Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿13🧿

• 33 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Мистери,мерси за новата ни тема Kissing Heart Дано да я изпълним само с хубави новини и коментари. Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
За "Нищо няма да ни се случи"ами че то какво толкова се видя ,че чак да има и вълнения Thinking Като почне сериала всеки ще има възможност да гледа и да прецени харесва ли му или не ,прилича ли или не прилича на Чапкънчето и Мерт претоплена манджа ли ни предлага или нещо ново и оригинално.И ако сериала и Мерт не ни показват нищо ново и ние сме видели вече къде къде по добрия оригинал емиииии тогава го почваме нашия човек и докато не го оглозгаме няма да спираме ха ма хааааа научил тука един Ферит и все него ни предлага . Simple Smile
Според мен сериала ще ни разкаже една красива и интересна история която може и да завърши трагично ,а Мерт и Мирай мисля ,че ще ни покажат тази история по въаможно най -добрия начин. Simple Smile
Рени  мерси за превода на трейлъра на "Нищо няма да ни се случи" Kissing Heart

# 16
# 17
  • София
Днес вече чакаме АБИ, предстои супер епизод, Чаала ще е в центъра на събитията. Дано пуснат откъс.

Този коментар е на една дама, на която рядко харесвам публикациите, от преди няколко дни е и ме впечатли колко правилно го е написала, затова реших да го споделя тук.

# 18
  • Яко в Матрицата...

Мдам...

# 19
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро!
Мистъри благодаря за темата . Дано има много хубави моменти които да обсъдим .

# 20
Здравейте, мили дами!
Тези дни нещо нямам време да пиша,но Ви чета и следя Simple Smile
Мистери благодаря ти за новата тема! Пожелавам да си я изпишем с много хубави неща за нашите Афрам!
Много се радвам, че пуснаха новини за Мерт, липсваше ми. От тийзъра нищо не разбрах. Докато мигна и то свърши. На пръв поглед Мерт и Мирай не ми се струват чак толкова зле. Мирай има грозен нос, съжалявам Simple Smile
Засега каста за Юсуф доста добре изглежда, дано и сценария да е хубав.
Афра искам много да я гледам в комедия. Дано в Пера да има забавни сцени. Мисля, че много ще й отива една роля в комедия на Афра.
И последно,дълго стана,че наваксвам Simple Smile Мерт на сета на АБИ - и то като гледам тогава и Афра е снимала май. Поредното съвпадение. Ти да видиш Wink Май накрая ще се окаже, че Афрам играят представление за пред публиката Joy

# 21
  • София
Довечера в 8 без 15 наше време има мач, доста неприятно.

Май пак се освобождава понеделник като вариант за Мерт, новият сериал на атв не е ок.

# 22
Приятно гледане на АБИ

Гледам взаимодействие , тенденции , хейт , Ферит, Баран , Актан , Юсуф , Мерт и т.н , пълен комплект си върви добре за едните 40сек Grinning

# 23
Стори от Афи, с което и аз ви пожелавам приятно гледане. Аз чакам с нетърпение проектите им за Дисни, след Рибарче не мога да се тормозя да гледам сериал, който се снима активно.

# 24
Според мен,дълго време ще търсят прилики с всеки нов персонаж на Мерт и Ферит.Това беше емблематична роля,също като ролята на Баръш Ардуч за Омер Ипликчи
Мерт в този сериал само може да дари на феновете си още малко от онова преживяване,когато беше Ферит,по подобие на филма,който направиха Баръш и Елчин по неистовото настояване на феновете
Още повече,че сериалът отново е с любовен сюжет
Разлика има и тя ще бъде в партньорката му.Надявам се
Ще  сравняваме двойките Мерт-Мирай и Мерт-Сейран и това е напълно нормално
Ненормалното са обвиненията,които се правят по негов адрес,че пак щял да бъде чапкън,че пак едни и същи пози....стойки....
Неговата игра,външен вид и поведение няма как да се променят за една година.Трябва да поостарее малко,да минат поне две-три години,за да може да промени и да обогати по някакъв начин играта си

# 25
  • Яко в Матрицата...
https://x.com/delikanlidizi/status/2023767494536949895

Обратното броене започнало за Деликанлъ Wink

Шоу ТВ... хм...

# 26
Къде го чукаш, къде се пука😁😁🤷‍♀️...
Уж КаналД или СтарТв, накрая Шоу...
Дано е за добро.

# 27
  • Яко в Матрицата...
Къде го чукаш, къде се пука😁😁🤷♀...
Уж КаналД или СтарТв, накрая Шоу...
Дано е за добро.
Ако сценарият е добър, ще се гледа Wink

# 28
Мерт и други от обявените актьори са последвали профила на сериала в Instagram. Желая успех!🧿

# 29
Благодаря за новата тема ,Мистери 🌹🌹🌹🌹
Имаме нов герой в АБИ. Суна-психолог ,познава се Доан

Общи условия

Активация на акаунт