Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 601
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 660
Вчера в офиса разказвам някакви майтапи, колегите се хилят и единия вместо "Действаш ми разтоварващо" ми каза "Действаш ми разхлабващо!" Joy

# 661
Мъж ми се учи да говори български.
На кафе сме когато изцепва ''Благс!'' на сервитьорката. Shocked
Питам го какво значи това.Означавало 'Благодарая' само,че съкратено.
Нали от 'Тенкю' накратко казват 'тенкс' та решил,че и при нас може да мине така! Joy
След което разбира,че е сгрешил и изтърсва 'Извиняме'! hahaha
Тоест 'Извинете'!
 Joy Joy
Бута ключа в ключалката и неможе да отключи.
'Дупка,не работи'-ключалката беше заяла! Mr. Green

Хареса ми всичко, много  Grinning Peace .... определено се учи добре човека  Laughing
А "дупка на работи"  си е достойно за медал изказване  Joy Joy Joy

# 662
Сълзи роня от смях.    Laughing     Имам приятелка ,която е зле с бълг.език,та:
  • Аз:Мишел,кво сготви?-Тя:Пилешки картофи.
  • Събрали сме се,тя душичката иска да се включи в притотвянето,и ни вика:Ехоооооо-Да помогна-нИщо?
  • Спим с мъжо и аз обикновенно говоря на сън и съм казала:``Може ли един от вас всичките да ме завие?``  и той   Shocked-----``Може ли аз?``
    Приятел на мъж ми учи бълг.език.И е решл,че всичко ат м.род,когато му сложиш едно`А`накрая,става в ж.р. та така от /ЛЪЖЕЦ/------стана /лъжицА/

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 13:46 от barboranova

# 663
  • Насред хаоса
Сещам за един майтап от ученическите години - в час по математика вдигат един зубър на дъската да обяснява на нас, простите, що е това призма. И той започва: "Ами тя, клизмата ..." и оттам нататък нищо повече не можа да каже ... То не беше смях, то не беше чудо!

# 664

• Спим с мъжо и аз обикновенно говоря на сън и съм казала:``Може ли един от вас всичките да ме завие?``  и той   Shocked-----``Може ли аз?``
    hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
    Много ме развесели.

Дъщеря ми подава нещо на мъжа ми и той:Мерси,мойто момиче да си жива и здрава още толкова години/тя е само на три/!Е,не ни стана смешно по-скоро кофти,той веднага се поправи ooooh!

# 665
    • Варна
    Не е по темата, но да си кажа. По повод превръзките - първия "мъж", който ми е купувал превръзки, беше братовчед ми, когато отивах в Каварна. Нямах налични да му покажа и карахме на обяснения. Обяснявам аз - "Либрес", супер, 8 мм. Отива той в аптеката и търси "осеммилиметрови превръзки" - това запомнил от обясненията ми, защото му прозвучало като калибър на пистолет  #2gunfire  Аптекарката естествено, не могла да помогне и той като се позамислил още малко се сетил, че името на превръзките звучало някак като "Памперс" та оправили нещата  Joy

# 666
    Вчера, прибирайки едни обувки, питах децата:
    "Вели кой номер крака носи?"   
    Момчето ни беше на гости.  Embarassed

# 667
    Прибираме се с мъжа и сме в задръстването ,внезапно се появява пред колато една клошарка с количка претоварена  от всякъде,в този момент звъни мобилният на мъжа ми(баща му) и тай вдига телефона и
    -Майка ти да....,боклук такъв! Joy Joy Joy
    ....Свекъра си глътна граматиката

# 668
      hahaha hahaha hahahaДупка не работи

# 669
    Преди време, след като първарта и ножичка претърпя злополука, купих на дъщеря си детски несесер съдържащ ножичка, пила и нокторезачка. Тя беше очарована от новите джаджи, които са си специално за нея и пилата и е по- блестяща от моята защото е нова...изобщо радост. Аз и демонстрирах с кое какво се прави и съпругът ми привлечен от шума дойде да провери с какво се занимаваме. Влезе в стаята и попита нещо, а Мая заяви, че не може сега да му обърне внимание, защото я режат, пилят и нокторезачкат.

# 670
    Спомням си че ме болеше корем , помолих моя човек да ми даде течен аналгин , по някое време съм заспала и се събуждам от див смях - докато съм спала съм питала " Ще ме черпиш ли една ампулка Том и Джери " . След като се поуспокоихме и след дълъг анализ реших , че изказването ми е било породено освен от ампулката аналгин и от cartoon network , който гледах преди да заспя  Simple Smile

# 671
    Сетих се за един виц.
    Една мама цял ден шетала - чистила, готвила, прала и т.н. Детенцето си играело покрай нея. Вечерта, когато се прибрал таткото се поинтересувал как е минал денят у дома. Майката започнала да нарежда - "Цял ден бях чистачка и миячка, и готвачка, и перачка ..." А мънинкото  ентусиазирано добавило - "Мама беше и простачкааа - тоооолкова много дрехи простря ..."  smile3521

# 672
    Прибираме се с мъжа и сме в задръстването ,внезапно се появява пред колато една клошарка с количка претоварена  от всякъде,в този момент звъни мобилният на мъжа ми(баща му) и тай вдига телефона и

Хич не ми е смешно, че мъжът ти е напсувал така грозно една нещастна, бедна /и може би психично-болна/ жена.  Колкото и да го е стреснала, да я нарича боклук е ужасно.

# 673

Хич не ми е смешно, че мъжът ти е напсувал така грозно една нещастна, бедна /и може би психично-болна/ жена.  Колкото и да го е стреснала, да я нарича боклук е ужасно.

TiredТо с такъв речник , не знам кое е по смешното , историята или мъжът на авторката .  Thinking

# 674
    Отделен въпрос е защо го е стреснала. Бил е невнимателен в старанието си да си извади мобилния. Насочил си е вниманието към телефона е не е гледал пътя. Все пак беше уточнено, че са попаднали в задръстване, значи не е карал с висока скорост.
    Иначе и моята реакция беше абсолютно същата като вашата. Чудех се кое е смешното  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт