"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №69

• 22 299
  • 626
  •   1
Отговори
# 600
Да най добре е слекаря да говоря, но е в опус и незнам дали ще ми вдигне. Другия вариант е да изчакам още 2 дни и ако още показват отрицателен резултат ще напирам докато ми вдигне АГ.

# 601
Пробвай днес с тест за ранно отчитане, ще ти даде повече яснота, въпреки че според мен, щом сутрешният е бил отрицателен ме съмнява да има бременност. Успех!

# 602
Здравейте, една седмица преди цикъла ми ходих на преглед при гинеколог, според него имам задържан фоликул на яйчника. Цикълът ми трябваше да дойде на 24.08.
Направих тест за бременност на 25.08, излезе положителен с бледа втора черта, днес сутринта направих още един тест, който също е положителен. Дали съм бременна или положителния тест може да е резултат от задържания фоликул?

# 603
Изглежда, че има бременност. Изчакайте още една седмица и може да се види със сигурност на ехограф. През това време може да пуснете кръвен тест, за да разберете със сигурност.

# 604
Здравейте, една седмица преди цикъла ми ходих на преглед при гинеколог, според него имам задържан фоликул на яйчника. Цикълът ми трябваше да дойде на 24.08.
Направих тест за бременност на 25.08, излезе положителен с бледа втора черта, днес сутринта направих още един тест, който също е положителен. Дали съм бременна или положителния тест може да е резултат от задържания фоликул?

Аз не бих разчитала изцяло на казаното от лекаря, тестовете са категорично положителни и на момента бих си пуснала кръвен тест. Успех 🍀

# 605
Неси, кръвен тест за ЧХГ и след 7-10 дни на преглед. Задържания фоликул не изключва бременност. Той си се резорбира.

Малинка, изчакай 1-2 дни и си пусни кръвен, макар че дори и сега би отчел, ако има нещо. Темп е от прогестерона.

# 606
Тази сутрин ми дойде 😔
Успех на всички останали!

# 607
Тази сутрин ми дойде 😔
Малинка не се отчайвай ново начало нов шанс.Пожелавам това да ти е за последно за следващите 10месеца.Blush

# 608
Тази сутрин ми дойде 😔
Малинка не се отчайвай ново начало нов шанс.Пожелавам това да ти е за последно за следващите 10месеца.Blush
Благодаря ти! ❤️

# 609

Дали е просто сянка или наистина има втора черта, след 3 дена би трябвало да ми дойде МЦ, но се съмнявам

# 610
Ох, пак се почва с тоя Престо. Изпарителна е.

# 611
Момичета, излезе резултатът от кръвния тест - 976 mIU/mL. Следва преглед при гинеколог ✨

# 612
Значи е бременност. Честито! Запишете си направо час за след няколко дни.

# 613
Момичета, излезе резултатът от кръвния тест - 976 mIU/mL. Следва преглед при гинеколог ✨
супер успех ❤  желая супер финал❤

# 614
Строхотни новини 🎉 Късмет мила, да си гушнеш пухкаво бебче ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт