Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 561
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 570
А по повод на тази темичка днес няколко пъти казах "Хилих се със смях" /вместо със сълзи/.

# 571
не знам дали сте чували за отбора по футбол "Рилски спортист",но сестра ми в горещината на спора се изцепи "Рилски Манастир" Joy

# 572
Съпругът ми често отсъства, тъй като работи в чужбина.Преди няколко години, когато голямата ми дъщеря беше 4-5-годишна и вече й се искаше да има братче или сестриче, тя ми предложи следното:"Мамо, искаш ли, докато го няма тати, ти да родиш бебе и като се върне да го изненадаме?"  smile3504

# 573
Знам за два такива случая с моряшка жена (два пъти с една и съща жена). И двете деца са били дадени за осиновяване Confused
Така де, не е успяла да изненада таткото.

Но децата по принцип са изобретателни Hug

# 574
Съпругът ми често отсъства, тъй като работи в чужбина.Преди няколко години, когато голямата ми дъщеря беше 4-5-годишна и вече й се искаше да има братче или сестриче, тя ми предложи следното:"Мамо, искаш ли, докато го няма тати, ти да родиш бебе и като се върне да го изненадаме?"  smile3504
Това е върхът на бисерите  hahaha  hahaha  hahaha Спомням си по този повод един виц.Манго отива в казармата.Връща се и намира Айшето с бебе.Метва й един як бой,щото той не си е идвал вкъщи,а тя с бебе.Айшето му обяснява,че бебето станало докато тя гушкала и целувала снимката му.Манго приел обяснението за момент,после пак й метнал един як бой,щото се светнал,че на снимката е само до кръста....

# 575
Действето се развива в събота, в едно заведение за бързо хранене, голяма блъсканица.
Аз се редя на опашка, а мъжът ми седи отстрани и по едно време намира място и сяда на една двойна масичка. Аз с таблата отивам и сядайки започвам въодушевено да разказвам за жената, която е била на съседната опашка. Та казвам "Лелее, тая до мене беше бъкана със силикон - устни, цици, а костата и удължена, но сплъстена, адски грозна гледка", той нещо ми смигва и аз млъквам. На съседната такава масичка, която е почти долепена до нашата седи сам един мутраген и в следващия момент въпросната жена идва и се оказва, че е с него  Crazy
Принципно не съм против силикони и разни други намеси, но когато са направени добре, а върху тази някой си беше оставил ръцете  ooooh!

# 576
Сутринта пиша по кю-то на един приятел и искам да му кажа "Недей да почиваш на стари лаври", но вместо това в бързината написах "Недей да почиваш на стари лаРви"  Crazy....
Гадост  Sick

# 577
Направо ме разбихте, така не се бях смяла от години. Страшни сте.  hahaha hahaha hahaha
Аз докато учех се бях объркала и вместо да кажа че ме боли главата, казах че ме глави болата и вместо праска дъжд, дъжка пръст.

# 578
Свекърва ми често ми поръчва да й купувам мед от село, когато ходя. Но преди известно време ми каза: "Не искам да ми купуваш от същия мед, защото последния път беше с много едра захарност..."  smile3556

# 579
Като ученичка излизам от столовата и моя съученичка ме пита какво има за обяд.Отговорът ми беше "ганджа",имах предвид гадна манджа. Crazy

# 580
Бях втори или трети клас и разказвам на мама и тати за едно момче от горния клас, което много ме закача :
- Той Митко е един такъв много черен, като татко, и лъже, че не е циганин, ама аз знам, че Е!  Naughty
Нашите избухват в бурен смях..(баща ми по рождение си има 2 бои и е бая мургав) и майка вика: Хаха, тя те оправи (сочейки мен).  newsm44  smile3534

# 581
Моя баща също е много мургав,толкова,че вървейки си го настигнал един циганин и започнал "чатара-патара"(както татко се изрази) на неговия си език.Татко слушал слушал и най-накрая му казал"Мой човек,аз чужди езици не говоря".Циганина останал много изненадан,че татко не е от техните!

# 582
Паралелно чатя на бг и сменям за  латиницата...Е, да ,ама ч  ми е ' и редовно си пиша че 'акам вместо чакам. hahaha

# 583
Преди време влязох в  един хранителен магазин и искам да си купя ,,Подкови'' (има едни такива сладки),но вместо това казах ,,Копита''

# 584
   Вчера майка ми прави питка, за да разкаже на малкия ми син приказката за Житената питка. Но в кухнята - студ! Ние стоим в дневната и аз се изцепвам :На тоя студ как ще ти стане пУтката! И умрях от срам! newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт