Светът през обектива - фотографската тема 6 част

• 21 211
  • 492
  •   1
Отговори
# 165
Jaly, прешарпила си глихарчетата.

не съм ги шарпила изобщо newsm78

# 166
Вечернице, Феичке, трийте с гумата слоя на текстурата, когато пада върху лице. намаляте опаче силата на гумата, така че все пак едвам, едвам да се вижда нещо, за да не твърде рязък прехода. Не стои добре, когато черти минават през лице, камо ли детско.

# 167
Фрида, благодаря ! Ще го имам предвид и ще дооправя.

# 168
  • София , Монтана
Здравейте искам и аз да се запиша във вашата тема много е хубава.И аз обичам да снимам но не мога да се меря с вас страхотни фотографии сте направили.Моя апарат е Кодак Ц 340.Аз си го харесвам,нямам възможност за по скъп но си харесвам някой фотографии ще ви покажа някой ден снимки,а с фотошопа въобще не се оправям.Пробвах но ми е труден.Е това е от мен за сега.

# 169
Вечернице, Феичке, трийте с гумата слоя на текстурата, когато пада върху лице. намаляте опаче силата на гумата, така че все пак едвам, едвам да се вижда нещо, за да не твърде рязък прехода. Не стои добре, когато черти минават през лице, камо ли детско.
Благодаря за напътствията.
Понеже съм тъпа и упорита, продължих с опитите.
Ето резултата.

http://debelanata69.multiply.com/photos/hi-res/35/32?xurl=%2Fpho … 2Fphoto%2F35%2F32

Петя, привет и добре дошла!
Пускай, пък ние ще преценим колко можеш  Wink

# 170
# 171
ето ги и мойте глухарчета от днес Mr. Green

Ми то глухарчетата се заформиха като тема на седмицата  Mr. Green

Най ми харесва средното

Днес мисля да продължа с опитите върху тях

Рали и на мен ми харесва глухарчето, въпреки, че не ми седи добре фактурата Simple Smile на фона (нещо съм изкукуригала и разлигавена и давам на фф лафове, да ме извиняваш, ако не си в настроение за тях). Може би още по-плитък фокус или изместване на фокуса малко по-нагоре, така че да не хваща толкова от фона. Да и по-близък план.

За фона съм напълно съгласна
За фокуса също, сега е някъде по средата на дръжката, кядето освен текстурата на фона няма нищо

Ама много мърдат  #Cussing out  То човек не може да диша докато ги снима

# 172
ето ги и мойте глухарчета от днес Mr. Green
Ми то глухарчетата се заформиха като тема на седмицата  Mr. Green

И аз,   и аз снимах тази седмица  Joy , ама нищо интересно не стана.  Mr. Green

# 173
 Joy Joy Joy Joy hahaha
Не дишай!

# 174
Eто, още една маргаритка

# 175
Тази вече стои като нарисувана!
Много добър вариант на висок ключ! Peace
Ама не казахте нищо, последния вариант добре ли се получи?

# 176
Ето нещо за освежаване на уикенда
http://debelanata69.multiply.com/photos/album/39
СНимките са правени в един от най-странните музеи-паркове в Германия. Експонатите са над 500. Някои са навън, други са зад стъкло. Тези навън са достъпни само при разходката с влакче, затова се извинявам предварително за качеството.

# 177
Добър ви вечер Hug

Додо, добре си ни дошла Hug В общи линии след твоето появяване е направо излишно да публикуваме каквото и да било Mr. Green

Вечернице, направо нямамдуми!!!!!!! Специално се връщах няколко пъти към първите ти снимки, които беше поствала в тази тема и не мога да повярвам на невероятния ти напредък!!! Имам един съвет към портретите с текстура, които си постнала - сложи маска на слоя с текстурата и с тъчно сива, почти черна четка рисуваай върху очите и устните, така че там текстурата почти да не се забелязва. По правило най- впечатляващото в една портретна снимка са очите и е желателно те да са ясни.

Както мам@ вече ви е снесла, аз се снабдих с чисто ново обективче Mr. Green За съжаление нямах кой знае каква възможност да го тествам. Бяхме на някакво семейно събиране през уикенда и нямах възможност да мръдна без хлапетата Sad Аз по маси много мразя да снимам, така че тестовете там няма да ви ги пускам Grinning

Ето мъничко снимки, колкото да не пускам празни постинги Grinning

Имам и една серия с един кон, но го мъча в момента с някаква обработка.

# 178
  • София
лулу!, прекрасни снимки.
Вечерница, повдигна ми настроението с тези джуджета Simple Smile
Престрашавам се и аз да пусна снимка, понеже самото заглавие на темата ме привлече Светът през обектива ... . Та става въпрос, че бяхме на една вила и там, в един гъсталак, имаше 2 изоставени котенца (майката се грижеше за третото коте, което беше на друго място), не знам защо изобщо ги снимах, стана ми жално за тях ...

# 179
Ей го едното конче, имам и още един кадър, който исках да обработя, но нито муза нито сили имам Sad

http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/16/13?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F16%2F13

Весика, трябвало е да поразриеш тревичката за да се виждат по- добре котачетата Hug

Общи условия

Активация на акаунт