Пътуване от София до Асеновград без кола?

• 224
  • 6
  •   2
Отговори
Здравейте,

Някой знае ли дали има автобуси от София до Асеновград? Ако да, от централна гара, но от кое гише се продават билети? Не намирам информация в сайта на Централна автогара София… има само влакове с прекачване в Пловдив? Има ли пътували с автобус до там?
Благодаря на отзовалите се предварително!

# 1
  • София
На централна Автогара трябва да търсите.
Имат сайт, може да си купите онлайн билет.

# 2

На сайта на централна автогара намерих разписание на автобуси, благодаря! Искам да закупя този, който виждам в 8ч, че го има в разписанието, но при опцията за закупуване на билет онлайн той изобщо не се появява като съществуваш……. Вие пътувала ли сте до Асеновград? Явно ще трябва да отида до централна автогара, но ми се искаше някой, ако е пътувал с автобус да потвърди че има, за да не се разкарвам излишно…

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 21:08 от Velislava96

# 3

На сайта на централна гара намерих разписание на автобуси, благодаря! Искам да закупя този, който виждам в 8ч, че го има в разписанието, но при опцията за закупуване на билет онлайн той изобщо не се появява като съществуваш……. Вие пътувала ли сте до Асеновград? Явно ще трябва да отида до централна гара, но ми се искаше някой, ако е пътувал с автобус да потвърди че има, за да не се разкарвам излишно…
Звъняхте ли им? Първо им се обадете, за да не се разкарвате, и тогава вече ако не получите информация, отидете на място.

# 4

На сайта на централна гара намерих разписание на автобуси, благодаря! Искам да закупя този, който виждам в 8ч, че го има в разписанието, но при опцията за закупуване на билет онлайн той изобщо не се появява като съществуваш……. Вие пътувала ли сте до Асеновград? Явно ще трябва да отида до централна гара, но ми се искаше някой, ако е пътувал с автобус да потвърди че има, за да не се разкарвам излишно…
Звъняхте ли им? Първо им се обадете, за да не се разкарвате, и тогава вече ако не получите информация, отидете на място.
Звънях, да. Естествено никой не вдигна Simple Smile Благодаря все пак!

# 5
До Пловдив и от там за Асеновград има  редовно.

# 6
Не знам дали можете да закупите online София -Асеновгaрд. Но ако отидете на централна АВТОГАРА София си купете директен билет до Асеновград. Всички автобуси и микробуси за Смолян  спират в Асеновград, без смяна.

Общи условия

Активация на акаунт