Светът през обектива - фотографската тема 6 част

• 21 213
  • 492
  •   1
Отговори
# 120
Тео, рожбе, къртиш мрака с това розово Shocked Joy

То това е целта!!!! Mr. Green Joy

Да, и на мен тази снимка ми харесва. Забравих да ви кажа, че кончето е само на една седмица. Heart Eyes  Глухарчетата са много, много стара тема, ама който не е тренирал в/у тях, пак са му интересни. Joy
И да ви покажа, как щерка ми тегли голямата риба. Mr. Green

Големият, малък човек! Grinning

# 121
лулу номера с обектива ми намирисва на Павилион-а.От там ли си го поръча?

# 122

тези от Павилиона май са страшни т...ци
на колегата ми, му бавеха тялото 2 седмици и след това обектива повече от месец, направо се  Shocked Shocked Shocked

аз поръчвам само т digital-flash.com i като го поръчам следобе, на другия ден е при ен, страшно съм доволна!!!!

# 123
да Confused

# 124
знаех си - ще ме извинте, ама са ужасни тъпанари, много се ядосах #2gunfire #2gunfire #2gunfire

цените им са по-добри, но ни скъсват нервите направо

# 125
И нас ни мотаха с един апарат.Абсолютно по същият начин като на лулу.За това и усетих,че става въпрос за Павилиона.А моя го донесоха след няколко дневни перипетии и нерви.Но пък си изпросихме подарък-комплект за почистване:)

# 126
За Павилиона бе, гадове с гадове #2gunfire И не им е за първи път!!! Според мен цялата идея е да ми пробутат другата алтернатива 50/1,4. Само дето на мен не ми се дават 200 лв повече за няма и половин стъпка в блендата Tired Трагедията е че не го откривам никъде другаде и май ще трябва да чакам до другия месец, когато се прибира братчеда от щатите Sad

# 127
    Здравейте, момичета с набито око Hug
От скоро влизам и тук да погледам красотите, които улавяте, възхитена съм Peace Силно е да се каже дори, че съм любител по темата, но покрай мой бивш колега оператор имам някаква тръпка зад обектива Blush

http://images12.snimka.bg/001648326.jpg
http://images12.snimka.bg/001648328.jpg
2 снимки от древнотракийското селище Беглик Таш до Приморско, правени са с както казвате вие "сапунерка" Олимпус Mr. Green, но от няколко дни съм с малко по- сериозен апарат и се надявам покрай вас да науча още Hug

# 128
Ох,момичета,много ми харесва темичката и искам много да се науча и аз такива снимки да правя.
Обаче никакво време не ми остава между бебе и учене Mr. Green.Та затова само понякога ви шпионирам Mr. Green
 Hug Hug Hug
Бравос на вас.

# 129
Ха-хааа - жестоко лукавичко замислено изражение си уловила!!!!
Браво!!!
А с какво снимаше, че съм забравила newsm78

До скоро снимах с лентовата сапунера Mu-II на Олимпус, а от известно време с нова сапунерка - Sony DSC W50. Определено на този етап от моженето ми е напълно задоволителна. Peace

... Благодаря за свежия виц. Евреин и арменка.... Joy
Но снимката е просто велика!!! Не спирам да се хиля като пача. Толкова настроение пръска.

Аз най-накрая се набутках да снимам глухарче. Embarassed
http://debelanata69.multiply.com/photos/album/38 - на който му се гледа. Простичка и непретенциозна сесия.

Моля! Радвам се, че те усмихнах!  Mr. Green А това глухарче е страхотно.

И на Теа глухарите са много "концептуални", а семейната с кончетата и на мен ми е фаворит!

Ей, много се радвам, че има и такава тема. Hug  Както пролетно музата ми се е събудила ...Само и време да остане!

# 130
Айде и от мен едно весело портретче в Американски стил  Mr. Green

# 131
И на Теа глухарите са много "концептуални", а семейната с кончетата и на мен ми е фаворит!
Намерила си най-точната дума, за глухарчетата ми. Hug  bouquet Joy
Вечернице, а зеления фон отзад във ФШ ли го прави, или си слагала някакъв фон, като снимаш?

# 132
Вечернице, а зеления фон отзад във ФШ ли го прави, или си слагала някакъв фон, като снимаш?
Ако ти кажа как го снимах, ще си умреш от смях.
Първите от сесията бяха на черен картон на маса. Убий ме не знам защо излезе син  Thinking А снимах на северна тераса. Това със зеления фон се получи, като взех глухарчето в ръка и го снимах на фона на зеления мокет, който имитира трева. В същото време водех борба с младежа да не го издуха, уж да е цяло, обаче...
Мда, понякога дефекта от наличието на природни бедствия наоколо се превръща в лек ефект. Joy
Ето ви и първия ми опит за колаж.
http://debelanata69.multiply.com/photos/hi-res/35/23?xurl=%2Fpho … 2Fphoto%2F35%2F23
Снимките са от Фрайбург, под един от магистралните мостове.

# 133
Ей, опасно нещо е туй германеца. Хем ще го направи просто, просто, та чак обидно, че не си се сетил сам, хем цъкаш с език и си казваш: "Брей, брей, как се е сетил толкова хитро."
Та тъй! Нищо и никакво подмостие, пък да ти е драго, че са го оформили така.

Аз от фотопавилиона съм доволен. Каквото съм поръчвал, все в срок идваше. Даже те ще ми докарат и новия фотоапарат. На доста свястна цена. Пък защото идва през океана... ще си почакам две-три седмици. Но те ще си поемат гаранцията, де. Което ме устройва. А си ме предупредиха хората за чакането.

# 134
Ей, опасно нещо е туй германеца. Хем ще го направи просто, просто, та чак обидно, че не си се сетил сам, хем цъкаш с език и си казваш: "Брей, брей, как се е сетил толкова хитро."
Та тъй! Нищо и никакво подмостие, пък да ти е драго, че са го оформили така.

Специално Фрайбург е много странен град, като урбанистика.
Няма такава. А в същото време е там. Това е град, забранен за коли. По центъра можеш да видиш само велосипеди, моторетки и паркинги за тях. Възроден изцяло след бомбардировките на американците през 2 световна. Имам доста снимки оттам, ама повечето са за семейния албум. Ще гледам да поизвадя туй-онуй като за пред хора.

Имам една питанка. Специално към Фрида. Искам да си купя ч/б филми. Какви да са? Ще ги ползвам с Canon EOS 500.  И някакъв обектив за таз машина. Че само събира прах... Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт