Естетични процедури за лице и тяло – 67 тема

• 42 756
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас/Пз
Cristi, пробва ли това:
"1. Включване – Задръжте бутона >2 сек. За смяна на цвета натиснете бутона два пъти бързо."
Скрит текст:
Може би аз не съм се изразила правилно за задържането, но  имах предвид точно това два пъти цък, цък бързо върху бутона.
Ето тук на това клипче се вижда и чува
https://youtube.com/shorts/CVd7_CHFi_0?si=J0DRvC2NtiOv3xxD
И тук също https://youtube.com/shorts/hyMjg6MInXQ?si=7Eeb-ARFNaxlNtbw

# 31
Да, успях, благодаря Flowers Hibiscus

# 32
Здравейте, момичета, нова съм в темата, но много ми се иска да разбера/видя/проуча дали някой е правил процедури с EM Body; ONDA или Morpheus8. Искам да започна такива, но не знам на кое да се спра, дали ще има резултати при комбинация с хранителен режим? Ще съм блгодарна да получа мнения от дамите, които са изпробвали някой от уредите и има мнение по въпроса.

# 33
  • в 1001-та нощ
При мен от ONDA никакъв ефект 👌

# 34
За Морфеус са спорни резултатите, с търсачката може да излязат мнения на ползвали го.Скоро в старата тема имаше въпрос за него.

# 35
А Лемон ботъл за стопяване на брич?

# 36
За Em body - правила съм и имаше резултат, но аз и тренирам, също нямам кг за сваляне.

# 37
За Em body - правила съм и имаше резултат, но аз и тренирам, също нямам кг за сваляне.

Аз имам да свалям сантиметри, ще комбинирам уреда с хранителен режим и тренировки в един момент, но доста ще разчитам за стопяване на мазнините по-бързо с него (корем и дупе). Вие в София ли сте ходили някъде?

# 38
Нямах предписание да правя масаж след Skin vive, не съм усещала топчета на допир.
Като правих Каризма преди няколко седмици ми казаха лек масаж първия ден за да се разнесе равномерно продукта. Предполагам това е била причината д-р. Малев да ти каже за масажа.
Не съжалявай за Skin vive, много добър продукт е, 10 от 10 според лекарите, с които съм говорила, ще минат синините и топчетата, които може да са лека травма по кожата поради многото убождания и ще видиш как се светне кожата. Heart EyesHeart

Дано сте права! Много благодаря за отговорите, и подкрепата! 💐❤

# 39
Благодаря ви, момичета 🌺
PRP правя всяка година в началото на годината (по 2,3 процедури). Тази ми беше първата. Държи ме до ботокса - Септември. Тогава слагам и някаква мезотерапия по избор. Ходя в Дерма акт, до скоро при Георгиевски.

# 40
  • На черешатааа
Здравейте. Някой дали е ходил при Георгиевски на новото място. Дали предлага някакви оферти за процедурите, макар едва ли може да се догонят цените в ДА. Ще се радвам ако някой сподели  Simple Smile .

# 41
АЗ ходих за ботокс , цената е 650 .

При кой доктор поставяте каризма?

# 42
  • София
Ако въпросът е към мен, Каризма поставих при д-р Радева в клиника Дерма прайм в Перник. Аз съм от София, но по препоръка на приятелка я посетих, много ми хареса.

# 43
  • Варна
Здравейте!
Кожата ми се нуждае от хидратация и от четене в интернет реших да си направя процедурата rrs ha long lasting . От Варна съм и видях, че тази процедура се прадлага от различни центрове , на различни цени. До момента съм посещавала само Скин лайн и клиниката на Денкова, но в ценоразписа им не намирам тази процедура. Може ли ако някой има опит да сподели и да ме насочи към инжектор от, който е доволен.

# 44
Мога ли да помоля за мнение дамите с опит в поставянето на ботокс само в гневна и/или и чело... Колк8 изразена беше гневната и до каква степен се редуцира(ако имате снимка ще е чудесно). Не съм слагала до сега и се притеснявам, обаче моята е налична от 20 годишна и вече е толкова врязана, че чак ме боли кожата във вдлъбнатината

Общи условия

Активация на акаунт