Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 607
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 690
Вярвам - тогава ние как сме се смяли - цялото заведение ни гледаше странно, а детето се зачуди какво става и накрая ревна Joy

# 691
Разбита съм от супата гъбички
"

# 692
  • До хладилника, който обичам
Говоря с една майка по телефона за кърмене. Тя ми казва, че по-рано е имала операция на едната гърда.
Аз преди да съм помислила какво говоря, питам компетентно "От фибри?" (фиброаденом исках да кажа), после се извиних на момичето, че си бъркам граматиката...

# 693
Супата от гъби4ки е уникална, разпадам се от смях. Joy

# 694
Тъкмо се връща дъщеря ми от магазина и казва:
-Имаш 1 лев и 15 минути ресто.

# 695
Predi godini, Wyrwim si sys banda syuchenichki ky mploshtada, stigame do ulicata wsichki spirat oswen edna:
- Wnimawaj, shte te pregazqt - preduprezhdawat q ostanalite.
A tq, oshte zamislena:
- Nishto, swiknala sym!

# 696
И аз се бъркам често,като например бързах да кажа на мъжа ми "дъжка пръс"-пръска дъжд и създърсъ вместо създърма  Rolling Eyes

# 697
Syshtata syuchenichka, w chas po matematika.

Uchitelkata:

- A sega shte narisuwame grafikata na koren ot X, za tazi cel pyrwo narisuwajte grafikata na X kwadrat (parabola) i sled towa izpolzwajki nachaloto na koordinatnata sistema kato otpravna tochka shte q zawyrtim po chasownikowata strelka.

Moqta priqtelka:

- Ot kakyw zor?

# 698
Аз преди да съм помислила какво говоря, питам компетентно "От фибри?" (фиброаденом исках да кажа), после се извиних на момичето, че си бъркам граматиката...

"Фибри" е добре - звучи като съкращение.  Grinning

# 699
създърсъ вместо създърма 
Joy Joy Joy

# 700
Вчера чета темата за "Пей с мен" и по-точно си пускам линка за песента "Бял кон", в този момент пристига e-mail за една колежка, и аз  много сериозно я повиках по телефона: "Пристигна един кон за теб, ела да си го вземеш". Смяха ми се после цял ден  Embarassed

# 701
Днеска на кафе един познат обяснява за една обща позната "И тая в тоя студ се пуснала по патка " Joy  (потник искал да каже)
Ама ние от смях не му дадохме възможност да се оправдае какво е искал да каже,хахахаха

# 702
  • Pb
Случка от преди 1-2 дни: гледам мъжа ми сложил чифт чорапи на странно място и го питам какво правят там. Отговорът:
- Абе щях да ги обувам, ама ще си купя нови!

# 703
Днес в магазина попитах продавачката "А гърдите ти как са?" при това напълно сериозно  newsm47. Не знам дали тя се усети, ама аз се усетих почти веднага и как не се изхилих не знам. А пък просто исках да попитам за пилешките гърди в тарелка дали са с кост или без.

# 704
Днес в магазина попитах продавачката "А гърдите ти как са?" при това напълно сериозно  newsm47. Не знам дали тя се усети, ама аз се усетих почти веднага и как не се изхилих не знам. А пък просто исках да попитам за пилешките гърди в тарелка дали са с кост или без.
hahaha hahaha hahaha ``А бутчетата ти свежи ли са?``---ти защоооооо не продължи?    Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт