Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 010 203
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 240
Хайде да се повторя от първата тема. В Лондон... обяд е. Купувам си плодове. Решавам да потърся място, където да си измия една праскова. Виждам един пъб и влизам с бърза крачка вътре. На бара е само бармана и негов приятел. Заявявам ухилена:
- Excuse me, where's the restroom, 'cause i want to wash my peach  Mr. Green
(Извинете, къде е тоалетната, защото искам да си измия сливата  Crazy ) смених плода, за да ме разберете правилно, как се издъних

Ей това ми е любимото!!!

Моята най-голяма (най-запомняща се) издънка е подобна на някои от описаните по-горе. Миналото лято на морето се опитвах да си купя "превръзки за еднократна употреба" (разбирай "ежедневни"). При това го повторих няколко пъти. Joy Добре, че бях в един магазин тип "продаваме всичко" и продавачът беше един дядка, та май не ме разбра много. Най-накрая думата "превръзки" явно го подсети и ме прати в аптеката. Аз не се предавам, защото виждам, че зад гърба на дядото, на един рафт има превръзки и си мисля, че той не ще да ми продаде и настоявам. В един момент обаче се усетих и безропотно се изнесох по най-бързия начин към аптеката. А през цялото време до мен мъжът ми се подхилкваше мефистофелски...

# 241
Преди малко в магазина си поръчах рижав хляб, вместо ръжен. Ми то от толкова изобилие, човек се обърква.

# 242
  • София
Работя в хотел.
Събрали сме се във фолаието аз,колежката,колежката на лоби-бара и пиколото.В хотела има 3 конферентни зали.В едната има семинар.Влиза домакинката с намерение да изпрати пиколото до зала 3 да занесе нещо и нарежда "Емо,хайде да занесеш това до Зала 3 на НДК".Всички в хор "Къде?".
ей за такова място не бях чувала  Shocked

# 243
Тук не е без д асе замисли, но колега на съпругът ми, който не знае английски, но има съответните претенции. Работи като сервитьор. Взима поръчка за Фанта: - Уи дон'т имаме лемон; джъст портюкал!
 hahaha
ама да, така е  Laughing Laughing на мен едно момче ми обясняваше, че в еди- коя- си- салата има шункс енд гъбс ( шунка и гъби на английски, за тези, които не знаят Laughing). момчето искаше да работи като съъъървитъъър ( звучи интересно с английски акцент)

# 244
Ще споделя с вас най-романтичното предложение за брак:
преди 15 години:
"Гадже, какво ще кажеш да се пооженим, малко"

На следващата година моят любим, пред баща ми:
"Дошъл съм за ръката на дъщеря ви , но това е жестоко... та, ако може да ми я дадете цялата..."
последваха секунди #Crazy
а после Joy

# 245
Сестра ми учи за кандидатстудентски изпити и се корка, че нямало да успее. Дядо ми, леко склеротичен човечец, я слуша и й казва успокоително:
-   Не бой се, дядо. Аз имам един много интимен приятел, дето ще ти помогне.
После отнесе конско от майка ми, да не използва думи, чието значение не знае.

По принцип съм фенка на коли с шибидах. Спомням си, че преди години много ми хареса една кола, но без шибидах. Оказа се, че е Пежо 206 СС.
Още вечерта се изцепих пред цяла компания от мъже, че един ден ще имам Пежо 206 СС със шибидах, без да зная, че това “СС” било кабрио купе. Голям срам!

Пак в мъжка компания. Един приятел разказва следния виц:
Две приятелки пият кафе, едната решава кръстословица и пита другата:
-   Мъжки полов орган с три букви?
Другата:
-   Водоравно или отвесно?
-   Водоравно.
-   Мек.
Всички се смеят, аз, изпаднала в недоумение, гледам като теле и решавам да започна спор, защо мек ще е водоравно, мек е, когато е отвесно. След като ми демонстрираха с ръка кога е мек и кога твърд, се плеснах по челото и възкликнах:
-   Ама аз го гледам от друг ъгъл!

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 00:29 от Triniti

# 246
Преди няколко години работих в една кабелна телевизия. Една колежка се славеше не само с изцепките си, но и с умствения си багаж, чиито проблясъци ни смайваха всеки ден и бяха направо класика. Ето и някои от тях:

Пътуваме за снимки. Спрели сме на кръстовище и чакаме светофара да светне зелено. Тя се обръща към шофьора и по детски наивно пита:
-   Когато колата спре на светофар гори ли бензин???  Thinking

Предстоят парламентарните избори през 2001 година. Шефът ни е събрал на оперативка, обръща се към нас двете и нарежда:
-   Вие двете започвате пряко предаване от 7 часа от 148 СИК (Секционна избирателна комисия).
Чула ужасяващата абревиатура, колежката се възпротивява:
 - СИК?!?!?!........................... При мутри не отивам!  Naughty

Седнала съм на компютъра и решавам да си проверя пощата, тя стои изправена от лявата ми страна. Аз се обръщам лекичко надясно, за да набера паролата си, а тя ми се присмива:
-   Еееее, к’во се криеш, видях ти паролата – 5 звездички!  hahaha

Една от колежките беше на пресконференция във военното окръжие, по повод преквалификация на кадри. Разбра се, че това ще е водещата новина и трябваше да я направи бързо, за да успее да влезе в емисията. Тя обаче поддържаше страшно дълъг маникюр и набирането на текста на компютър щеше да й отнеме повечко време, затова помоли въпросната колежка да набира, докато тя й диктува. Започва:
-   Стартира програма за преквалификация на военни кадри......., нашето момиче чука по клавиатурата.........., това заяви на пресконференция днес майор Иванов...........нашето момиче замръзва и поглеждайки шокирано възкликва:
-   Баси, коя е тази майка дето ще си кръсти детето “Майор”?!?!?!  Shocked

# 247
Приятелката ми навършва 16, майка й - много развълнувана и дава подаръка и през сълзи казва : Да си ми жива и здрава, майче, още толкова да изкараш! Joy
Тя, слава Богу, не се вслуша и отдавна ги надхвърли!
Joy Joy Joy

# 248
  • In the jungle out there..
Приятелско семейство пътува в колата си. Майката - няма такъв шемет Crazy Бащата кара, сина му до него, майката и дъщерята отзад. По някое време синът: "Тате, внимавай! Легнал полицай!" Майката: "Леко, ше утрепеш човека, бе!" Joy Joy Joy

# 249
Приятелско семейство пътува в колата си. Майката - няма такъв шемет Crazy Бащата кара, сина му до него, майката и дъщерята отзад. По някое време синът: "Тате, внимавай! Легнал полицай!" Майката: "Леко, ше утрепеш човека, бе!" Joy Joy Joy
Joy

# 250
Баба ми, бог да я прости  Heart Eyes, когато живееше с мен в София,казваше на

Аско Деница - Аз Годеница, а Кеворкян го беше прекръстила на Кеки Меки  Grinning

# 251
". …и да знаеш, че ако телефонът не ти звъни, това съм аз, който не ти се обажда!!!" - съобщение по пейджър

# 252
". …и да знаеш, че ако телефонът не ти звъни, това съм аз, който не ти се обажда!!!" - съобщение по пейджър

аха... пак от пейджърите: "купи хляб и салфетки за вечеря"

# 253
С тези пейджър-съобщения ме сетихте за един виц. Пена писала бележка на Вуте:
" Мъжо, мина бригадира. Я съм на чесъна. Турих на прасето. Яж и ти."
 Joy

# 254
Мой познат преди години пробва синтезатор. Натиска педала, който е с два бутона (така да се каже) - но ефектите са разменени в сравнение с тези на пианото. Той поглежда объркано и извиква:
Абе тоя педал е обратен бе!
Ние се спукахме от смях, но той дълго време не зацепваше какво е казал....  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт