Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 357
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 4 020
Joy Joy Joy
Ох, базинга, умори ме. И как беше шампанското?  Crazy

А, нищо особено не беше Simple Smile , но почерпихме всички, както според мен си беше редно.. абе купон да става Simple Smile Simple Smile

# 4 021
vladiii ме подсети:
Бяхме малки и навън заваля дъжд. Пращат братовчед ми да прибере нещо си, а той възмутен:
"Вънка дъшка пръска ще ме изкости до мокри!!!"  Laughing

# 4 022
vladiii ме подсети:
Бяхме малки и навън заваля дъжд. Пращат братовчед ми да прибере нещо си, а той възмутен:
To това, като много модерното преди години  "една кендза ме начайка!" Simple Smile

# 4 023
vladiii ме подсети:
To това, като много модерното преди години  "една кендза ме начайка!" Simple Smile
Laughing не съм го чувала, но беше необмислена грешка на езика в случая. Аз все още ги правя подобни.

# 4 024
vladiii ме подсети:
Laughing не съм го чувала, но беше необмислена грешка на езика в случая. Аз все още ги правя подобни.

Joy И аз не съм го чувала, то и мойто си беше абсолютно оплитане на езика.

# 4 025
  • зад парка
Като сте отворили тема за магазини и клиенти,да се разпиша и аз  Laughing .Купува една жена компас и на същия ден ли беше,на следващия ли (не помня) се връща и ми казва,че е дефектен.Питам аз къде е проблема и тя отговаря "Ами на където и да го завъртя,стрелката все едно и също показва!"  Joy

newsm20

# 4 026
Сещам се за една случка, на която обаче не съм била свидетел.
Някаква баба, набожна женица, е на смъртен одър вече.  Роднините я питат дали не иска да викнат поп за последно. А тя (със всичкия си до последно), се ококорила, надигнала се и ги смъмрила "Аааа, не! Те днешните попове хич не са вярващи!"

# 4 027
  • София
Преди години работех на щанд за електроматериали. Един клиент много вежливо ме попита:
 - Извинете, метър кабел на килограм колко струва?

# 4 028
  • Leeds, UK
От снощи един лаф на мъжа ми: Слагаме едно парче от лайсна в кухнята на плота и мъжа ми вика: "Аз ще го вдигна и ще го държа, а ти можеш ли да го набуташ да влезе?"  Grinning

# 4 029
  • София
От снощи един лаф на мъжа ми: Слагаме едно парче от лайсна в кухнята на плота и мъжа ми вика: "Аз ще го вдигна и ще го държа, а ти можеш ли да го набуташ да влезе?"  Grinning

Simple Smile
Работя във фирма за ламиниран паркет и много често казвам на хората без да се усетя: "още утре можеме да пратим момчета да Ви го сложат"

# 4 030
Лицето ти напомня ми за твоите очи?! Crazy Много засукана тая румънска лирика... Но това ми напомни за другата песничка на тези образи, в която се пее:"...че съм войник".

Пуце, кво беше "войник", бре? Нещо като хайдук ли? Mr. Green
И аз изпреварвам Доамна Пуца...
"Alo, Salut, sunt eu, un haiduc,
Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea.
Alo, alo, sunt eu Picasso,
Ti-am dat beep, si sunt voinic,
Dar sa stii nu-ti cer nimic."

"Ало, здравей, това съм аз, разбойникът.
Моля те, любов моя, приеми щастието.
Ало, ало, аз съм Пикасо,
Обадих ти се и съм здрав,
Но да знаеш, не питам за нищо."

Изобщо... смисъл голям няма... може нещо в превода да не съм направила както трябва... Ама е супер омотано  Laughing Имах един колега, дето много ми се радваше като пея румънски песни и ме караше да изпея "Винолънгамине"  Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=UvnDYnCZI0s
А аз като малка свирех на виолончело. Идват роднини на гости. Радват ми се, аз съм била сигурно на 5. Едната леля ми казва "Хайде, дай да ти видим челото!", на което аз си вдигам бретона да си покажа... челото... Така де, твърде буквално приех нещата  Flutter

# 4 031
Днес цял ден си припявам една песничка:

В рейс са блеща,
нума-нума-е,
нума-нума-е
...

Само ИрПуц може да ми помогне  Thinking Пуци бе, хич не му отбирам на румънещия, какво искат да ми кажат тия хорица?  newsm78

Nu-ma iei. Не ме взимаш (със себе си), щото тръгнала нанякъде момата.  Mr. Green Ето ви пълен текст

А, виждам, че Шърли-Ан е свършила тая работа. Нищо, да си го имате текста.  hahaha

У, много свежа песньовка си пуснала, мерси!

ПП Да, Све, войник е хайдук/разбойник.  hahaha А разбойник е войник, щото разбой е война. Хумористичен език е румънския.  Joy

# 4 032
  • София
войник е хайдук/разбойник.  hahaha А разбойник е войник, щото разбой е война.

Това е забавно  Laughing На руски има подобно разминаване на значенията - грозный е страшен, а страшный е грозен (във висша степен)  Mr. Green

Мерси за песничката  Hug

# 4 033
Хехе, вярно, че и на руски го има.

Моля, за нищо, аз всъщност не знам румънски, отбирам тук-там по някоя дума.  Mr. Green

# 4 034
  • Ямбол

Simple Smile
Работя във фирма за ламиниран паркет и много често казвам на хората без да се усетя: "още утре можеме да пратим момчета да Ви го сложат"

Такова подобно и на мен ми се случва понякога, че и с ученици.
Искат да сложат флашка на компютъра, но не се получава и питат. Аз отговарям - "Отпред е запушено, опитайте отзад да вкарате." Смеят ми се, но няма как да им се обяснявам.

Общи условия

Активация на акаунт