Светът през обектива - фотографската тема 6 част

• 21 144
  • 492
  •   1
Отговори
# 300
Вече Бг е във виртуална система за разплащане Pay pal , коята работи и с големите търговски сайтове. Трябва обаче преди това да видиш дали правят транспорт до нас.

# 301

Иначе си последния балък.

Е другия път  bowuu
Мислех си аз, че има програмки

Ваче, май не става ?
Pay pall работи ли вече с България? Освен това за доставките не знам дали доставят ? Във всяка обява си пише до къде доставят

Мен ме учуди, че Амазон не доставят книги.

# 302
  • София
Вече Бг е във виртуална система за разплащане Pay pal , коята работи и с големите търговски сайтове. Трябва обаче преди това да видиш дали правят транспорт до нас.

Ох, хич не съм в час с тия неща. Сега ще видя поне дали транспортират до нас...

# 303

ooooh!  изпуснала съм последните новости!!! А толкова ми трябва! Много благодаря, че ме светна Hug

# 304
Извинявайте, че съм се изказала без да чета предишните мнения, аме нещо не ми е ден  Embarassed

# 305
Мараба на тайфата Hug newsm47, еййй докато се наканя и пак свършихте темата
Честито на Трислон – умирам от завист Flutter, пу да ти е жив и здрав, да го оборудваш с всичко което пожелаеш и НАСЛУКА  bouquet! Като стигна до покупка ще ти досаждам за повече инфо  Whistling

Аз да се пофаля – нали за Никонче имам мераци, и моята стара пушка взе че ми се разсърди. Водихме го на чичо доктор (Паното) и ме оръсиха 100-тина лева. Сега споменавам Никон само в негово отсъствие hahaha…. То пък ни се счупи камерата….
Та по този повод да ви питам за сервиз на цифрови камери в София??? Панасоника го ремонтирахме в Бушона, но там ми направиха лошо впечатление - нито ми казаха какво са сменили, нито ми обясниха – плащаш и бегаш….

Нящичко от мен - напоследък не ги пипам, че не ми остава време, но ще се радвам ако има идеи

И един поздрав към всички мами на щерки, с тази не-фокусирана ода за нарцисизма - моята Цонка само да си види образа и пада голямо мляскане  Twisted Evil

Весел и усмихнат уйкенд от мен   bouquet

# 306
Рали, да ти е жив и здрав сина!   bouquet  Hug
Кое апаратче му купи?

# 307
Още нещо за е-бея-купували сме обективи от там и има аутоматик бид-казваш каква да е стъпката и до колко пари и той наддава автоматично. но ако наистина искаш нещо, то трябва непрекъснато да актуализираш.
Единият обектив на мъжа ми леката ръка на любимата ми снаха спечели ( те са там, нямаше шипване до бг)
Слави-много хубави портретки на щерка ти. 2 и 3 най ме впечатляват.
Тези дни, когато успея да скан последния филм, ще ви покажа Сара със шарка. реших, че някой ден, колкото и да приличаше на Годзила, ще е хубаво да се има документирана. Ех, репортаж.....
Нещо започвам да изкуквам с тези снимки, вече ги виждам по друг начин нещата, всичко минава през мисловен визьор, мисля си снимки..... лошо, лошо.
А вие как сте?

# 308
Нещо започвам да изкуквам с тези снимки, вече ги виждам по друг начин нещата, всичко минава през мисловен визьор, мисля си снимки..... лошо, лошо.
А вие как сте?
Същата съм вече. Направо ме повредихте  Joy
Не мога да правя "нормални" снимки. Все гледам как ще е по-добре да застана, светлината откъде идва...
Направо съм болна Mr. Green И главата ми пълна с идеи кое как. Особено както си чакам ч/б филми. ooooh!

# 309
Слави,много са хубави портретите.Вторият ме хипнотозира направо.

Какво говорите за побъркване...."Мисля снимки" е добре казано. Joy

# 310
А вие как сте?

и аз от край време съм така - при всяко поглеждане през прозореца  ( вкъщи и най-вече в колата) започвам да си представям оптимално кадриране, светлина, цветове, красоти - абе с една дума КАДРИ!!!!
И не ми минава - вече година-две....още чакам Rolling Eyes
Да не говорим, че при всяко предстоящо ми пътуване само потривам ръце какви снимки ще направя, а другото не ме интересува особено  Embarassed Embarassed

# 311
  • София
А вие как сте?
Същата съм вече. Направо ме повредихте  Joy
Не мога да правя "нормални" снимки. Все гледам как ще е по-добре да застана, светлината откъде идва...
Направо съм болна Mr. Green И главата ми пълна с идеи кое как. Особено както си чакам ч/б филми. ooooh!

Повече сме болните...  Twisted Evil

# 312
  • София
Слави, супер са снимките!!!! 2 и 3 най- ми допадат Grinning

# 313
А вие как сте?

Зле, зле и аз съм много зле Joy А у вас като сте двама направо не мога да си представя каво е Joy

Слави, втората наистина е уникална!!!!

# 314
  • в гората
Моля за помощ с един казус.
Както споделих вече открих един Pentacon Six принадлежал на моя дядо, както и обектив Сонар. Пробвах да снимам ч/б снимки с китовия обектив и със Сонар-а. Учудването ми е голямо, защото със Сонар-а снимките имат ужасен шум, а с китовия - не. Едно уточнение - с китовия снимах далечни снимки - архитектура, а със Сонара - портрети и тичащ Кайо (моето момче). Обаче имат зверски шум. Помислих си дали не е от филма ISO 400 с изтекъл срок от една разпродажба, но другите са си ОК... Нещо не правя като хората, обаче какво... Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт