Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 563
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 600
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
две пицичи   Blush
превод - две малки пици Blush

# 601
  • София
Онзи ден духаше силен вятър и аз вместо да кажа на дъщерята : Затвори вратите и прозорците, изтърсих :Затвори пратите и врозорците!

# 602
По стената лазеше златка - буболечка и аз в стремежа си да извикам казах зъболечка. А на черпака - перчак, така си му и казваме вече Joy

# 603
  • София
и аз да се разпиша:
съпругът ми на командировка в Румъния преди 3 седмици,т.е. към края на януари.Върви с колегите си в центъра на Букурещ и след множество разговори за това колко по-изостанали от нас били румънците,моя човек изтърсва: Я,вижте тия още гледат филма "Рамбо",мнооого са изостанали,значи!"

# 604
  • Пловдив
Колетно гише в пощата го обърках с билетно гише,добре,че се поправих с Гилетно кише.

Сядам да пия кафе с приятелка и тя:"Ама кафето няма ли да пречи на бебето",защото кърмя.И аз "Не се притеснявай ,той ще пие капучино"

smile3532 smile3532   

# 605
Последната ми изцепка Embarassed.В аптеката съм , мисля за пилешки разфасовки и когато се появява фармацевтката аз изтропвам:"Една тарелка аналгин". Embarassed

# 606
Сервитьорка съм,8-ми март е.Клиентите и клиентките от сутринта ми честитят-Честит 8-ми март,честито,честито..и аз вече в края на смяната...след като поредният клиент(мъж) ми честити,в отговор му отвръщам-Мерси,подобно! Tired
Поръчвах на бара-чайков бил....ох,имах толкова много изцпеки....но не помня вече... ooooh!

# 607
Вчера. Влизам с майка ми да пазаруваме. Тя се чуди какъв кашкавал да си избере. Обаче нали е недоскив и аз почвам да чета на глас етикетите на кашкавалите по рафта. Пред мен стои възрастна жена и си избира нещо. Без изобщо да се замислям чета: "Кашкавал (марката) за пане и ЦИЦИ" Crazy Всъщност пишеше "за пане и пици".

# 608
Пътуваме за Германия с автобус. По това време беше по-опасно да се минава през Сърбия и Хърватска, така че, ние прекосяваме Румъния. Пътуваме дълго, досадно и всички вече тотално сме изпростели, когато една колежка/ спала през по- голямата част от прехода/ се стряска в съня си, ококорва се и пита:
- Кво става бе? Къде сме вече?
Един колега отговаря:
- В пичковци!
Колежката:
- А, още сме в Румъния значи.
И си заспива пак.
После я съсипахме от бъзик, а тя се оправдаваше, че в сънено състояние "пичковци" и е прозвучало точно като име на румънски град.

# 609
Снощи, в разгорещен спор за религиозната принадлежност на арменците заявих:"Арменците са славяни!" Embarassed

E, това ме довърши !  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rali_smiles, смях се много и на предишния ти пост, ама този докато се опитвах да го прочета на глас на мъжа ми .... отне доста време  Laughing
7-8 пъти стигах до ключовата ти фраза, касаеща славянската религиозна принадлежност   .... и просто не можех да продължа натам  rotfImao rotfImbo
Благодаря , отдавна не се бях смяла така  Peace

# 610
  • Варна
Да ви разкажа една случка от преди доста години - поне 5-6. С приятели сядаме на кафе. Води се доста задълбочен разговор. Идва сервитьорката "Какво ще желаете" и един от приятелита отговаря "Две газирани кафи.."  Joy Това вместо две газирани води и две кафета.

# 611
Вчера си поръчах една заплата "мафиозо". Трябваше да е салата.

# 612
 Този бисер не е мой а на съпруга ми.В период на учене на български език..  Sunglasses  Той е запомнил  от някои думи коуто чува от мен, че в множествено число окончанието на думата е с " и ".Кола-коли, стая-стаи, маса-маси..и т. н.

Вчера сядаме да обядваме, и аз като съм нареждала масата съм забравила да сложа ножове.. Crazy

Сядаме на масата и изведнъж моя на чист български изтърсва..." Скъпа,къде са ножи?  33uu  Няма ножи на масата?!"   Blush Joy

# 613
Този бисер не е мой а на съпруга ми.В период на учене на български език..  Sunglasses  Той е запомнил  от някои думи коуто чува от мен, че в множествено число окончанието на думата е с " и ".Кола-коли, стая-стаи, маса-маси..и т. н.

Вчера сядаме да обядваме, и аз като съм нареждала масата съм забравила да сложа ножове.. Crazy

Сядаме на масата и изведнъж моя на чист български изтърсва..." Скъпа,къде са ножи?  33uu  Няма ножи на масата?!"   Blush Joy

Aхахххахахаааааааааахааааа-нямаш друга работа, учиш човечеца на български??
Ножи, а вилите къде са? Joy Joy

Вилите бяха на масата, само ножите липсваха... Joy Joy Joy

Аааа, аз не го уча, нямам време... Grinning  Той сам си  се учи, затова има такива попадения... с които се попикавам от смях   Joy

# 614
Онзи ден...закъснявам за едно събиране,където съм домакин,влетявам запъхтяна,ръкувам се с гостите и искайки да кажа"Радвам се ,че дойдохте.Извинете,че закъснях" в бързината обединих фразите в култовото изречение "Радвам се,че закъснях"

Общи условия

Активация на акаунт