Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 907
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 3 885
  • София
- Ааа, това ли било! Аз си мислех, че е "кой ушиба рака" и се чудя къв пък е тоя рак  newsm78

Е , нееее ....  Joy Сълзи ми текат от смях .
Благодаря . Оправи ми деня   bouquet
  bouquet   bouquet   bouquet
На мен вечерта  hahaha  hahaha  hahaha

# 3 886
Здравейте, искам да ви разкажа за моя приятелка, която е голяма шматка, ама е много весела и позитивна и добричка.

Участва тя на публичен дебат. Застанала на трибуната, защитава тезата си разпалено и убедително. В този момент, противника й я забива с въпрос. Настава тишина в залата. Тя трябва да отговори с ДА или НЕ. .......Тя протяга ръка, заклаща пръста и отговаря ДЕ!!!!!!!! (между да и не ) ..... Mr. Green цялата зала туш от смях.

Пак тя, скиприла се, за среща с много красив младеж, той с костюма, след работа ще я запознава с колегите си. Тръгват си от бара и вървят цялата компания. Тя си мисли на ум...аууууу разбих ги, ква съм Убавица, умна, харесаха ме. В този момент, приятеля й и предлага цигара. Тя иска да му каже, че не обича да пуши, докато върви, но вместо това се обръща и на висок глас изръсва: НЕ ПУТЯ (съкращение, от не пуша по пътя)  Mr. Green

# 3 887
  • Балчик
- Ааа, това ли било! Аз си мислех, че е "кой ушиба рака" и се чудя къв пък е тоя рак  newsm78

Е , нееее ....  Joy Сълзи ми текат от смях .
Благодаря . Оправи ми деня   bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy

# 3 888
  • София
Joy Joy Joy
Говоренето по време на сън винаги е много забавно  Laughing

А малката му сестра като беше ученичка лятото продаваше сладолед, който се слагаше с лъжица. Легнали сме с нея на едно легло и си спим, по едно време тя се събужда и започва леко да ме бута, питам я - кажи, тя: Дай ми лъжицата  Joy

Оооо аз така като учех за изпит по немски на сън съм обяснявала разни работи за глаголите  ooooh!
 После половинката ме майтапеше "Спокойно,ще се справиш отлично,знаеш го немския на сън да те бутнат!"

# 3 889

Да се чудиш, да се смееш ли, да плачеш ли...
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 3 890
 Вчера моята племенница(3 клас) от училище идва направо у нас на гости с раницата.Дава ми бележника да се подпиша на поредната шестица и аз взимам една от тетрадките да ги поразгледам.Попадам на тетрадката по български,разлиствам страница по страница и попадам на следното:"ХваНа  Богу-Слава на бог" Казвам ви,корема ме заболя от смях , Вместо:"ХваЛа Богу" е написала "ХваНа Богу"

# 3 891
Синът ми някъде в малките класове беше учил за турско-венецуелската ескадрила, ходи после обяснявай, че самолетите са изобретени доста по-късно, а Венецуела е на оня край...

# 3 892
  • Варна
Лесно ви е на вас.
Ще се посмеете още два дни и ще забравите и за раците, и за байряците, а аз вече повече от месец като чуя народна песен или видя нардни носии или заведения с черги, хурки и пр. ... все за Владо и неговите раци се сещам...

# 3 893
Лесно ви е на вас.
Ще се посмеете още два дни и ще забравите и за раците, и за байряците, а аз вече повече от месец като чуя народна песен или видя нардни носии или заведения с черги, хурки и пр. ... все за Владо и неговите раци се сещам...

Абе не е баш така, днес втори ден вървя и само тая песен ми е в главата и се смея сама, хората почнаха с един особен поглед да ме подминават Grinning

# 3 894
  • София
Вместо:"ХваЛа Богу" е написала "ХваНа Богу"
Сладурка  Laughing
 Моята братовчедка като беше на нейната възраст ми обясняваше как на неин съученик са му "били патрон" защото го е било страх от тъмното.
 В първия момент много се зачудих какъв патрон са му били,докато зацепя че на детето коршум са му ляли  Joy

# 3 895
Пазарувах миналата седмица, поисках костилки без маслини.

# 3 896
В нашия вътрешен двор. Ехти жалостив вой на куче, изгонено за някакво провинение от стопанина си на терасата. Малката ми съседка - 4 год. сладурка, се провиква още по-жалостиво от техния балкон: Ку-у-че, спри да пе-е-е-еш.....

# 3 897
Малката ми племенничка като беше на около 3-4 годинки - мама се обажда и тя вдига и мама я пита какво правите с дядо ти ,а тя "Печеме мишки" - при което мама шок и ужас ,а тя изпитва неистов ужас от мишки .... Взима вуйчо телефона и мама го пита как така пекат мишки , а вуйчо (лека му пръст ,че го споменавам) "Абе четеме книжки"  Joy Joy Joy
..................
Племенника ми пък беше уникален случай такива бисери имаше че цял живот ще ги помня  Grinning
един случай:
Аз и голямата ми племенница си говорима че сме късогледи ,при което той ни поглежда стреснато и ни вика : "Кво вие сте кравогледи?"  Joy Joy Joy

# 3 898
Работя в магазин за бяла техника...
Клиент: Довиждане, хубава вечер!
Аз: Моля, пак заповядайте! Embarassed

Аз в бакалията: Бутилка сирене и половинка олио

пак там: връзка домати и два лука

и на излизане:/ вчера/ Мерси, приятна вечер и със здраве да я ползвате. Blush

# 3 899
Синът ми някъде в малките класове беше учил за турско-венецуелската ескадрила, ходи после обяснявай, че самолетите са изобретени доста по-късно, а Венецуела е на оня край...

Предполагам, че е турско-венецианската, ама за ескадрилата не мога да се сетя какво трябва да е било...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт