Боледуването на децата ни - тема 95

• 13 521
  • 785
  •   1
Отговори
# 660
И за ден е праеил нашия син не бтонхит, а направо пневмония. Сутринта го чувам да подсмърча, на обяд е готов с Т и гърдите му свирят.

# 661
Моят син в яслата изкара много чревни вируси покрай него и аз ами нямах сили за нищо точно ден и половина исках само да лежа и да спя по убита не съм била даже и при грип ,така че нормално е и да няма сили и апетит ,всичко ще се нормализИра

# 662
  • София
Каката вечно беше с бактерии в стомаха. Нито физическа слабост е имало това дете нито нищо. Просто беше адският бяс. За килограми няма да коментирам, защото тя винаги е била много слаба

Последна редакция: сб, 07 мар 2026, 19:04 от I.R.

# 663
  • shumen
Моя също буквално за часове е правил пневмония.Водила съм го на лекар,уж е добре и след няколко часа неспираща кашлица,вял,Т и пак отиваме на лекар,чува хрипове,снимка и на нея бам пневмония.
При повръщане моя не яде и диета спазва и отслабва.След това до няколко дни си възвръща килограмите.

# 664
Моите също са прекарвали вируси с повръщане е диария,не са хапвали да,на винаги и двамата са били много активни дори когато са били болни,сама темп.леко ги събарь дотам.Но аз винаги при повръщане повече 3пъти,ги водя на системи поне 24часа им пускам бланки+витамин с.

# 665
Според мен малко прекалено е това. Зависи и от повръщането и от състоянието на детето. Малката е повръщала цяла нощ, повече от 6 пъти, но не се обезводни критично. На сутршнта вече можеше да пие вода.

# 666
  • shumen
И аз мисля,че е прекалено това.Моя е повръщал на 3-4 часа по няколко пъти и не се е обезводнявал.

# 667
Имаме тамагочи от 2 часа и милото само дето влезе вкъщи и почна да пищи, че е болно 😂  Децата иначе са здрави, сополите се поопрвиха.

# 668
  • shumen
Ваня,радвам се,че децата са по добре и кашлицата и хремата им спря.
Аз се похвалих,че моя е по добре.Излязохме,прибрахме се и моя не спря да киха и подсмърча.Не знам тук печеше,но подухваше и дали настина или е лепнал нещо ново,но взеха да ми идват в повече тия неговите разболявания.

# 669
Аз писах преди няколко дни, че лекувахме мораксела с аугментин. Беше направила поразии в ухото. Оттогава вече 10 дни детето кашля. Ходихме на лекар, пуснахме секрет и чакаме пак. Ако се бавят резултатите, предполагам ще има находка. Явно цялото семейство ще трябва да се лекуваме, всички  покашляме. От Коледа насам постоянно боледуваме, не знам какво става.

# 670
Моракселата сме я лекували първо с азакс и след това с аугментин, много е проклета.

# 671
  • София
Момичета, удари ни някакъв брутален вирус.
Повръщане с разстройство и за пръв път окапахме всички.
Донесе ни го големия от училище, после ние с малкия се заразихме и накрая и мъжа ми.
Мускулни болки, гадене ,треска ... все едно грип ,само без температура

# 672
Дано поне да е кратка острата фаза. Лично аз като повръщам лягам на лявата си страна и не мърдам. Ставам само ако е мнооого на зор положението, защото всяко ставане означава повръщане. Големите може да пиете деган или зофран.

# 673
  • shumen
Мона,Мораксела сме лекували с АБ.Най-добре ще е да се изследвате всички и да я лекувате,че иначе ще се въртите в един омагьосан кръг.Вкъщи точно преди две години го играхме тоя филм.Докато не се изследвахме всички и не пихме АБ не спряхме да си я менкаме.
Bubble,аз при разтройство съм доволна от Лопедиум,а за повръщане Деган или натриев цитрат.Аз бях тъй точно преди Коледа,но само с разтройство,а вкъщи никои не се зарази.С диета и лекарства се оправих за ден.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт