Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 015 458
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 855
"чукайте ме, чукайте ме"

Joy Joy Joy
С глас ме разсмя!
Ми, иска си момичето....  Mr. Green
П.С Melinda - шегувам се мила....... Hug

Няма проблем  Hug. И аз да бях чула този "призив" от някой друг, щях да си помисля нещо в този дух.  Mr. Green

# 856
  • София
На мъжа ми се обажда разтревожена майка,детето и с температура 37,8,той я пита къде премерихте температурата.............а тя "В хола"

# 857
На мъжа ми се обажда разтревожена майка,детето и с температура 37,8,той я пита къде премерихте температурата.............а тя "В хола"

Joy

# 858

Joy
hahaha Joy

# 859
Беше отдавна-все пак синът ми е на 19г, но когато дойде ред да раждам, ме вкараха в предродилна да ме обръснат и подготвят. Пред мен чакаше млада руска мамичка. В стаичката/ в последствие разбрах/ освен санитарката имало и стажант-лекар... Та там, докато чаках, иззад вратата, се чува гласа на нашата руска мама: Оф, доктуре, духай Shocked, духай,  newsm78, докторе... А аз с другите на опашката се превиваме от смях Joy Joy Joy... /то нали мажеха с йод след бръсненето на пубиса..., та така... няма да го забравя никога!!! Joy Joy/ Е, разстреля ни от упор тази мамичка! #2gunfire Joy

# 860

Joy
Joy Joy Joy

# 861
 newsm62 newsm62 newsm62 ОХ вече корем ме боли но много добре ми дойде смехотерапията имах нужда от такова лекарство

за един осми март мъжът на една приятелка решава да ми прати смс но за зла беда аз го  нямах в моя тел /номера имам предвид/ и защото съм възпитана реших въпреки всичко да отговоря на смса с благодаря подобно пък той ми праща пламен съм  Joy Joy Joy и малко  Embarassed

още в ученическите ми години които бяха отдавна с една съученичка се качваме в едно маршрутно такси а то фраш и си говорим нещо за информатика и дискети пък тя вика ми то трябва първо да се формира дискетата пък аз най нагло я поправям казва се форматирам

оня ден отиваме в мола и се храним на заведенията за бързо хранене отиваме да си отсервираме пък един изключително начетен човечец вика на другарката си изсипи я тука/таблата/ те после ще минат с едни чували да ги съберат  Rolling Eyes

а нещо типично за варна : аз ми се яде, аз ми се спи, аз ми се  ..........
и тн

# 862

и тн

А това не е вярно! Има други неща, но това точно не е типично. Peace

# 863

и тн

Peace.....даже ми се вижда доста необичайно за Варна

# 864

и тн

Peace.....даже ми се вижда доста необичайно за Варна

вече не е щото не останаха варненци  smile3534   love001 вече във варна казваме на пипера чушки и на доматиту домати  Laughing Laughing Laughing

сега се сетих нещо от преди няколки дни. бяхме на плаж с барбекю но така ни напече пък и нещо въглищата не се разпалваха и викам на милото мило като се приберем ще включиш ли нашето на барбекю /а нашето също е с въглища/ а той  Shocked оф викам хубаво де ще го пуснеш ли пък той накрая ми вика не няма да го запаля  Embarassed Rolling Eyes Joy Joy Joy smile3534

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 23:11 от beky

# 865
Вчера 100 пъти казах на мъжа ми да провери кощенската путия  hahaha (исках да кажа пощенска кутия  Blush)

Веднъж вместо да кажа , че чакам Сашо и Пенчо, казах, че чакам САНЧО  Joy.... направих ги 2 в 1 за по - лесно.

# 866
хехе hahaha

# 867
Прясна случка. Седят си дядо ми и мъжа ми на масата, хапват и си говорят сладко. Аз щъкам наоколо, и в един момент се заслушвам втрещена в думите на мъжа ми: " ... чукам я навсякъде, после я пляскам и накрая я обръщам от всички страни ..." Ей такива  smile3556 очи ококорих какви си ги говорят "по мъжки". А пък ... той за динята обяснявал, как я избира дали е узряла и свежа ...

# 868
Прясна случка. Седят си дядо ми и мъжа ми на масата, хапват и си говорят сладко. Аз щъкам наоколо, и в един момент се заслушвам втрещена в думите на мъжа ми: " ... чукам я навсякъде, после я пляскам и накрая я обръщам от всички страни ..." Ей такива  smile3556 очи ококорих какви си ги говорят "по мъжки". А пък ... той за динята обяснявал, как я избира дали е узряла и свежа ...
елеееее  Mr. Green

# 869

Общи условия

Активация на акаунт