аз му разправям либовни истории как сме се запознали с татко му а той ме гледа съсредотОчено
и ми отговаря "агггг", абе добре си хортуваме, друго си пускаме музика и си танцуваме
(мъжа ми каза, че това бил най-добрия партньор за танц щото никога не те настъпвал и ходел къде го водиш). Днеска па пробвах номера с въртящата
играчка и съм изумена от ефекта (зготвих си с будно бебе това не се беше случвАло).
. Та как сте решили вие този проблем.За кърменето на вънка не го ли обсъждахме вече, аз нищо не крия, мои са си не съм ги крала. Последния път го кърмих до игрището за скейтборд и няколко пъпчиви скейтъри намазаха с гледката, не че се вижда нещо, малкия ги прецаква като залапа и крие всичко,
ама лигите си им текоха на децата.
Хич не ми пука, въпреки че аз наистина не оставам 6 часа на вън, то па и у наше село нема къде да се заврем 6 часа, освен на кафе де, ама ходим и при мъжо на работАта и там у канцеларията кльопаме
.Филмчето ми почна па и биричка налива момчето
, лека вечер на всички.

Дано при вас не е така...
Стискам палци да мине бързо и лесно.

) ме пробва да го извади под упойка. Обаче с лошия ми късмет и калпави зъби, се оказа, че е останала малка нишка от разклонение на нерва и си ме болеше пак. Та на другия ден като отидох ми сложиха някакво лекарство за мумифициране на това израстъче. И така - хем под упойка го вадиха нерва, хем и лекарство намазах.
днеска остарявам с още една година 

). И както вече казах, пост операционно кърмих и

ич не си седам на задницата, времето е тоооолкова хубаво, тати не работи днеска щот национален празник та до 3 май нема бачкане
и се сурнахме по гостита,
пикници,
много ти благодаря за статията ще я прочета само да седна в къщи. Аз открих, че веднага след хранене ако го държа на ръката си малко повдигнат поне 10 минути и чак след това оригвам, не ми повръща.
до 3 не се сети за мен, а после като се напапка та до 6, днес направо ме боли глава от преспиване.
, па после шъ го остаим, та да си изринеме дома кочинката
на спокойствие па може и
да намажа ... мечтииии...