Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 009 156
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 1 050
По средата на разгорещен разговор в заведение се появява сервитьорката и аз бързам да поръчам, за да си продължа разговора:
-Едно Капи ако обичате  bowuu
- ?!????!!?
Опитвам отново  Rolling Eyes :
- Една вишна с Капи  Laughing

# 1 051
  • Пловдив

Това е като моето "1 дъвка орбит"
- Каква?
- Без захар.

# 1 052
Ау, не. Заболя ме корема от смях.
Сетих се за една случка, преди 2 години съм с моя приятелка на пътеките (пазара на Младост 1 А), обаче сме се разбързали нещо и сме точно на спирката, която е в посока Окръжна болница, респективно Плиска. И една жена ме пита 'Извинете, от тук ли да си хвана автобуса до Плиска?'. А аз в бързината й отговарям 'Не, не, от другата страна' ooooh! До ден днешен хем ми е смешно, хем ми стана кофти къде съм я запратила жената...

# 1 053
Прясно  Grinning В магазина на опашката. Чакам си реда. Някой ме побутва. Съседа Simple Smile Ах, как ми трябва тоз човек за съвет, че сме в ремонт, а той прави същия на скоро! Два дни го дебна и не мога да го засека. А предната вечер го чаках да се появи в скайпа, но не го дочаках, заспала съм  Tired.
За недоумение на неосведомените в магазина избълвам  "Ейййй, снощи те чаках, чаках и накрая съм заспала."  ooooh!

# 1 054
  • Бургас
За Великден майка ми донесе на сина ми календар с шоколадчета, като Коледните, но с Великденска илюстрация на зайци, които се борят с яйца. Той изяде шоколадчета, но запази календара и месеци наред си играем той да го подрежда на раклата на леглото си, а аз да го прибирам в шкафа през деня като чистя стаята. Онзи ден се прибира от градина и при влизането си в стаята започна да крещи "Мамооо, къде са ми зайчетата, които се чукат". Ние с баща му -   #Crazy Първо помислихме, че не сме чули добре, но той продължи да повтаря едно и също, докато накрая не конкретизира, че става въпрос за  календара Mr. Green
Иначе, аз години наред казвах "много ми е Керсене" вместо "терсене", и до ден днешен всички около мен, които употребяват тази дума, си умират от смях, но тези, които не са я чували, ме гледат странно Rolling Eyes

# 1 055
наложи се да пиша обедното меню и да го разпространя на колегите и съм написала
"печени пилешки Путчета"  Laughing
само една колежка се усети ...или само тя ми даде знак,че съм сгрешила де  Rolling Eyes
аз на себе си много се смях  Laughing

# 1 056
Преди седмица бях останала сама в офиса - телефони звънят, факсове пристигат, на всичкото отгоре се разправям с едни поръчки по интернет и съм луднала. По едно време звъни баща ми да ме пита нещо, а аз говоря на другия телефон. Вдигам стационарния, за да говоря с баща ми и довършвам следното изречение "Пускам го сега, после като свърши ще поема и другия" (става въпрос за банков превод). Като затворих и чух отсреща смеха на баща ми, се усетих. Ама добре че е широко скроен човека Flutter
А приятелят ми в понеделник ми звъни, за да ме пита дали съм намерила един договор и вместо "Did you find...?" каза "Did you fuck.." и направо замръзна. 5 секунди мълчание и луд смях, още се бъзикаме Joy

# 1 057
А приятелят ми в понеделник ми звъни, за да ме пита дали съм намерила един договор и вместо "Did you find...?" каза "Did you fuck.." и направо замръзна. 5 секунди мълчание и луд смях, още се бъзикаме Joy

Който за каквото си мисли Simple Smile

# 1 058
Прясно  Grinning В магазина на опашката. Чакам си реда. Някой ме побутва. Съседа Simple Smile Ах, как ми трябва тоз човек за съвет, че сме в ремонт, а той прави същия на скоро! Два дни го дебна и не мога да го засека. А предната вечер го чаках да се появи в скайпа, но не го дочаках, заспала съм  Tired.
За недоумение на неосведомените в магазина избълвам  "Ейййй, снощи те чаках, чаках и накрая съм заспала."  ooooh!

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha   bouquet
Радвай се,че не си  я оплескала тотално и да кажеш :``Ейййй, снощи те чУках, чУках и накрая съм заспала."   Извинявям се за грубия израз,но ми изплува спонтанно  ooooh! Може би с  предния пост : "Did you find...?" каза "Did you fuck.."

# 1 059
бременна съм в седми месец и наскоро един познат ме попита "Тииииии, кога ще се оправиш?"

# 1 060
Брат ми, като малък, пита баба ми "Бабо, в тая дупка има ли паяци?" Баба му казва, че има, понякога. А той "А сега понякога ли сме?" Grinning

Мъжът ми, който е сърбин, похвали мама за вкусните пилешки хапчета (хапки). Също така ми обясни как трябва да си сложим "курнизон" в хола (курниз). На сръбски "музика на живо" е "жива свирка". Да не ви казвам в каква ситуация изпаднах като разбрах hahaha На сръбски "карам" е "е.а" С тази ужасна дума съм имала много заплетени случки Mr. Green Веднъж казах на свекитата, че карам по много и отдавна Embarassed А на приятелите на мъжа ми обясних, че тати е много уморен щото е карал от Италия до Сърбия и иска да спи. Мама също Joy

# 1 061
Брат ми, като малък, пита баба ми "Бабо, в тая дупка има ли паяци?" Баба му казва, че има, понякога. А той "А сега понякога ли сме?" Grinning

Laughing Хеххе, децата измислят уникални фрази!

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 01:45 от bushkata

# 1 062
  • София
Последната ми изцепка беше, че вместо да кажа, че искам да отидем в Практикер, казах " Искам да отидем в Практикур" Joy Joy Joy newsm62

# 1 063
братът на моя приятелка се жени.както си му е редът,той и неговата рода отиват да вземат булката от дома й.обаче,той ,горкият  е толкова ошашавен,че вместо във входа,в който е нейният апартамент,повежда родата в съседния вход.влизат ,качват се на съответния етаж,звънят и се показват нищо неподозиращи хора.всичко това съпроводено с духова музика.всички,разбира се  умират от смях.а в това време от другия  вход,истинските годежари гледат през терасата и не могат да разберат това някакъв нов обичай ли е,от булката ли се отказаха!!!

# 1 064
'Хил и Билъри Клинтън' (много бързо говорех и чак след 2-3 секунди осъзнах каква глупост изтърсих  Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт