Име за втората ни дъщеря

• 2 109
  • 41
  •   1
Отговори
Кое от имената допада най-много?

# 1
  • София
Детето с чужда или с българска фамилия ще е?

# 2
  • SF
Талиа - на български звучи като част от тялото. Името е част от Наталия, което е много по-красивият вариант.
Никол е доста изтъркано тук, но му свикнахме и звучи добре с нашите фамилии - Никол Караджова, Никол Петрова - става, но не гласувах за него.
Елизабет ми е най-приемливо.

# 3
# 4
# 5
Не пише какво е името на първата:-) ако търсите звучене което да си пасва

# 6
Първата ни дъщеричка се казва Анастасия. Не държим спецялно да си пасва. Както и няма особено значение да пасва на фамилията за нас.

# 7
Ами аз от така посочените, избирам Ванеса в такъв случай:-)
Анастасия и Елизабет/Изабел ми звучи прекалено тежко.
Другите не ми допадат.
Не знам дали сте мислили за умалителни, но ако на Анастасия казвате Сиси, то Сиси и Неси(от Ванеса) ми е доста сладко:-))

# 8
  • SF
Елизабет отново. Международни, популярни имена, често се ползват.
Теса, Талия - не, както си личи и от класацията.
Изабела ми харесва повече от Изабел. Никол не ми допада.

# 9
Предлагам производно на първият ви избор - Елисавета, стои добре до Анастасия и не води до предпоставки за сръдни в бъдеще между сестрите.

# 10
Едно от любимите ми имена е Изабела, затова гласувах за Изабел.
Също и Елисавета ми харесва, вариантът Елизабет - не толкова.

# 11
  • SF
На мене Елисавета като вариант на името не ми харесва изобщо. Елизабет ми звучи много по-добре, а и като чета избора на майката - Ванеса, Теса, Талия, Изабел без а накрая, Елисавета, Светослава и други славянски имена не бих й предложила.
Явно майката си харесва международни, познати на запада имена и е хубаво да уважаваме избора й.

# 12
Елисавета и от мен. Ако не се гони това име тогава Елизабет.

# 13
Изабел и Елизабет.

# 14
Изабел.
При кака Анастасия бих се колебала между Изабел и Елизабет. От останалите харесвам Никол, но в случая бих предпочела по-дълго име. Талия просто не е подходящо за българче, а Теса и Ванеса ми звучат повърхностно и не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт