Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 359
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 3 960
  • София
и понеже мисля, че знам кои е този магазин- да допълня, че като беше провиснал сеника в единия край от горния надпис се четеше друго ......*бе на кредит Simple Smile

hahaha hahaha Ако е същият, явно този ден не съм минавала оттам  Tired

# 3 961
  • Ланкър, планините Овнерог
Оффф, има една песен на БТР, ама като не мога да се сетя правилния текст. Все ми идва "....с тези вълнени уши..........." И мелодията ми е в главата, ама и в Гугъл не мога да потърся, кат' не мога да се сетя.

# 3 962
  • Варна/Лондон
Оффф, има една песен на БТР, ама като не мога да се сетя правилния текст. Все ми идва "....с тези вълнени уши..........." И мелодията ми е в главата, ама и в Гугъл не мога да потърся, кат' не мога да се сетя.
''С тези влюбени очи'' да не е? Не, че знам такава песен на БТР, де. Laughing

# 3 963
  • София

"Цвете от Луната"?  Laughing

# 3 964
А аз дълго се чудех дали е "Голата маха","Голата Маха",или "Гола Тамаха"  Joy

# 3 965

"Цвете от Луната"?  Laughing

Баш!
Ама защо така се чува, като текста е : "Заключих огнени лъчи" - сега го намерих след подсказката ви  Mr. Green И определено не само аз го чувам сбъркано

# 3 966
  • София

Баш!
Ама защо така се чува, като текста е : "Заключих огнени лъчи" - сега го намерих след подсказката ви  Mr. Green И определено не само аз го чувам сбъркано

Това е една от любимите ми песни. Чувам си го, както е. Sunglasses

# 3 967

Баш!

Това е една от любимите ми песни. Чувам си го, както е. Sunglasses

Чуваш го, защото ти е любима и знаеш текста  Wink А аз я чувам, ако случайно някъде я по тв, я някъде другаде. И все за вълнените уши (и като очи се чува) Mr. Green

# 3 968
  • София

Чуваш го, защото ти е любима и знаеш текста  Wink А аз я чувам, ако случайно някъде я по тв, я някъде другаде. И все за вълнените уши (и като очи се чува) Mr. Green[/b]

Но когато я слушах за първи път, преди десетина години, не ми беше любима и пак чух текста, както си е. Wink

# 3 969
Снощи обвиних моят мъж че ме прави на "папионка "вместо пионка. Така разгневена бях че все ме размотава за нещо си, че ми трябваха след това няколко минути да разсъдя защо папионка казах? Избяга ми от главата за момент точната дума.Просто е  абсурд е да имаш будна мисъл в 11 вечерта Simple Smile

# 3 970
Съученик от гимназията: "Абе, как се казваше оная приказка? "Тримата мускетари и златната ябълка ли беше?" ooooh!

# 3 971
Аз не съм казвала, а направих. Бях се отнесла на масата и съм забравила че около мен има хора и се изпърдях  Embarassed  Това се случи преди 10 години и още като се сетя ми идва да потъна в земята от срам Sad

# 3 972
Аз не съм казвала, а направих. Бях се отнесла на масата и съм забравила че около мен има хора и се изпърдях  Embarassed  Това се случи преди 10 години и още като се сетя ми идва да потъна в земята от срам Sad

Laughing Laughing Laughing Брутално! Laughing Laughing Laughing

# 3 973
"Сбогом, да носиш ти слива утре далече от мен"  Simple Smile

"Друга любов по-кирлива
знам, ще те спре някой ден.

# 3 974
  • София
"Сбогом, да носиш ти слива утре далече от мен"  Simple Smile

"Друга любов по-кирлива
знам, ще те спре някой ден.

Поздрав за Айше от Манго. Laughing

Общи условия