Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 010 207
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 540
Понеже съм от Самоков.. Тук има един празник...Благовец. Характерно за него е да се търкалят питки за здраве....и по принцип повечето тук ги  търкалят в една горичка "Ридо"... Та питам аз един приятел Тии..търкаля ли п**ки днес на Ридо?  Crazy При което той  Shocked

# 541
И аз сещам за една моя случка голям срам брах... Такааа ... бях си харесала едно момче с което се засичахме само вечер в една дискотека, не се познавахме и не си говорехеме , а си хвърляхме по някой поглед( и двамата бяхме прекалено "тежки " да направим първата ктачка). Мина се месец ,два ,  и в същаа дискотека една обща приятелка най-накрая ни запозна, говорехме си доста време като аз се правих на супер недостъпна през цялото време, накрая той ми предложи да идем някъде да пием кафе, аз естествено "тежкарката " отказах. Той реши да си тръгва, но аз през това време размислих, слизайки надолу по стълбите , бутайки хора за да мога да мина и да го настигна супер нависоко извиках вместо "Чакай ме" - " Чукай ме". Ужас ... след толкова стойки и фасони така се изложих.. newsm53 всички хора ми се смяха , умрях от срам smile3506

# 542
И ние в гимназията имахме една млада даскалка, която много се потеше покрай нас... Един час при нея много я бяхме ядосали и тя също ни каза да я изчукаме (вместо изслушаме  hahaha), а после нарече една съученичка (пак без да иска) ВеНа, вместо Вера.  Mr. Green

# 543
Пазарувам често в Пикадили и за да не се ровя всеки път дали имам лев на цяло за количката съм си отделила един лев в портфейла. Онзи ден някакъв човек ме вижда, че си оставям количката, но очевидно няма лев на цяло и ме помоли да ми даде на дребно. Абсолютно първосигнално му отговорих "Ама аз този лев си го ползвам всеки ден" Embarassed #Crazy
После съм си се смяла сама на глупостта си чак до вкъщи. hahaha

Преди години пък, отивахме на бригада с влак. В нашето купе имаше две китари, но народът беше каталясъл и се беше успал. Будувах само аз. Идват от съседното купе някакви непознати, които молят за едната китара. Също толкова тъпо им отговорих "Ама те китарите са различни!"  Явно съм искала да кажа, че са различно настроени, но и до ден днешен присъствалите на случката ме бъзикат с тези китари. Embarassed

# 544
Разговор между майка ми и баща ми, след като баща ми е употребил доволно количество алкохол и естествено в това полужение много обича да се базика за сметка на майка ми  Grinning. На нея обаче не и е до шеги и му казва ядосано :
   - Еее, Ники, не се търпиш!Като пийнеш малко и ...
   - Как малко бе .. ( баща ми )
 Joy Joy Joy

# 545
  • Варна
Онзи ден влиза колежката в нашата стая и казва:
- Мими, ще ми дадеш ли тампона си?
И понеже аз съм заета в момента колегата казва:
- Да й го извадя ли аз?  Joy Joy

Ставаше дума за тампона за печати

# 546
E напиках се -заклевам се

# 547
Имаме котка, която се казва Мънчо. Една вечер котката решила да си точи ноктите по мебелите, аз я виждам и кресвам: "Мършо!" Но тази дума по принцип не е част от моя речник.  Просто искам да й кажа: "Мънчо, марш оттам!" Котката веднага спря пакостите, а дъщеря ми пита защо обиждам животното.

# 548
Имам двама сина на 20 и на 17г. Когато мъжът ми не е в къщи, си правим сума ти зезелъци.А той е "достолепен авторитет".Една вечер вече съм изкукала от учене/имах изпит на сл. ден/ си взех молива и с гръб към вратат ме изби на пеене/момчетата си играят на компютъра/.Та хванала съм молива и пея, като ....рокаджия: "заспал е Мечо сладък сън, със изваден хуй на вън.Видяла го една Пчела.Навярно за медец дошла.Видяла мечовия...."точно казвах х... и виждам в отражението на прозореца двамата младежи, които ме гледат.Замрях.Те ми ръкопляскат. Големия:"как е песента на там...ConfusedАз -ами не знам думите.....

Връща се "достолепния, аз му говоря непрекъснато в страх пуберите да не му разкажат за песничката на мама! Младежите си се закротиха в стаята, а ние сме в хола/преходен/. дА, ОБАЧЕ ОТ ДОЛУ СЕ ЧУВАТ КРЯСЪЦИ. Споглеждаме се с благоверния и притихваме.Той: дай 2 чаши от кухнята"-нося чашите. Той се надупва, слага чашата на пода и казва:"ела, те така подслушвахме на родителска среща"! Надупвам се и аз и се заслушваме в кавгата на съседите!В този МИГ двата пубера отварят вратат и се втрещяват. Големия:" к;во става, бе"! Таткото: "ШШШШШт, тя му вика идиотче....." И в този миг осъзнахме, че род. авторитет е отишъл.....еди къде си!

# 549
Имаме куче, порода далматинец. Всеобщ любимец е в квартала, особено дечицата го обожават, а и той е много любвеобилен. Понякога, още като излезем на разходка и не наобикалят дечурлига, за да му се порадват.
Един ден към нас се доближава майка, влачена от детенце - устремено към кучето ни. Започвам да се усмихвам и да пръскам уверения, че той е добричък и тя може да си пусне детенцето да го погали, когато детето изтърсва:

- Извинете, как се казва ПИНГВИНЕЦА?
  Joy

Предполагам, защото и пингвините, и далматинците са в бяло и черно, не знам, но оттогава като се сетим и умираме от смях.

# 550
Вчерашна случка.
Казвам на дъщеря ми,че ще я водя да я пострижат и тя бърза да вървим и казва:
-Мамо,хайде да тръгваме вече при пострижницата!

# 551
Едно време, при нашите. Майка ми пържи кюфтета в кухнята. Сестра ми ходи напред-назад и както винаги, минава като през завеси. Майка ми трае, трае, но накрая й крясва:
"Затваряй тези врати, че се напълниха стаите с кюфтета!!"

(искаше да каже миризма на кюфтета Laughing)

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 12:24 от Анонимен

# 552
Искрено се радвам, че съм сама в офиса...иначе досега да са извикали линейка заради мене - седя и цвиля със сълзи в очите. Joy
Малко и от мен:
1. Приятелка ми обяснява цвят - наситено зелено. Пъне се да намери подходящо сравнение и накрая изцепва: "Зелено зелено, ама КРЪВ зелено!".
2. Колега на мъжа ми в далечната 1995 г. Човекът - военен пенсионер, непознаващ латиницата. Трябва да записват всички преминаващи през портала коли като марка. И един ден в тетрадката надлежно записано "ТоВота Сорола - червена"...
3. Прясно, от снощи....обяснявам на амбициозната си щерка, че може да се кандидатира за кмет на България....при което тя контрира: "Не - предпочитам за президент на Варна!".
И да допълня: Току-що звъни мъжа ми, който е дърводелец и ми заявява "Сега имам малко време и се хващам да си отрежа нещата..." при което аз избухнах в неистов кикот, без да мога да му обясня какво съм чела досега и защо реагирам така...... Laughing

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 14:58 от rali_smiles

# 553
Хехе, поста на rali_smiles ме подсети още нещо. Един познат отива с приятели на хижа в планината. Също не е много наред с латиницата и пише на жена си sms със следния текст:
"BCI4KO E HAPED. ZIAL DEN CPAXME. CKOPO 6TE CU DOIDA." hahaha Joy
В превод "Всичко е наред. Цял ден спахме. Скоро ще си дойда"
А тя помислила, че са яли нещо развалено. Joy hahaha

# 554
Преди време приятелка гледаше куче и разказва: " Вчера доведоха Панчо. Той е с родословие. Страхотно куче! Як, с широк гръден кош, силен и страшен изглежда. Направо звяр! Много е едър и хубав!" Питам я каква порода е Панчо (доста известен на почитателите на породата в София) и тя ми отговаря, че е йоркширски териер  Joy Joy Joy след това описание направо паднах от смях...
За справка: йоркширски териер и стафордширски териер

Общи условия

Активация на акаунт