Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 347
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 3 990
  • До морето :)
В магазина една клиентка пита: Солени сладки имате ли?

# 3 991
Като сте отворили тема за магазини и клиенти,да се разпиша и аз  Laughing .Купува една жена компас и на същия ден ли беше,на следващия ли (не помня) се връща и ми казва,че е дефектен.Питам аз къде е проблема и тя отговаря "Ами на където и да го завъртя,стрелката все едно и също показва!"  Joy

# 3 992
  • Cтраната на чудесата
Спомням си веднъж едно комшийче,че попита магазинерката: "Колко струва една дъвка от 0.05 стотинки ?".   tooth tooth tooth
Голям смях падна тогава.
  smile3532

Или пък една случка с мен :търсих си от тези млечните напитки на "Фибела"само че с вкус на капучино и вместо да попитам за млечна напитка "Фибела-капучино",аз питам за НАТУРАЛЕН СОК КАПУЧИНО
 doh tooth tooth tooth

# 3 993
.....
Всъщост пише, след ЕДНОТО МИ СЪРЦЕ!
Да имаш кураж, не значи да не се страхуваш, това значи да те е страх и въпреки това да продължиш.
а се вижда само началото и то какво hahaha
http://prikachi.com/images/424/4882424O.jpg

Уникално!Ама докато зацепи русата ми глава. Laughing

Joy Joy Joy Ох, и аз сега зацепих!!! hahaha hahaha hahaha

# 3 994
Преди малко една колежка разглежда някакви морски снимки и замечтано казва: "Ох, като гледам тези снимки, направо започвам да усещам пясъка между краката си!"  Joy

# 3 995
Малко предистория - преди дни се нараних и имам плитка, но обширна рана на крака, ок. 25 проента от цялата ми кожа е раздрана. Трябваше да я намажа с йод, много щипеше. Оплаквам се после на майката на мъжа ми по скайп, че съм голяма лигла и 15 мин. съм се промивала с йод. Та ми пише - ами духай де! Моят отговор - духам, духам, много духам даже! Отдолу един хилещ се и един изчервяващ се емотикон  Laughing Embarassed Идеята беше, че си знам, че много се превземам, като си промивам рана или нещо, затова и се изчервявам и се смея сама на себе си. Обаче мъжът ми като видя какви си ги пишем, беше ей така  Crazy

# 3 996
  • София/Горна Оряховица
Макарон -  hahaha . Oплюх се с кафе чак  Laughing . Подобна случка - на плажа си нараних крака, леко го срязах на една мида. Вечерта милото ме промива, в един и същи момент влиза майка му и крака ми почва да щипе. Ама адски много! И точно тогава аз, с пълно гърло : "Духай бее! Духай!"

# 3 997
  • София
Joy Joy преди години промениха малко длъжностите и по телефона се чуваше:
Скрит текст:
аз съм СКУРа (Системи за Контрол и Управление - Ремонт) търся ДАЕБа (Дежурен Атомен Енерго Блок)  Blush

Слава Богу беше за кратко  Blush

Ееее, неее, това просто е гениално!  hahaha hahaha hahaha

# 3 998
  • Варна
Дааааа, не можах да се въздържа и го разпратих на половината си абонати в скайпа.

# 3 999
хихихи, и аз да се разпиша:

1. Когато някой звънне и е грешка всеки път им се извинявам.
Аз: Имате грешка!
Те: Извинете
Аз: Аз се извинявам!  Joy

2. През деня детето беше криво и аз реших да й кажа едни думички за баене. Не вярвам много, ама поне няма да навреди. Мъжът ми се прибира и аз: "Днес й бах!",
той:  Shocked
аз: Какво?! Днес й бах!  - и така няколко пъти, докато се усетя как се чува всъщност  Joy

3. Като бях малка, вместо да кажа, че като бебе съм била в кувьоз, разправях, че съм била в Инкубатор  hahaha

4. След граждански брак минават хората да ни честитят, а накрая аз на всички виках "ЧЕСТИТО!"

5. Като бях сервитьорка и хората като си поръчваха вратна пържола ги питах: Пилешка или свинска?  Whistling

hahaha Joy Joy Joy Joy

Joy Joy преди години промениха малко длъжностите и по телефона се чуваше:
Скрит текст:
аз съм СКУРа (Системи за Контрол и Управление - Ремонт) търся ДАЕБа (Дежурен Атомен Енерго Блок)  Blush

Слава Богу беше за кратко  Blush

Цвиля просто.  Joy Joy

# 4 000
И отново песен на БТР:
Без да мооооога обича да получа,
аз живееееея като пица без филе.
Laughing

# 4 001
От една реклама по ТВ - "Аз съм бавен и мил приятел на децата..." - всъщност, какъв е текста?

# 4 002
  • София
От една реклама по ТВ - "Аз съм бавен и мил приятел на децата..." - всъщност, какъв е текста?

И аз така го чувам всеки път  Laughing

"Аз съм Барни - мил приятел на децата..."

# 4 003
В едно кафе клиентът преди мен, мислейки си за пилешки бульон, се изцепи с поръчката "Една чорба от кокошка"   tooth

Преди години в заведенията масово се ползваше сухо мляко за капучино и други подобни напитки. С една колежка си говорим, че така приготвени, са ужасни на вкус и като дойде сервитьорката, колежката си поиска капучиното да е с "мляко от истинска крава"  Joy

Една колежка обяснява, какъв остров ще си купи, когато спечели 4 000 000 лв. от ТОТО-то:   "... и ще си взема един остров с размери декар на декар "  Laughing

Един приятел ми показва новите си обувки, които е обул. Аз възкликвам "Ааа, много са хубави! Твои ли са?"  newsm78  Embarassed

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 17:22 от bazinga1

# 4 004
Вчера в заведението влиза 1 пич,следовател,амааааа толкова добре сложен,че ..  Heart Eyes
И излезна,и викам на колежките "Мале няма такъв сладък сладур",но се оказа,че още не били тръгнали с неговите колеги и чул всичко  Mr. Green
Само погледнах на там и се усмихна  Blush
А за днес беше насрочен разпита,та ... яко ме разпитваха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт