Своята половин годинка чества НОЕМВРИйската дружинка

• 10 058
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
Здравейте мами!
Бебоците са страшни, пу-пу. А и мамите не изостават по хубост  bowuu Карил, като сестра на близначките си  Simple Smile
Ние сме добре. Теди вчера омаа цяло бурканче пюре. Изобщо не спи през деня....само в количката и то в движение.....иначе предреме 15-20 мин и тва е  Crazy Не че баткото не съдейства за събуждането, ама какво да правиш.
Иначе пюрето и нас не ни засища, след час си търси цицата.
Баткото пак почна да заеква и аз съм луднала и само чета някакви книги за отношенията с децата (до колкото това е възможно)

Лайтблу, не се притеснявай за шума, просто трябва да се следи редовно. На сестра ми й го чуха в първи клас. На този етап (22 г.) е ок.

# 241
  • София
Здравейте момичета. Вчера водих малкият на лекар заради хремата и добрата новина е, че гърлото е добре и гърдите са чисти, но много го тормозят тези сополи. Слагам Коларгол, но те са някъде навътре и само ако кихне излизат. Предписа ни и сироп Проспан ако се появи кашлица, но на него пише, че е за над 1 г. Д-р Карил какъв беше сиропа, който даваше по едно време на Дани.

И наистина всички и мами и бебоци са прекрасни!

Лайтблу  Praynig

# 242
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=68 НА ВИ ОЩЕ ЕДНА СНИМКА, мноОООО ЯКА!!!
мама МОНИ, сиропа е на Д-р Тайс Мукоплант. Ако сложиш бебо по корем, като преди това му капнеш доста физ разтвор или Стеримар, по-лесно ще изкара сополите, това от Рени го научих....може да капнеш и Виброцил, но и Коларгола е добре, той пък изсушава секрета...Може и двете да редуваш. И тях съм пробвала и съм доволна...

# 243
Леле
снимковия материал е страхотен,бебоците са върха, а маметата са убавици smile3521 smile3521 newsm10
Завиждам на всички,които са избягали от шума на града и са си починали хубаво.
Не помня кой каза за намалението на пюретата в Била,но  newsm51  love001Взех от тях и Дариян ги прояде,иначе друго отказваше категорично,но спанака и тиквичката много му харесаха.
От вчера дребния почна да се обръща,но само ако има стимул,т.е. някоя играчка да стигне или мен да докопа А бе-интереса клати феса.
Днес времето е   Nature Sunny айде на разходки
усмихнат ден на всички

# 244
Момичета,сърдечно благодаря за пожеланията!  love001
Това беше най-хубавия ми рожден ден! smile3501
 smile3521 newsm10
Ох,забравих да ви почерпя............... Misc Baby Bottle  party023 Wine Glass beer2

# 245
Ха, здраствуйте! Еее, минаха празниците и темичката пак се напълни, беше ми домъчняло!  Hug

Благодаря за милите коментари за Дарито!  Heart Eyes

Едва успях да разгледам снимковия материал на мамите - пътешественички! Страхотни са! Всички изглеждате много свежи и красиви, а бебоците щастливи!  Simple Smile

Честити зъбчета на всички озъбили се! Да растат все бели и здрави!  Peace

Добре дошла на Грета! С каквото можем, ще помагаме!  Hug
Ето например, моята бебка не се обръща още (да си кажа за пореден път Mr. Green), но изобщо не се притеснявам.

Аз също да благодаря на мамата, споменала за намалението на ХИП в Билла. Възползвах се!  Peace

Ради, двете с Дари стискаме палци! Дано малкото съкровище вече е напълно добре!  Praynig Hug Вчера пристигнаха зелените лентички, по-късно ще ти пиша ЛС с добавен снимков материал!  Simple Smile

Ние в 15 ч. пак сме на лекар. Аман вече!  Sad Е, не спират тази кашлица и тези гадни сополи!  #Cussing out Какви ли не гадости й слагам на малката, но като че ли няма никакъв ефект! То Низита ли не бе, Коларгол, Виброцил, пък да не изброявам сиропите.  Close На всичкото отгоре аз май пак се разболявам. Едно гърло ме е стегнало, една кашлица ..  ooooh!
Оплаках се!  Confused

Весел и приятен ден!  Hug

# 246
  • София
Ейнджъл дано се оправите PraynigИ при нас сополите са гадни, но незнам аз ли си въобразявам, но ми се струва, че като сложа капките положението става по-зле newsm78 Направо не може да диша като хората

# 247
  • София
Здравейте!
Честито на всички,които са имали повод да почерпят тези дни  newsm51  smile3525  newsm51!!!
А на болните бързо оздравяване  Praynig  Praynig  Praynig
Много хубави снимки сте направили и си личи,че добре сте си изкарали почивните дни  Grinning .Скоро пак ще има 4 почивни дни(за 24 май),дано времето да е   Nature Sunny и тези,които не са ходили никъде да го направим  smile3503
Дени искам да те питам на Теди кръв на гладно ли му взеха или беше ял,защото забравих да питам  Blush ,а трябва и на Мони да взимат???
Приятни разходки и много  Hug от нас !
 welcome на Грета!

# 248
за какво ще ви взимат кръв бубулина 77??

# 249
  • София
Мили дами, вижте ТОВА. Моя приятелка ме помоли да го разпространя. Ако можете, помогнете Hug

# 250
  • София
Момичета криво ми е SickНезнам дали съм казвала, но аз работя в администрацията по заместване. Титулярката се връща в понеделник и моят договор се прекратява. Преди малко ми се обади шефът и каза, че най-вероятно ще бъда назначена на постоянен щат, но трябва да се върна на работа за 2 седмици. И аз като затворих телефона вместо да се радвам, че ще имам постоянно място се разплаках. Чудо голямо съм, но хич не ми се връща на работа в момента. Ами то какво ли ще работя по цял ден ще си мисля за детенцето си, а той и сега нали ми е леко болничък. Майка ми ще си вземе отпуска и ще го гледа през това време. Аз принципно съм дейна личност и винаги съм си мислила, че искам да раста в службата и да правя кариера, а сега от както имам дете си мисля, че няма по-ценно нещо от него на този свят и всичко друго е второстепенно.

Оплаках се. Да знаете много ще ми липсвате и вие, защото едва ли ще имам време да влизам често тук.

# 251
  • София
Хей, Мони! Честито за работата!  bouquet А две седмици са нищо, не тъжи Peace

# 252
мама МОНИ !!СтЕгни се бре жена! като че ли е болен някой!
Айде стига! Вместо да черпиш Mr. Green, за мястото!!  си седнала да оплакваш... StopДве седмици са!! Дерзай момиче, не затваряй врата пред себе си! Дечко ще се оправи преди още да си го помислила..А и ние сме тука кибици...така че няма да ти избягаме..

# 253
  • София
Да Карил ще дерзая. Дано само наистина става въпрос за постоянно място, защото моят шеф е непредсказуем и да не мушне пак някъде по заместване, защото ми писна. Почти 3 г. съм вече така и ми омръзна от думите "Спокойно има време ще те оправим". А работата си я харесвам и искам това да си работя ама да видим.

# 254
  • София
Karil като навършат бебчетата 6 месеца се правят контролни изследвания на кръв и урина.Питах за урината как се взима,но за кръвта забравих... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт