Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 010 184
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 525
Днес обяснявах на моя приятелка, че апетита идва с яЗденето!  Joy

# 526
Изпит по кормуване. Инструкторът към кандидат-шофьорката:
"Какво значи този знак?", сочейки към знак А21 "Възможна е поява на домашни животни".
Тя: "Крава".
Той: "Ти си крава".
Тя подала жалба.

Ако всеки обиден от инструкор подаваше жалба ...  Crazy

# 527
Денят е 14-ти февруари а главното действащо лице е  моя милост някъде в 9-ти или 10-ти клас бързаща да влиза в час  ,  тичам за да не закъснея и по коридора  виждам 2- ма сладури от съседния клас , гаджета хванали се за ръце и се гледат толкова влюбено , че ако ще и целия ден -не час да пропуснат все им е едно . Grinning
И аз решавам да им честитя Свети Валентин ., както и Трифон Зарезан и обявявам забързано : Честит Свети Тарзан !
Много ми се подиграваха , ама то си е за смях де  Embarassed Laughing
XAXAXAXAXAXA Joy

# 528
Ей най - накрая и аз да се разпиша в смешната тема .

Вчера доста притеснена , че баща ми никакъв го няма още , а е вече 10,30 почвам да звъня на мобилния .
Упорито звъня , но никой не вдига .
Баща ми почти никога не закъснява без да предупреди .
На 10 тото позвъняване чувам "Ало" и в притеснението си въобще не се усещам , че гласа е друг и това не е баща ми .
Много изнервена , казвам - Баща ми , не знам къде си , но до 10 мин да си си в нас .
от другата страна - Кой се обажда ?
аз - Как кой се обажда - дъщеря ти , ти да не би да си се напил  ?! Shocked
отговарят ми - Не , спя и определено имате грешка , имам дъщеря , но е на 1,5 г и все още не е почнала да ми държи сметка къде скитам .
аз смутено се извиних и затворих

Баща ми се оказа съвсем наблизо блаженно играещ карти , докато ние мислехме , че най малкото е в някоя болница .  Confused
Решил да се обади и да предупреди , но после се замотал и решил , че вече се е обадил .  Twisted Evil

# 529
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
колежка обяснява каква хубава пееща и въртяща се играчка за легло са купили - показва и снимка
"Ето вижте - тази зебра се закрепва се към легълцето, а това се върти ..."
тук аз не издържам и компетентно отсичам - тази зебра е жираф  Crazy
ама наистина беше жираф - на бертони

# 530
След кръщането на бебо,вечерта ми звъни телефона...Вдигам аз а отсреща-Колко е часът?!Аз в колко ти казах да се прибереш,до половин час да си тук...И пр.Едвам успявам да взема думата,и заявя на своята кръсница,че отдавна не е тази която ще мидържи сметка Laughing...А тя изведнъж се сепва,и обяснява,че мислела че звъни на дъщеря си,тъй като последно през дентя мен ме била набирала,и явно не е обърнала внимание...Та после аз и се накарах,тъй като дъщеря и е 2години по-малка от мен,пък тя все още и казва кога да се прибира...

# 531
Един познат на изпит по английски. Разказва за ежедневието си.
G go to the pazar to buy marulas and krastavicas... I also want new maratonкаs...
То все се отделни части от целия му монолог. Имаше и други, но не се сещам
хахахахахахахаа

# 532
Ох, не мога да свърша нищо от хилене. Трябва да се разпиша, че само лиготии са ми в главата.

Събрали сме се на село и пробираме плодове за джибри. Аз абсолютно вглъбена в работата изтърсвам с погнуса:
" СЛИВАТА МИ Е ЧЕРВЯСАЛА!" След бурен кикот чувам отговор " КЪПИ СЕ ПО-ЧЕСТО"  Embarassed

Чакам една вечер мъж ми да се прибере. Гледам телевизия и ям семки. Идва любимия и ми вика "Какво правиш?,а аз се изцепих "Осеменявам се".  Shocked

Във Фантастико - то при нас има един стелаж с плодове и зеленчуци второ качество и съответно са с по-ниски цени. Прегледах какво има и си избрах пакет моркови. Обръщам се към мъжа ми и му разправям " Я виж какви свежи моркови, въпреки че са ВТОРА УПОТРЕБА"

# 533
Ох, не можах да се сдържа. Дано мамчето, което го е писало да не ми се разсърди обаче... Joy
Изцепка от форума (може и тема да се пусне!)
................Но понякога при разнояйчните близнаци едното бебенце е заченато доста по-късно от другото и е възможно да се развива по-бавно.

# 534
  • In the jungle out there..
Ох, не можах да се сдържа. Дано мамчето, което го е писало да не ми се разсърди обаче... Joy
Изцепка от форума (може и тема да се пусне!)
................Но понякога при разнояйчните близнаци едното бебенце е заченато доста по-късно от другото и е възможно да се развива по-бавно.
Ти се смееш ама е възможно Naughty Гледах го по някое Дискавъри на скоро...Та случката беше следната: Жената забременява с близнаци - еднояйчни. Известно време след оплождането (минути, часове - не знам), жената отделя втора яйцеклетка, която се опложда от сперматозоид, останал от същия полов акт, оплодил другата яйцеклетка.
Резултатът: Еднояйчни близнаци 2бр+разнояйчен 1бр. Shocked
Равносметка: Можеш да забременееш докато си бременна Mr. Green

Сори за ОФФ-а Hug

# 535
Големи сте сладурки! Така не се бях смяла много отдавна Joy
Моите бисери са нищо, ама все пак:

Онзи ден, изморена и замислена отивам в магазина и си мисля, че трябва да купя малко маслини. На щанда казвам съсредоточено "Дайте ми 300 килограма маслини". Човекът още по-сериозно ми казва: "Ще трябва да изчакате, да ви ги доставим!"  Blush И двамата прихнахме да се смеем, а той ми вика "Не се притеснявайте, аз имам навика да казвам "Лека нощ" на клиентите, вместо "Добро утро".  hahaha

Изчистила съм вкъщи, изпрала съм и съм започнала да готвя. Прибира се мъжо и възкликва "Ммммм, прияе ухатно в тази къща." Joy

Миналата седмица в зоологическата градина. Няма жив човек, ние сме се намъкнали при маймуните и стоим вече 40 минути там. Едните бяха особено интересни и ни обръщаха много внимание. Понеже бяхме сами, решихме да повтаряме това, което те правят - абе голям смях беше. През това време, ние залисани да правим муцуни не сме усетили, че са влезли други хора. Чувам само едно сладко гласче "Мамо, тези двете облечените маймуни що са извън клетката." Joy hahaha  Embarassed

# 536
То моето си е голям срам...оня ден съм на масаж. И тъкмо свърших и съм на бара и от сауната излиза един гол мъж, доста силно окосмен и аз викам на моята масажиста"Ох, добре, че няма ти да му правиш масаж на тоя, че я го виж къв е космат" А тя милата "Ами то това е мъжът ми" Ужасссссссссссс  Sick

# 537
Ти се смееш ама е възможно Naughty Гледах го по някое Дискавъри на скоро...Та случката беше следната: Жената забременява с близнаци - еднояйчни. Известно време след оплождането (минути, часове - не знам), жената отделя втора яйцеклетка, която се опложда от сперматозоид, останал от същия полов акт, оплодил другата яйцеклетка.
Резултатът: Еднояйчни близнаци 2бр+разнояйчен 1бр. Shocked
Равносметка: Можеш да забременееш докато си бременна Mr. Green

Сори за ОФФ-а Hug
Не се връзвай. Ставаше дума за разлика от 2 седмици.
П.П То на теория и бащите може да са различни  Grinning

# 538
  • СТАНДАРТНО.
  Гледаме със сина ми клип на Жо Дасен. Клипа е книман през 1975 и човека облечен с бял панталон, плитък, тип чарлстон. И сина ми гледа, гледа и накрая пита - Мамо, а на тоя чичо защо дупето му е отпред? Mr. Green
  Пътуваме към село. Аз шофирам, мъжа ми до мен. Обяснявам как преди време сме пътували от съседно село до нашето с каруца през гората. И мъж ми изцепва - Ама вие тая каруца на стоп ли я спряхте!?!?  newsm78

# 539
Ще напиша някои от изцепките на една моя братовчедка  Laughing.Навремето и ги записвах в тетрадка , ама не я знам каде е  #Cussing out Joy hahaha   
   мешекафина - кафемашина
   едното меше 20 кифинки - едното кафе 20 стотинки
   отивам да чарам кас - отивам да карам час

А това е на една приятелка, с която се уговаряме да се чакаме някаде си и да ходим заедно на даскалото, обаче чакам аз 10-тина минути, тя не идва и аз решавам да тръгвам, защото няма време вече, ще започва часа. Точно на входа обаче я виждам , бяга задъхана към мен и изръсва на пресекулки - " Янче, Янче, ...извинявай ама ... много трудно къснах Shocked Joy В превод - много късно тръгнах  Crazy

Мой съученик пък вместо отец Паисий казваше оцет Паисий  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт