Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 8

• 20 695
  • 343
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Колието не е нищо особено , на мен ми го пратиха подарък с една от поръчките,ако искате мога да го снимам.

# 241
Искаме  Mr. Green

Получих една оферта за бельо с подарък май колие, но не съм сигурна как точно да я преведа и не мога да копна линка тука  newsm78
Аз назад съм писала за колието, даже линк постнах и ми отговориха (преведоха) отзивчивите дами тук Flutter

# 242
# 243
Хм, много малко ми се вижда. А в офертата е по-голямо сякаш. И е синьо.

# 244
Хм, много малко ми се вижда. А в офертата е по-голямо сякаш. И е синьо.

Абсолютно. Мен повече ме озадачава, че в офертата цвета е друг, а пращат съвсем различен. АКо знаех, че не е синьо, нямаше да го взема, щях да си въведа друг код  Rolling Eyes  Crossing Arms

Пак се минахме  Crazy

# 245
  • Бургас
Чакайте  Stop ,да не ви подведа ,но моето е от преди няколко месеца,но скоро пак получих оферта с колие Скали. Възможно е да е било синьо ,не се загледах ,защото ми се видя същото и изтрих писмото.

# 246
А помниш ли твоята стара оферта с какво на цвят Скали беше? В смисъл ти акто го получи, това, което чоакваше ли е или имаше разминавания(размер/цвят)?  Thinking

# 247
Абе няма да го върна, но ми се иска синьо Crossing Arms
Кафяво си имам.

# 248
И аз искам синьо. Даже тайничко се надявам да е по-скоро тюркоазено(но май няма да ме огрее)  Crazy

# 249
  • Бургас
А помниш ли твоята стара оферта с какво на цвят Скали беше? В смисъл ти акто го получи, това, което чоакваше ли е или имаше разминавания(размер/цвят)?  Thinking

Не съм го заглеждала особено,но някак си по-хубаво и по-голямо ми се струваше ,отколкото е ,но аз по принцип не си падам много по герданчета с такива вързалки.Мисля си ,че с кожена вързалка ще стои по-добре или на синджирче,знам ли.

# 250
  • Бургас
Я дайте картинка на вашите да видя как изглеждат. Rolling Eyes

# 251
# 252
Между другото на моя монитор изглежда тюркоазено.

# 253
  • Бургас
Същото е ,но с други цветове .

# 254
  • София
И аз искам тюркоазено  Sick
Както и да е и без това пусках поръчка, та каквото дойде, най-много Аля да се премени с него  Mr. Green

Момичета аз имам друг проблем, м/у 25април и 1май, пуснах 6 поръчки, а от банката са ми изтеглили парички само за първата, за всички имам потвърждение и статуса им е че са заминали на адреса за доставка, случвало ли ви се е  newsm78
Някое от момичета беше писало, че са и дръпнали паричките ден-два преди да и пристигне поръчката, странно ми се струва да изпратят нещата без да си дръпнат парите  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт