Прибрах моя слънчовец да папа в 16ч., миналото беше към 12.45ч. ОЩЕ СПИ!!!
Не, че се оплаквам, ама...не трябваше да го прибирам. Всеки път си казвам така, но той пък всеки ден е с различна програма. Един ден спи като пън, друг- едва удържа фронта докато се приберем у дома, няма как да се подготвя предварително
Е поне метнах по един парцал в стаята и пообърсах малко прах.МАртин също не спи всеки път следобяд, както написах, зависи от настроението му, понякога е много кисел и дори навън не спи като хората. Вече втори ден подред се буди в 5-5.30ч. сутринта, иначе спеше до към 6-7ч. И те не си знаят режима тез' бебунковци.
НИНА, Честит рожден ден! Желая ти много здраве, усмивки и обич. Нека в сърцето ти винаги да е топло и уютно.
Ами сега го чака да стане и...пропуснахме втората разходка
Хайде на вас хубава вечер желая!
толкова много ме трогнахте.....

чак забравих да го извадя и ръчичките му се бяха спаружили от много дълго киснене
Пожелавам ти най-вече здраве, щастие и любов, пък другото ще си го купиш
. Да слушка мама, да папка и да спинка и да дойде да го видим, че скоро няма да го познаем 
, че на мама кърмата съвсем е намаляла 
)! Как я закрепи там и аз не разбрах! Много смешна беше
Обаче докато се усетя да извадя апарата, тъкмо го включих и тя се размърда и бибата падна - развали ми смешния кадър
!
Надявам се и при вас това да е просто кризисен период и скоро да отмине и да заспивате спокойно
ако че е искуфела и забравя къде е сложила капака на бибероната, важно е да го обичат
И аз душа нося и аз имам право на живот, освен това мисля, че ако сега се жертавм заради него после като съ чалдисам и шъ зема да му искам благодарност
дето съм го гледала. Нема такива филми
, аз си излизам точно както той после ще си излиза и няма и да ме пита. Не че съм се завлачила всеки ден по дискотеки, но когато има нещо интересно, понякога през деня си ходим на ресторант с милото или пък като ходим на пазар не го влача в хипермаркетите с мен
аз нещо не го слагам както трябва и виси отгоре, ако имаш някакво упътване за правилното слагане или снимка на която да се вижда как се слага.