Избор на телефон - 4 тема

• 7 515
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. От А1 ми се обадиха с предложение за промяна на тарифния план, увеличение с около 1,50 на месец, плюс добавяне на някои екстри. Заедно с това ми подаряват Honor 600 smart. Чудя се дали да приема офертата, защото разглеждам в нета и навсякъде коментират, че този тел. е тотал щета - малко памет, лоша камера, лош процесор. От друга страна е здрав( аз много ги изтървавам🙃) и с много добра батерия. Та дали ще върши работа на непретенциозен потребител, който не играе игри, ползва предимно фейсбук, търсачки, Сторител, вайбър и гледам по някое клипче в нета.
Офертата ме блазни не заради телефона, а заради безплатното ползване на Нетфликс и увеличената скорост на интернета.
За сравнение ползвам в момента samsung a 16, с чието меню и кравиатура откачам😃

# 136
Ами щом Ви блазни офертата за тарифния план, а телефона ще е подарък, не пречи да си преподпишете и да продадете телефона, ако не Ви хареса. По принцип Smart-овете са си скапани. Аз Смарт дори на майка си не препоръчвам. За 100 евро отгоре, конкретно за Хонор, Magic 8 Lite е в пъти по-добър избор и се представя чудесно (от преки наблюдения са ми впечатленията)

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 14:42 от call3

# 137
+1 за magic 8 lite модела, на предложения ви смарт всичко е орязано - до няколко месеца, ако не и веднага ще почне да бави, резолюцията на дисплея е малка - какво гледане на сериали и т.н. с този некачествен екран.
ако можете да си позволите малко по-горен клас избегнете smart

# 138
  • Козлодуй
Аз съм с HONOR magic 8 pro и да се похваля днес получих Андроид 17  - много съм щастлива защото на мен това ми беше основното притеснение дали ще се ъпдейтне Simple Smile Вече имам визия на течно стъкло Simple Smile Батерията държи добре но аз много играя на него и може би ще я съсипя бързо - старя се само вечер малко да играя и така Simple Smile

P.S. За съжаление щастието ми е помрачено защото имам изгорял пиксел - една точка горе в дясно се появи веднага след ъпдейта, а съм взела телефона едва в началото на годината предния ме изкара 10 години и още работи без да е запълнен и без никакви недостатъци по екрана само че се налага постоянно да сменям батерия защото му е малка Sad

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 07:07 от pvacheva

# 139
трябва да имате гаранция в ЕС  поне две години за да сменят дисплея.  Чакаме новия Honor Magic 9 идва на 28 септември

# 140
  • Козлодуй
Имам гаранция но не ми се занимава да го изпращам защото пиксела е един и не ми пречи а понякога и не се вижда

Общи условия

Активация на акаунт