Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 010 093
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 510
Приключвам годината и ми е нужна помощ от колеги,та се обаждам на когото се сетя .Започвам разговора с един колега така:Здрасти,трябва ми услуга,та звъня на куцо и сакато....(усещам гафа и замазвам)-не че си куц и сакат...(усещам,че не замазах като хората). Сега ми е смешно,но тогава ... Embarassed

# 511
  • София-Варна
След обилните снеговалежи,обръщам внимание на домашните:
Внимаваите много,защото Пирогов се е напълнил със счупени краиници...

# 512
Майка ми решава да излиза и се чуди какво да облече.А моя милост и отговаря
-Излизай бола и госа.

# 513
  • тъгата в мен
мъжът ми рязал хляб и срязал покривчицата, и аз му викам :е-е-е,или ножът е много остър или ти си много...тъп Joy
кутки и кочета(котки и кучета)

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 00:18 от svra4eto

# 514
Майка преди години държеше барче на Аерогарата,и там много чужденци...И някакъв Негър,един ден се изцепил от опашката:
-Една путка с две кебапчета!                Демек-Една питка...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Някога...Разправям на гаджето си нещо от изминалият ден,а той се мъчи да ме прекъсне вече 15 мин,аз започвам да се изнервям,и при следващото ми поемане на дъх,го чувам да казва-Влюбен съм в теб!!!-при което за да млъкне аз отвръщам с досада-Много се радвам!-и продължавам да обяснявам...След пет минути включих какво се опитваше да ми каже човекът...Та от 10години все още ми го повтаря Laughing Laughing Laughingнесигурен дали тогава съм го разбрала...

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 00:02 от Червената Шапчица

# 515
много готина темичка Joy Joy

да се запиша и аз, само с три случая, за които се сещам:

1. Баща ми сяда да вечеря и ме помоли да му извадя бутилката с ракия от хладилника, отивам в кухнята и майка ме пита какво търся: "Рашето със шишия", тя ме гледа учудено, аз повтарям и при потретването се поправям "Шишето със ракия!"

2. Влизаме да се къпем в дунава с приятелки, а течението едно силно точно в този ден, играем с една надуваема топка, ама то ме отнесе буквално и аз пропускам удар, оправдавам се с "Тече ме влечението", вместо "Влече ме течението"

3. Баща ми пита какво яде 2месечната ми дъщеря, а аз в бързината "Само кайма" hahaha, бързо се усетих и се поправих на "Само кърма"

# 516
  • гр. София
Въпрос на моя колежка към един от шефовете:
-Имате ли  онова нещо дето пуска бяло?(става дума за коректор) Joy Joy Joy

# 517
Въпрос на моя колежка към един от шефовете:
-Имате ли  онова нещо дето пуска бяло?(става дума за коректор) Joy Joy Joy

hahaha Joy Joy Joy

# 518
  • София
В дискеционна сме, имаме дискекция на глава. Имахме една негърска, на която всичко се виждаше много добре. Едно чернокожо момиче от горен курс беше с нас. Асистента казва: "хайде колеги, да започваме". а аз с цяло гърло се цепя "Негърааааа, донесете негърааа!!!!" . еййй, като се усетих колко тъпо ми стана...  Embarassed

# 519
  • UK
Снощи обсъждаме с приятеля ми епизод на От Местопрестъплението: Маями и че имат много трупове и той вика "Ми един умира от старост, друг в катастрофа, трети го убиват, четвърти се самоубива, нещастни случаи и тн" и аз отговарям "Е, да, ама те не викат патолога на криминалистите за нещастните случаи или умрелите от смърт..."

# 520
Новогодишно пожелание към приятел - Аре, нова година, нови гаджета! - пред приятелката му.  Embarassed

Добре, че беше отдавна......

# 521
Изпит по кормуване. Инструкторът към кандидат-шофьорката:
"Какво значи този знак?", сочейки към знак А21 "Възможна е поява на домашни животни".
Тя: "Крава".
Той: "Ти си крава".
Тя подала жалба.

# 522
  • Шотландия
Изпит по кормуване. Инструкторът към кандидат-шофьорката:
"Какво значи този знак?", сочейки към знак А21 "Възможна е поява на домашни животни".
Тя: "Крава".
Той: "Ти си крава".
Тя подала жалба.
Joy Joy Joy

# 523
Денят е 14-ти февруари а главното действащо лице е  моя милост някъде в 9-ти или 10-ти клас бързаща да влиза в час  ,  тичам за да не закъснея и по коридора  виждам 2- ма сладури от съседния клас , гаджета хванали се за ръце и се гледат толкова влюбено , че ако ще и целия ден -не час да пропуснат все им е едно . Grinning
И аз решавам да им честитя Свети Валентин ., както и Трифон Зарезан и обявявам забързано : Честит Свети Тарзан !
Много ми се подиграваха , ама то си е за смях де  Embarassed Laughing

# 524
Вчера след работа обикаляхме с колежка малко по магазините. В поредния, аз меря едни шапки, от тези с козирката (тип бейзболна дето са), та меря някаква, която ми харесва, ама аз имам дълга коса нося тези шапки само вързана на опашка, като за целта искам шапката да има дупка за опашката. И така меря една шапка и се оглеждам, а колежката се доближава и вика, това не е ли мъжко. По принцип аз тези шапки ги имам за унисекс, ама в случая я свалих шапката, оглеждам я и викам - ооо, да, тя няма дупка, значи е мъжко.

Общи условия

Активация на акаунт