Естетични процедури за лице и тяло – 67 тема

• 41 737
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
Моята е много вдлъбната и не се редуцира особено ,но все пак имаше някакъв ефект (много си бърча челото от малка и я имам от 30 годишна,а сложих на 45 ,което е голяма грешка)
Другата грешка е ,че сложих само на гневната -появиха се компенсаторни мимики и сега имам наченки на бръчки и на самото чело и на очите .Следващия път -фул фейс .
Нямам снимки.

# 46
the_demon давам моето лично мнение относно поставянето на ботокс в гневна, но не само, за да няма впоследствие вместо ефект- дефект. Поставянето на ботулинов токсин за мен е без аналог - няма такова усещане, като изглаждане на бръчката, повдигане леко на веждите и отваряне на окото, отпускане на това непрестанно стягане, мръщене, което е и несъзнателно, и привичка, и свиване на очите от слънцето- но води до бръчки и главоболие. Всичко това го няма, след поставяне на ботокс. Как да опиша самото усещане - едно спокойствие, един  красив, спокоен, свеж поглед. Много е важно да се постави на точното място- моята лекарка преди да постави ботулиновия токсин задължително ме кара да се мръщя - за да види точно къде е мускула и да "хване" мястото на убождане. Много е важно лично за мен и поставянето не само в гневна, защото ако е само там има вероятност опашките на веждите (които остават свободни и ще се опитат да компенсират, т.к. между веждите мускула вече е блокиран)- да "скачат" нагоре, при всяко едно учудване. Също за мен е важно и поставянето на ботокс горе до линията на косата - повярвайте ми, това е game changer. Както знаете, мускулите на горната част на лицето работят в антагонистични двойки, за да можем да вдигаме и смъкваме веждите, когато правим мимики на изненада, притеснение, гняв и прочее. Тези, които вдигат са елеваторите и това е големия челен мускул- той вдига веждите нагоре и той образува хоризонталните бръчки на челото.   И именно поставяне на ботокс в този мускул, горе в челото до линията на косата - изглажда хоризонталните бръчки на челото, повдига веждите и отваря погледа.  Вместо да се боде цялото чело, което може да доведе до увисване на веждите, моята лекарка ми поставя горе до косата и по този начин изглажда хоризонталните бръчки на челото ми и и запазва естественото движение на веждите ми, без те да се смъкнат надолу.
Не мисля, че е късно за поставяне на ботокс, най-вероятно няма да изглади напълно бръчката, но ще спре несъзнателната мимика, която постоянно правите и ще доведе до едно спокойствие. Естествено с определен срок на времетраене, но при първо поставяне още нямате изградени антитела в тялото към ботулиновия токсин, така че ефекта може да продължи по-дълго Hands V

Последна редакция: вт, 17 фев 2026, 14:33 от Anelia Dimitrova 649961

# 47
Много благодаря за отговорите. Тъпото е че съм в дълбоката провинция и не знам къде да намеря читав лекар. Имам приятелки, които поставят отдавна при една жена, която по професия е лаборант. Много са доволни, няма смъкнатти клепачи и тн.., които са имали обаче при видни доктори в бранша. Обаче ме 3 страх😀. Иначе след консултация с нея, тя ми каза почти същото като Anelia Dimitrova 6499

# 48
  • София
Мога ли да помоля за мнение дамите с опит в поставянето на ботокс само в гневна и/или и чело... Колк8 изразена беше гневната и до каква степен се редуцира(ако имате снимка ще е чудесно). Не съм слагала до сега и се притеснявам, обаче моята е налична от 20 годишна и вече е толкова врязана, че чак ме боли кожата във вдлъбнатината
Аз съм с изключително врязана, даже едната от двете стоеше като белег- поне от 12 г. беше силно изразителна, преди 4 зпаочнах да слагам ботокс и при първо слагане се изпънаха тотално- сложих на 3те зони, не знам иа ли връзка, сега слагам веднъж на 3,веднъж само гневна, но мисля да не слагам повече на другите, защото клепачът ми пада адски. Мога да ви изпратя снимки преди и след. Като тази с бръчката е след пуснал ме ботокс и неслагане около година, че бях бременна.
Отбелязвам, че съм абсолютно съгласна с Анелия, но тъй като никой лекар не съумява да ми постави ботокс на 3 зони без жестоко да ми свече клепача, нямам никакъв проблем с компенсаторните бръчки, стига окото да ми е отворено, а не прехлупено като на баба.

# 49
А някой има ли опит с Рестилайн витал под очи за бръчки и хлътнатини?

# 50
Аз съм слагала в слъзната долина, минали са 5-6г и още стои.

# 51
Kanari,  ще Ви помоля за снимка на лично, защото аз съм с паднал клепач анатомично , такова ми е окото и  няма да понеса още свличане

# 52
ДХЗ, обем дава ли и какво количество е сложено? Аз мисля да разделя 1мл - в устни 0,5, и останалите под очи.

# 53
1 мл разделен на две.Искаш да сложиш скинбустър в устните?Защо? Той няма да се задържи там много-много.

# 54
Веднъж сложих в устни, хидратира и ми ги изглади, държи ме осми месец. Предпочитам пред филър, а и нямам нужда от обем на устни.

# 55
Има и мезотерпаия за устни , някой правил ли е?

# 56
Здравейте! Минавам да споделя резултатите от Lumecca лазер, който правих на 8.02. Правих на цяло лице, но качвам снимки на едно петно, с което се борих повече от 6 години и вече си  мислех, че ще си умра с него Simple Smile Съвсем не съм очаквала такъв резултат, тя и козметичката ме предупреди, че няма да се махне само с една процедура. Снимките са веднага след лазера, на 2-ри, 4-ти и 5-ти ден. В момента на мястото на петното имам леко розовееща кожа, вижда се много отблизо разликата.
Скрит текст:

# 57
Много добър резултат! Само на петното ли си го правила? Че и на дъщерята излезе подобно петно след подкожна пъпка, и много ме дразни. Маже един крем, но не минава. Трябва да попитам за подобна процедура, ако става за тийн.

Прочетох, че на цяло лице. Дали ще може да се третира само белег?

# 58
Може,да. Може да се работи на отделни участъци. Но после трябва постоянно мазане със защитен крем. Кожата е силно чувствителна след подобни процедури.

# 59
  • София
За ботокса мисля, че има смисъл. За мен това е  любима процедура с доказан ефект, естествено ако е поставен от опитен лекар. Помня колко треперих преди първия път, не спах цяла нощ....Но си заслужава определено.

DARI_76 страхотен резултат, бихте ли споделили къде си правихте лазера?

Общи условия

Активация на акаунт