Избор на телефон - 4 тема

• 5 288
  • 107
  •   1
Отговори
# 90
call3,  а Хонъра има ли папка "личен сейф"? Не познавам менюто

# 91
Хм, мислих че всичките имат някаква разновидност на "Secure folder" или там който както е решил да го кръсти в неговата версия.

# 92
call3,  а Хонъра има ли папка "личен сейф"? Не познавам менюто
Да, има такава

# 93
хонора засега е малко надценен все пак е съвсем нов модел ( но и цените на частите особено паметите се вдигнаха много и производителите си казват, че ще вдигат цените).

# 94
Официалната цена от 999 Е и според мен е малко висока (от там се бях замислила дали да не е Меджик 8 про избора ми), но когато се вземе на добра цена, примерно през оператор и платен в кеш, цената е повече от оправдана и разумна за това, което предлага телефона.

# 95
  • някъде там
Какво мислите за oppo find x9 ultra

# 96
Здравейте в момента ползвам  Samsung Galaxy A34 8 GB  искам да го сменя бихте ли ми препоръчали модели с по-голяма RAM памет,слот за карта памет, жак за слушалки  и по-голям капацитет на батерията с по-добри параметри като цяло.

Последна редакция: нд, 05 юли 2026, 09:15 от mara70

# 97
С жака за слушалки много се стесняват опциите... Вече почти не слагат. Има слушалки които се включват към USB порта, ако държиш да са с кабел и това те устройва, ще имаш повече избор.

# 98
някои като xiaomi директно можеш да сложиш обикновен преходник type-c - 3,5 мм за слушалки. на повечето самсунг обаче преходника трябва да има и цифрово аналогов преобразувател (DAC)
ама нов апарат със слот за карта памет...... - самсунг вече и на новите модели от А серията го премахна. доста от китайците са с нов модел Si/C батерии - например honor magic 8 lite e с 7500 mah. самсунг са по-консервативни в това отношение.
дайте бюджет - до каква сума ще дадете

Последна редакция: сб, 04 юли 2026, 21:46 от pirin2019

# 99
някои като xiaomi директно можеш да сложиш обикновен преходник type-c - 3,5 мм за слушалки. на повечето самсунг обаче преходника трябва да има и цифрово аналогов преобразувател (DAC)
ама нов апарат със слот за карта памет...... - самсунг вече и на новите модели от А серията го премахна. доста от китайците са с нов модел Si/C батерии - например honor magic 8 lite e с 7500 mah. самсунг са по-консервативни в това отношение.
дайте бюджет - до каква сума ще дадете
до 800  max евро ми е бюджета

# 100
honor 600, 600 pro, magic 8 pro; samsung s25, s26, xiaomi 17t, poco f8 ultra;
ако сте свикнали на самсунг най-добре ще е пак да сте на марката; honor има също много добро "меню" и е стабилен като апарат.

# 101
Понеже съм си играла и с преходник за слушалките преди време... Трябва много да държа на точно тези слушалки че да ми се занимава, освен и че не всички преходници са читави. И пак си е още една дреболия с шанс да я забравя или изгубя 😆
Накрая реших че си връзвам здрав пръст и си взех евтини слушалки за USB които ползвам за разговори. За музика си ползвам безжични но при тях микрофонът често е компромис понеже не е близо до устата, за обаждания предпочитам с кабел ако съм навън. За вкъщи и те ми вършат работа, когато няма толкова външни шумове.

# 102
И аз ще сменям телефона. Сегашният ми е Редми 10С, може би каквото и да взема, ще усетя положителната разлика. Но ми се иска този път да е нещо по-читаво. Мислех си за Самсунг А56 или А57, а Chat GPT ми спомена и за Google Pixel a8..a9..a10. Не знам и аз какво да избера, бюджета ми е да речем 300€, може би някои го надхвърлят малко. И, доколкото разбрах, новите нямат слот за карта памет, така че не знам 128 GB дали ще са достатъчни или трябва да се вземе с по-голяма памет, какво мислите?
Ще го ползвам основно за обичайните неща-фейсбук, тик-ток, иска ми се да прави наистина добри снимки, иначе игри едва ли ще играя.

# 103
самсунг е добро решение. но все пак най-добрите камери са запазени за тлефоните с цена около и над 1000 евро - Vivo X300 Ultra, айфон 17 про макс...
мисля, че ще останете доволни от самсунг а5... серията. хонор в средния клас в меджик лайт серията в последните години използва 108 мп сензор - който не е добър. xiaomi повече залагат на процесор отколкото на камери в ноут серията ( поне на мен лично не ми харесва).

# 104
Здравейте,
Моля за препоръка за бюджетен телефон за един бъдещ петокласник.
Ползва се основно за игри и клипчета. Роблокс и подобни.
Той иска айфон, но от оператора ми дават цена 500€ за 15-ка, което ми е много.
Цена 200-250€, до 400€, за да може с отстъпката да ми е приемлива цената.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт