Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 356
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 3 975
  • Бургас
Аз не съм казвала, а направих. Бях се отнесла на масата и съм забравила че около мен има хора и се изпърдях  Embarassed  Това се случи преди 10 години и още като се сетя ми идва да потъна в земята от срам Sad

Laughing Laughing Laughing Брутално! Laughing Laughing Laughing

Стига бе!!! Joy Joy Joy
Това печели всички класации. Laughing
Хиля са сама като идиот.

# 3 976
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и понеже мисля, че знам кои е този магазин- да допълня, че като беше провиснал сеника в единия край от горния надпис се четеше друго ......*бе на кредит Simple Smile

Joy Joy Joy ей че са напреднали с услугите в гругите градове  Whistling

# 3 977
и понеже мисля, че знам кои е този магазин- да допълня, че като беше провиснал сеника в единия край от горния надпис се четеше друго ......*бе на кредит Simple Smile

Joy Joy Joy ей че са напреднали с услугите в гругите градове  Whistling

Наскоро видях нещо подобно,но беше ...*бе в колата Simple Smile

# 3 978
  • Leeds, UK
Преди време видях на един камион на кока-кола - "Кока - животът е хубав!" Надписът кола беше изтрит!
 Сетих се за една моя изцепка преди години. На един лагер в Равда бяхме и имаше машинки от тези за играчките. Бях си харесала една овца - беше невероятно сладка, всеки ден ходех да играя и сигурно дадох над 10 лв, докато успея да измъкна една. Голяма радост беше. Бях си я сложила в кабинета сред другите играчки. Един ден отивам и се оказа, че една колежка черпи за рожден ден, всички знаеха и всеки й беше взел нещо, пък аз - нищо! Взех овчицата и й я подарих с думите: "Много е сладка, като я видях, се сетих за тебе". Колежката само се усмихна!

# 3 979
  • Пловдив
Вчера звъни щерката от Шотландия и ми казва,  мамо погледни си скайпа от друг скайп само че.
И аз взимам на другата щерка компютъра и отварям и що да видя. Вижте абоната с име SAURON, това съм аз. 
Всъщост пише, след ЕДНОТО МИ СЪРЦЕ!
Да имаш кураж, не значи да не се страхуваш, това значи да те е страх и въпреки това да продължиш.
а се вижда само началото и то какво hahaha
http://prikachi.com/images/424/4882424O.jpg

# 3 980
  • До морето :)
хихихи, и аз да се разпиша:

1. Когато някой звънне и е грешка всеки път им се извинявам.
Аз: Имате грешка!
Те: Извинете
Аз: Аз се извинявам!  Joy

2. През деня детето беше криво и аз реших да й кажа едни думички за баене. Не вярвам много, ама поне няма да навреди. Мъжът ми се прибира и аз: "Днес й бах!",
той:  Shocked
аз: Какво?! Днес й бах!  - и така няколко пъти, докато се усетя как се чува всъщност  Joy

3. Като бях малка, вместо да кажа, че като бебе съм била в кувьоз, разправях, че съм била в Инкубатор  hahaha

4. След граждански брак минават хората да ни честитят, а накрая аз на всички виках "ЧЕСТИТО!"

5. Като бях сервитьорка и хората като си поръчваха вратна пържола ги питах: Пилешка или свинска?  Whistling

# 3 981
  • Mars Hotel

2. През деня детето беше криво и аз реших да й кажа едни думички за баене. Не вярвам много, ама поне няма да навреди. Мъжът ми се прибира и аз: "Днес й бах!",
той:  Shocked
аз: Какво?! Днес й бах!  - и така няколко пъти, докато се усетя как се чува всъщност  Joy

Joy Joy Joy
Горкият, какво ли си е помислил...

# 3 982
 Joy Joy Joy
Извинявай, ама май верно си била в инкубатор!
Сълзи ми потекоха с теб.
Hug

# 3 983
Вчера звъни щерката от Шотландия и ми казва,  мамо погледни си скайпа от друг скайп само че.
И аз взимам на другата щерка компютъра и отварям и що да видя. Вижте абоната с име SAURON, това съм аз. 
Да имаш кураж, не значи да не се страхуваш, това значи да те е страх и въпреки това да продължиш.
       Joy Joy hahaha hahaha

# 3 984
  • Бургас

Уникално!Ама докато зацепи русата ми глава. Laughing

# 3 985
  • Варна
Като имахме Дипломатическа история на България, беше много забавно с постоянни реплики от рода на:
- Днес имам ДъИБъ
- Довечера ще закъснея, защото имам дъибъ
- Днес имам дъибъ до 8 ч.
- Къде отиваш? - Дъибъ!
и т.н. и т.н.

# 3 986
 Joy Joy преди години промениха малко длъжностите и по телефона се чуваше:
Скрит текст:
аз съм СКУРа (Системи за Контрол и Управление - Ремонт) търся ДАЕБа (Дежурен Атомен Енерго Блок)  Blush

Слава Богу беше за кратко  Blush

# 3 987
  • о`майна лунна нощ е
Joy Joy преди години промениха малко длъжностите и по телефона се чуваше:
Скрит текст:
аз съм СКУРа (Системи за Контрол и Управление - Ремонт) търся ДАЕБа (Дежурен Атомен Енерго Блок)  Blush

Слава Богу беше за кратко  Blush

Това е жестоко просто  hahaha

Малко ми напомня за митинга синдикатите, на който попаднал кръстникът ми.

Скрит текст:
От едната страна викали "Ка-Не-Се е*е .... Ка-Не-Се е*бе", а от другата "Пудкрепа .... пудкрепа ...."

# 3 988
 Joy Joy аааа, помня го тоя митинг  Joy Joy и още някакъв профсъюз имаше, но какъв беше...  ooooh! старост нерадост  Tired

# 3 989
Отивах до един магазин преди няколко дни ... насреща ми една тумба "манги" (онези мургавките) единият, държейки телефон и пишейки, се провиква към другият ... "Абеееее как се пишеше футбол със Въ ли?"
-------------------------
На един празник изпращам детето с баща му да отидат заедно на площада. Там срещат една близка (професорка) с мъжа си...  мойто мъниче си е дърдорко по принцип ... и го питат "Какво прави майка ти?"
той "Мама има важна работа!"
те "И каква важна работа?!"
а той съвсем сериозно и отговорно "Ами ... да СПИ !!!" (още ме бъзикат)

Общи условия

Активация на акаунт