Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 911
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 3 870
  • Варна
По повод говоренето насън, вкъщи (и в брат'чедите) така си остана лаф.

Брат ми заспал на дивана в кухнята, майка ми се опитва да го събуди:
- Хайде, ставай да си ходиш в стаята
И така 5 пъти. На последното "Жельо хайде" брат ми подскача и възкликва:
- Да, дА! Да не съм ЛУД! Да натисна туй копче! (удивителните и главните букви са си на мястото Simple Smile )

# 3 871
 Joy Joy Joy
Говоренето по време на сън винаги е много забавно  Laughing

Когато бях студентка ми се падна да имам 3 изпита в един ден, направо бях изпушила, предната нощ не спах, а учих. Минават успешно изпитите, успокоих се и такава умора ме налегна, че едва се довлекох до леглото. Мъжът и седи и си чете книга в същата стая. Като се наспах се събуждам, а той се залива от смях. Пита ме дали помня какво съм говорила - аз не, естествено.
Както съм си спяла, отвън някакво дете започнало да надува свирка, която приличала на мяукане, по едно време съм седнала в леглото, с отворени очи, все едно съм си будна и сме провели следния разговор:

Аз: Къде е котето?
Той: Кое коте?
Аз: Котето на Политологията.  hahaha

А малката му сестра като беше ученичка лятото продаваше сладолед, който се слагаше с лъжица. Легнали сме с нея на едно легло и си спим, по едно време тя се събужда и започва леко да ме бута, питам я - кажи, тя: Дай ми лъжицата  Joy

# 3 872
Като казахте говорене на сън... Мъж ми беше преди шофьор в хлебозавода, съответно става по нощите, за да иде на работа и си ляга рано. Една вечер той спи, аз си цъкам тихо на компа. По едно време иззад гърба ми той изръмжава:
- Гадове мръсни!
- Кой?!? Shocked - учудено питам аз
- Полицаите, как кой!
- Кви полицаи?!?
- Ей тез! Дето ми направиха акт!
Започвам аз да прехвърлям през ума си разговорите ни през малкото време, когато сме се видяли на "будно" състояние през деня... ми за акт не си спомням да ми е казвал newsm78
- Какъв акт? Кога ти написаха акт?!?
- Как кога? Току що ме спряха и ми написаха! Гадове!

И тук аз вече осъзнавам, че той продължава да спи и да сънува, въпреки леко отворените му очи и се заливам от смях Joy Естествено на другия ден не помнеше, че сме си "говорили" и акт всъщност има само в главата му Laughing

# 3 873
Хахаха леле падам с вас  Joy Joy Joy
И аз още съм в началото да чета ама исках и аз да споделя едно две неща .
Преди години с една приятелка сме на село и спя си аз и сънувам за някакъв отбор по бейзбол ,че една приятелка ми казва че играе в него  Laughing и ми вика че се казва Пингвините  Joy Та в просъница съм казала (а това уж го казвам и в съня си на тази приятелка) "Кви пингвини бе?"Събуждам се и до мене другата ми приятелка учудено ме гледа и вика "Кви пингвини бе Весе?", а аз вече осъзнала се я питам "Кви пингвини ?" Joy Joy Joy
............
В училище един съученик ни разказва американски филм : " И в къщата някво запуснато такова и само един телевизор "Велико Търново" ....."
..............
Гледам телевизия ,а майка ми в кухнята и аз възмутена че някакви хора са намерили хлебарка в някакъв плик с хляб се провиквам : " Мамо намерили са пликче в хлебарка!"
..............
Нова година и както винаги новогодишна програма . Ще дават Нешка Робева и аз съобщавам пак на мама : " Мамо ще дават Рошка Нешева"  Joy
..............
Имам още многоооо такива глупостички ама да не ви затормозявам много ... друг път пак ще пусна  Joy Joy Joy

# 3 874
  • Варна
Като заговорихте за сънища - сетих се нещо. Като бяхме малки сестра ми имаше навика да промърморва разни работи насън. И веднъж беше забутала нещо вкъщи, не помня какво вече, май някаква отвертка на баща ми или нещо такова. И легнала да спи, а на баща ми му трябва въпросното нещо, бута я и я пита къде е. А тя измърмори нещо от рода на: "амииии там дето си държим ключовете и си точим зъбите tooth "

# 3 875
Здравейте отново!!!
Хахаха лудница е тук  Mr. Green
Четейки назад из темата се сетих за една случка с баба ми
Тя е в кухнята, а аз в хола и ми подвиква : "Я иди до там да ми донесеш онова и да го  сложа това да се такова."
След това аз съм  Shocked
Отивам при нея с неразбиращ поглед и тя ми казва следното : "Много си ми глупава, бабе, отиди до мазето да ми донесеш тигана, за да сложа картофите да се варят"
 #Crazy
Как ме изкара само глупава не е реалност  Mr. Green хахахах ... там е работата, че е свикнала дядото да я рабира като ги говори такива щуротии
хахаха  newsm62

# 3 876
-=Деси=-  Joy , много се смях на историите с кученцето. Милото , ми то съвсем незабележимо  Laughing.

Преди малко се прибираме от гости. Мъжът ми кара колата, аз си зяпам през прозореца да видя как са украсили за празниците. Той си е с доста километри шофьорски стаж и неоспорими умения зад волана. Настойчиво обаче почва да се хвали как ако всички били добри шофьори като него, движението по улиците щяло да бъде удоволствие. Живеем в чужбина, движението е английско като във всяка бивша английска колония и определено шофьорите са под всяка критика, ама чак пък такова изхвърляне . Отпуснала съм се блажено и зяпам разсеяно, не го слушам изобщо и си мисля за някакви неща  ама разпиляно без основна мисъл. Той обаче не спира с хвалбите. На поредната вметка от негова страна в стил  " колко съм дОбър" , леко раздразнено му казвам:
- Ееее , умря циганката дето те сваляше.

Той опулен:
- Коя ме е сваляла бе, че и циганка?
Аз:
- Не бе дето те хвалеше.
Той:
- Кой ме е хвалил и за какво?
Аз:
- Е как за какво . Колко добър шофьор си.
Той:
-И защо ме е сваляла?
И тук вече загубих разсъдък от безумния разговор
- Сваляла те е не защото се обърках, ами защото сигурно си много добър шофьор.
Той:
- А ама наистина много смешно се обърка.
Аз:
- Разгеле, разбра.

Laughing

Със сълзи се смях!!!    hahaha  hahaha  hahaha Аз, пък хич не отчетох  на първи прочит какво си казала  Laughing

Аз, пък днес вместо да поръчам такси за бул. "Скопие", казах следното:
- Едно скопие за Скопие...

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 15:39 от hrista

# 3 877
  • гр.Пловдив
мъжът ми се казва Недко, веднъж с група приятели в Мола, решена да го опровергая, няколко пъти подред на висок глас, но излезна: МиНеткоооо, Минеткооооо

# 3 878
  • София
мъжът ми се казва Недко, веднъж с група приятели в Мола, решена да го опровергая, няколко пъти подред на висок глас, но излезна: МиНеткоооо, Минеткооооо

Аз не разбрах  Embarassed за какво го опровергаваш, защото явно има връзка с историята  newsm78 Embarassed

# 3 879
Имала е предвид, че казва "Ми, Недко... (следва опровергаването)", но е прозвучало като "Минетко"
(Например аз да кажа "Ми, Виоленца, не е така").

# 3 880
  • София
Да, да, да... Сега разбрах. Бива ли да съм толкова застреляна  Embarassed. И уж няколко пъти го четох, а чак сега ми стана и смешно Simple Smile

# 3 881
Говоря с една приятелка по телефона и тя ми се жалва, че нейното дете не иска да ходи за уикенда при баба си на гости. Тя искала да излязат някъде с мъжа и, но не могат да уговорят хлапето за "свободна вечер"!
Понеже знае, че моите деца всяка събота и неделя остават при бабите, ме пита дали има проблем с децата, ходят ли с желание, каква е тайната на успеха.

Та започвам аз да обяснявам, че нашите баби са млади, ходят с децата по площадки, детски центрове, четат се приказки, играят се много игри, гонят се... Абе купон. Даже децата повече се забавляват при бабите си отколкото с мен у дома и нямат търпение да отидат на гости. Искайки да кажа, че бабите са по-игриви с децата, дори от мен, изтърсвам "те нашите баби са по-млади дори от мен!"  Crazy

# 3 882
  • Варна
Така от "Та, Пунчо, ... " казано от една колежка, и наблагоразумно разказано от мен на благоверния ми, за него си останах "Та/ъпунчика".

Един познат пък, разправял на приятелката ми:
- .... И пуснаха там някаква песен, дето не съм я чувал, обаче всички много и се радваха и пееха с пълно гърло, пък тя много странна.
- И кое и беше странното?
- Ами пее се "Койушибарака"
- Не "барака", а "байряка".
- Ааа, това ли било! Аз си мислех, че е "кой ушиба рака" и се чудя къв пък е тоя рак  newsm78

Да се чудиш, да се смееш ли, да плачеш ли...

# 3 883
Ушиба,тошиба, рака си е рак.   Joy Joy Joy

# 3 884
- Ааа, това ли било! Аз си мислех, че е "кой ушиба рака" и се чудя къв пък е тоя рак  newsm78

Е , нееее ....  Joy Сълзи ми текат от смях .
Благодаря . Оправи ми деня   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт