Smile

# 11
Бих избрала Egg Hunt – търси, обели, спечели! и ще ги споделя с колегите

# 12
Избирам Peelerz Моркови с вкус на манго , защото обичам вкуса на манго и ще ми бъде интересно да ги опитам. Бих ги споделила със сестра ми.

# 13
Бих споделила Egg Hunt с цялото семейство, за да е по-забавно.

# 14
Peelerz Пролетен Микс Лов на Яйца ще е моят избор, при това с вкус ня манго, който ни е любим плод. Бих го споделила с децата.

Общи условия

Активация на акаунт