- 26 887
- Развлечение
А аз сетих за още нещо - седнали сме четиримата на масата и вечеряме. По време на вечерята се завързва разговор за спанака - първо мъжът ми вика, че много го обича, аз веднага на контра - че хич не обичам спанак, голямата дъщеря се включва: "Аз пък много го мразя тоя спанак!" И накрая по-малката, която тогава беше на 3 години, обобщава: "Аз много мразя . . . мама!" 
туй мъж да пратиш за превръзки се оказа мисия опасна 

"
охохохохоххххххххххх, заболя ме корема от смях, ако бях на мястото на аптекарката, а пък и с това развинтено въображение........кажи му другия път да носи снимката ти
- ама в цял ръст
смях се много 
накрая вече издразнена очевидно, че малката е цялата мокра изцепва: Бе, мамо, по-внимателно, опръска всичките локви

/ купуваше тампони. На въпроса какви, той много убедително и сериозно отговори: от тези, с кончето
охохохохоххххххххххх, заболя ме корема от смях, ако бях на мястото на аптекарката, а пък и с това развинтено въображение........кажи му другия път да носи снимката ти
- ама в цял ръст
че какво ми е направила аптекарката?
пък и видят ли ме ще му дадат лексотан - ей тъй, без рецепта
Вчера баща ми разправя една случка, която се случва преди двайсетина години. Някакъв певец - французин на име Пиер, идва в България и диригента го кани в селската си къща на почивка за няколко дни. Там е и бащата на диригента - възрастен човек. Сутринта Пиер става и отива да си измие лицето на чешмата, която е отвън на двора. Плиска си лицето и вижда възрастният баща на диригента си копае градинката. Французинът вежлив и казва "Бонжур!", дядото се ухилва до уши и се провиква "А така, Пиерчо, като божур те искам сутрин, като божур!"

Вчера баща ми разправя една случка, която се случва преди двайсетина години. Някакъв певец - французин на име Пиер, идва в България и диригента го кани в селската си къща на почивка за няколко дни. Там е и бащата на диригента - възрастен човек. Сутринта Пиер става и отива да си измие лицето на чешмата, която е отвън на двора. Плиска си лицето и вижда възрастният баща на диригента си копае градинката. Французинът вежлив и казва "Бонжур!", дядото се ухилва до уши и се провиква "А така, Пиерчо, като божур те искам сутрин, като божур!" 
Препоръчани теми