Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 010 400
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 120
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, шест страници се попилях от смях hahaha

Сега и моята изцепка, макар и от преди години.

Един от най-добрите ми приятели е българомохамеданин. Отивам у тях да пием по водка. Отваря приятелката му.
- Къде го мързела - питам.
- В хола.
Отварям вратата на хола и съзирайки Радо, легнал на дивана се изцепвам:
- Алоооооооооо, какво си се разлегнал като рязан турчин!  Joy Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 121
# 122

- Алоооооооооо, какво си се разлегнал като рязан турчин!  Joy Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Въх!  Grinning

# 123
  • Няма такава държава!
Срещаме се с кумата ми за малко зяй-пазар и тя ми заявява най-отговорно:
- Днес съм дебела!  Grinning
Разбирай, точно съм се наяла.

Друга случка, със съученички. Виждаме майка на една приятелка - Янка и аз им посочвам:
- Ей, виж кой минава - Янка на майката.  Grinning

# 124
Много се смях и аз....
Една случка от преди много години. Майка ми и сестра ми пазаруват. И майка ми педложила да купят на "животното" (аз на галено) целувки. И продавачката хъка-мъка попитала: "Извинявайте много, но какво животно храните със целувки?"  Rolling Eyes Срам, срам  Embarassed Embarassed  Почувствах се възмездена  Mr. Green и до ден днешен ме напушва смях като си ги представя какво да се опитали да отговорят, без да си признаят истината.  hahaha

# 125
Пия кафе с цигарка и един колега ме пита"... как си, какво правиш...", а аз: "пуша кафе и пия цигара" без дори да се замисля Simple Smile)))

# 126
 Аз и секретарката ми си седим в нейния офис и идва едно познато дете,което току що си е купило дъвчащи бонбони и ни предлага и на нас.Секретарката ми отговаря:"Благодаря,лельо,но ние смучем голия"В превод-бонбонки Golia Active тъй като бяхме хремави.Добре,че детето не се усети.

# 127
Бях в един ресторант с мои познати и вместо да ги попитам "Ще ви пречи ли ако пуша докато ядете" ги попитах "Ще ви пречи ли ако пуша докато ям". Те ми отговориха на шега - "ако на теб не ти пречи, пуши докато ядеш!"

# 128
Като студентка бяхме в една поща с една моя позната. Тя се опитваше да се свърже по телефона с неин познат, но телефона му давал заето. При което тя отиде при служителките и ги попита - Извинете, имате ли някакво устройство, с което да разберете дали човека говори по телефона в момента, или телефона му е развален?  Rolling Eyes EmbarassedLaughing
След това аз разправях случката на друга моя позната, а тя я преразказваше, че момичето питало дали в пощата имат устройство, с което да разберат дали няма никой в къщи или не искат да си вдигат телефона. Laughing

# 129
# 130
Когато бях на работа още влизат граждани/така им казваме по подразбиране, не че нямаше и селяни/ да регистрират касовите си книги. Питам аз -"печат носите ли"? Те- "Да". Аз-"Е, извадете си го де, и си го сложете"!/В смисъл на касовата книга/.Те -"Къде да си го сложа"?Аз-"Отзад го сложете"!/В смисъл на кърба на книгата/.И погледа беше Shocked
Стоят няколко ппредставители на фирми в коридора и си чакат реда за да влязат, и излиза една колежка и пита-"Вие от Марс ли сте"?А тя-"Не от Венера", колежката "Ще изчакате тогава". Просто имена на фирми, но после падна голям смях.
Има и още от този сорт но ги забравих вече.

# 131
Ей,паднах от смях,даже мъж ми го събудих в спалнята.Нова случка:
Отиваме в магазин за паркет и аз питам: А кафяви ЛАЙНИ имате ли?.Исках да кажа лайсни.В момента ,в който изтърсих ЛАЙНИ ме щях да умра от смях,както и всичко около мен. Mr. Green

Последна редакция: нд, 29 апр 2007, 01:59 от ДесиХ2

# 132
Преди два дни чух една история от моя позната... (без истински имена) Та, те са компания от три двойки, ще ги нарека Иван и Ивана, Стоян и Стояна и Драган и Драгана... Събират се Ивана, Стояна и Драгана на женско парти и се започва едно обсъждане на мъжките атрибути. По едно време разговорът опира до това, че топките на мъжете са по-студени от останалата част на тялото... (мъжете сме си така устроени по чисто биологични причини, но това е друга тема)... И при въпроса на Ивана дали наистина е така, другите две отговарят категорично с "да, бе, Ванче, наистина е така..."
Вечерта Ивана се прибира при гаджето си и веднага проверява топките му:

- А! Иване, на теб що са ти толкоз топли топките?
- Чи к'во им е?
- Ми не знам... На Стоян и на Драган са по-студени!

Че като почнали едни дълги обяснения...  Grinning

# 133
Прясно от вчера:
На детски рожден ден, започват игрите, имаме колежка образ безподобен, ще води игрите и вика ентусиазирано:
"Искате ли да играем на сляпа баба"
и се провиква към колежките
"Дайте един парцал"
"парцал" беше обърване вместо "кърпа"
Горките деца какво ли са чакали да им вържат очите с парцал, не успях да видя шокирани майки ако е имало, защото си легнах от смях

# 134
библиотеката съм и искам най-сетне да си взема нещо на орхан памук. отивам при една много мила библиотекарка и казвам най-сериозно: имате ли нещо на орхан мурад (а дори и не го знам кой е)?  Embarassed момичето, обаче, е много тактично и докато мен вече ме напушва отива и ми носии една книга на о. памук.

Общи условия

Активация на акаунт