Здравейте мили ФЕВРУАРСКИ мамчета!

• 10 900
  • 257
  •   1
Отговори
# 30
Bibi2202, той моя хубосник рядко е в настроение, но като е, такъв моабет му друскаме,  remybussiаз му разправям либовни истории как сме се запознали с татко му а той ме гледа съсредотОчено  smile3507и ми отговаря "агггг", абе добре си хортуваме, друго си пускаме музика и си танцуваме  newsm68(мъжа ми каза, че това бил най-добрия партньор за танц щото никога не те настъпвал и ходел къде го водиш). Днеска па пробвах номера с въртящата  newsm07играчка и съм изумена от ефекта (зготвих си с будно бебе това не се беше случвАло).  thumbsupНие преди я закачихме и махнахме щото всеки път като го взимахме от леглото му халосвахме тиквата smile3517. Та как сте решили вие този проблем.
За кърменето на вънка не го ли обсъждахме вече, аз нищо не крия, мои са си не съм ги крала. Последния път го кърмих до игрището за скейтборд и няколко пъпчиви скейтъри намазаха с гледката, не че се вижда нещо, малкия ги прецаква като залапа и крие всичко, smile3534 ама лигите си им текоха на децата.  toothХич не ми пука, въпреки че аз наистина не оставам 6 часа на вън, то па и у наше село нема къде да се заврем 6 часа, освен на кафе де, ама ходим и при мъжо на работАта и там у канцеларията кльопаме Misc Baby Bottle.
Филмчето ми почна па и биричка налива момчето cheers, лека вечер на всички.   sleepuu

# 31
Да се оплача.. ще ми вадят нерви.. на зъба де.. викам на зъбаря "той мъжа ми всеки ден ми вади нервите, останало ли е нещо за вадене!" Гадна работа.. а и като знам как боли. Иска снимка да направя днес.. Питах го не вреди ли на кърмата ми този рентген.. не вредяло.. вие какво ще кажете? и после умъртвяване с арсен - и той не вредял.. цели нерви убива не вредял.. Ама три дни трае това с арсена. Как да замръзя кърма за три дни.. или да давам адапте.. ама че гаден зъб да му се невиди.

# 32
Добро утро.
Много кофти за болничките мами. Бързо да оздравявате!  bouquet
Джоя, може да е някакъв период и да се оправи режима скоро. Голямата ми дъщеря мина през това. Спеше по 15-20 мин 2-3 пъти. Виждах се в чудо. После сама се оправи. Лошото е, че при нея продължи месец. #Crazy Дано при вас не е така...
Исках да запитам мамите, които хранят с АМ случва ли ви се вече да храните навън и как си гласите шишето - в къши или... newsm78
sky angel, не вреди нито ренгена, нито арсена, можеш да си кърмиш. Ама си е доста гадно... ooooh! Стискам палци да мине бързо и лесно.

# 33
Sky angel, неможе ли с упойка да ти ги извади, без да ги умъртвява? На мен това ми правиха онзи ден. Мисля че упойката е по-безопасна... А на рентгена кажи че кърмиш.

abcxyz, ние сме на кърма, но когато Алина ядеше АМ й носех две шишета, едното със сухото мляко, а другото с гореща вода - в термочанта. После само ги смесвах и изчаквах да се доохлади.

# 34
  • София
Здравейте мамчета Simple Smile
нашта мома тази нощ се буди по- начесто и сутринта като се ококори в 6 едва заспа към 7 и до 8 спахме.
joya, и Валя през деня придремва по малко като най-много следобяд. Вечер след 6 часа гледам да не заспива, занимавам я с разни играчки, говоря й, нося я малко из апартамента и така докъм 8:30-9, когато я къпем, после папане и тя си заспива. Значи трябва да я държиш будна след 6 та да може да заспи към 9-9:30 и да спи повече, поне при нас така действа.
bzepic , за музикалната въртележка аз откачам въртящия механизъм с играчките и остава само стойката, която не ми пречи като я вдигам.
приятен ден от мен  Hug

# 35
Sky, и на мен ми вадиха нерв преди ок. месец. 2 пъти го снимаха - преди и след процедурата като само помолих да ми сложат оловна престилка освен яката. И аз много се пънах да не го умъртвяват, а да ми го извадят под упойка та зъболекарят ми обясни, че под упойка се вадят нерви основно на зъбите с 1 канал, т.е първи и втори зъб (предните 8  ). За задните не било желателно. Но понеже моите канали на този зъб били напълно прави (и основно поради моя инат, увещания и молби  smile3538 ) ме пробва да го извади под упойка. Обаче с лошия ми късмет и калпави зъби, се оказа, че е останала малка нишка от разклонение на нерва и си ме болеше пак. Та на другия ден като отидох ми сложиха някакво лекарство за мумифициране на това израстъче. И така - хем под упойка го вадиха нерва, хем и лекарство намазах.

# 36
Хайде да ви почерпя, хем ми е ред хем ми се пада Grinningднеска остарявам с още една година Sunglasses

# 37
Еееее, Нинка, честит рожден ден!!!
Бъди много здрава, щастлива, глезена и обичана - и то не от един, а от цели трима мъже  !

Wink

# 38
  • София
Нинка честити рожден ден! Желая ти много щастие, задраве ( и всичко каквото си пожелаеш )  и да те слушат тримата мъже!!!

abcxyz ние сме изцяло на АМ: в една чантичка си вземам шишета и дозатора за храната (за 3 хранения). В едно малко термусче си нося гореща вода и в едно шишенце от минерална вода (0.500) студена.

# 39
Joya аз малкия ако искам да го сабудя му сменям памперса и винаги се разбужда. Може да плаче малко но се опитай малко да и говориш да я поносиш малко на ръце. И на мен Кристиан ми е правил такива номера но предпочтам да го дондуркам и да плаче между 7-9 отколкото да не спя после. Може също да пробваш да я преспиш за по-дълго през деня или следобед за да може кам 7 да е не е изморена. Ама то ние каквото и да те посъветваме знам че бебчовците понякога си имат свое мнение по въпроса и не се поддават много на нашите техники. Аз също мисля че сама ще се върне към стария режим, може би е такъв период. За къпането аз преди го къпех към 9-9.30 преди да го нахраня, но наппоследък е толкова гладен и изморен по това време че само плаче истерично и къпането вместо да е удоволствие стана кошмар. За това го изместих в 7 и после малко се носим след това хапваме и после спи здрав сън, някой път откарва и до 1 часа даже което позволява и на мама да поспи малко. Bzepis прочете ли статията която ти пратих. На мен много ми помогна и ми разясни много за рефлукса. Има и много полезни препратки.

# 40
Мерси за съветите.
Ако отиваме ан разходка за кратко час два и знам че скоро ще огладнее и правя млякото в къщи ако сме за по дълго или извън софия на разходка взимам термуса и кутията с мляко и го правя като огладнее щото нали не трябвало да седи много ,честно казано не спазвам точно срока от един час по някога и по дълго седи  Sick
Снощи държах Никол колкото мога будна ама след дълъг рев в 8 без 10 се отпусна и заспа, едвам я събудих в 10 точно с смяна на памперс изкъпах я и я нахраних, не беше хич доволна че я будя но поне после спа до към 5 и нещо. Аз пък се събудих и реших че е 6 часа сутринта и бях толкова щастлива а като погледнах часовника то 12 през ноща, явно няма спане за мен Simple Smile)

# 41
  • offshore & overseas
Аз съм с прясно-прясно извадени два нерва -- вчера ме спешиха, дори без снимка, само по симптоми. Днес отивам да ми слагат пломбата. Всичко стана по бързата процедура -- без арсен, само с упойка и апекс локатор (леле колко много знаааааааааам!!  bowuu). И както вече казах, пост операционно кърмих и Кали е още жива и тъй кат гледам нищо й няма, да чукна на дърво.  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 42
Нинка честит рожден ден, много здраве и много радост от тримата мъже, подаръка вече си го получила  newsm32
Bibi2202, верваш-неверваш още не съм я прочела,  Flushedич не си седам на задницата, времето е тоооолкова хубаво, тати не работи днеска щот национален празник та до 3 май нема бачкане  newsm44и се сурнахме по гостита,  familyпикници,  newsm41много ти благодаря за статията ще я прочета само да седна в къщи. Аз открих, че веднага след хранене ако го държа на ръката си малко повдигнат поне 10 минути и чак след това оригвам, не ми повръща.
Благодаря за съвета за играчката и аз това направих вчера и се получи.
Да се похваля, онзи ден си купих от онези малките лампички дето се включват директно в контакта, та нощес я пробвах, беше изключена де и я ползвах само като плачка, значи за първа нощ спахме на тъмно, И СПАХМЕ,  smile3524до 3 не се сети за мен, а после като се напапка та до 6, днес направо ме боли глава от преспиване.
Ние сме на гости при "маминка" afwitch, па после шъ го остаим, та да си изринеме дома кочинката  newsm79на спокойствие па може и  luvbed да намажа ... мечтииии...
Приятен ден от мен и хубави разходки.  1stroller

# 43
  • София
Честит рожден ден Нинка Simple Smile[/color][/size]
Да си жива и здрава и много да те слушат и глезят тримата ти мъже  Hug
Валя сутринта поплака поплака и като я изкарах навън спа през цялото време. сега много искам пак да заспи че да си свърша някоя работа, ама тя пък не ще. вашите бебковци спинкат ли редовно следобяд?

# 44
Здравейте момичета,
Благодаря за допълнителните съвети.
nina_j , честит рожден ден! Нека си най красивото обичано цвете за твоите 3ма мъже! Весело празнуване.
 newsm51
jas.min, благодаря за бабините рецепти. Аз бях пробвала подобно нещо като със меда но със пита счукан чесън и брашно на челото между очите. Ще натопя и крачетата довечера, че да ми мине по-бързо.
Radostche благодаря за Кортизалията, определено има ефект, снощи спах с отпушено носле.
За жалост обаче, след посещение при личния от днес съм на Ospexin 1000 мл. на 8  часа, с уверение, че не се предава с кърмата. А от сайта който ми беше пратила Маktub, проверих че наистина няма риск, за което благодарско и на теб. 
 Бебчо за сега е добре, папка нанка надявам се да не го заразя за това съм с маски.
Мяуче  може да напишеш за упражнението стана ми интересно пък и да го знам за друг път Simple Smile
За кърменето: И аз кърмех по паркове и пейки за сега само там, че тук в нашия малък град малко гледат като полезно изкопаемо не че ми пука.
За зъба : няма проблеми за снимката на зъба както jas.min казва ако има оловна престилка.
Момичета попаднах на весел линк и чета колко много истина има. Ето линка: http://venetzia.bloghub.org/2007/04/15

Общи условия

Активация на акаунт