Софи, внимавай с вигантола, тъй като от прекомерното му натрупване се получава оток в мозъка, справка мойто педи. Според нея е по-добре да е по-малко, но не и повече. А....
Ейнджи, вигантолът е витамин, тъй че нищо лошо не може да причини на очичките на бебо.

Мишенце, наистина чудесна разходка в Париж. Айфеловата кула на мене не ми хареса през деня, а само през нощта. Денем и отблизо е много грозна купчина железа! А Сакре кьор и изобщо хълмчето Монмартр много ми хареса, най-много като че ли от местата, които посетих. аз ходих преди две години май че... В командировка със Сакса, та само за 4 дни, ама не се оплаквам - беше прелестно, обаянието на тоя град, духът му ми допадат много, чувствах се като у дома си. Макар че съм съвсем забравила френския, съвсем по друг начин се почувствах в тая държава. И аз имам снимка пред Мулен руж...

Когато бъдещата ни кръстница каже, че й е удобно, нали сме си избрали малко по-ангажирана и известна такава, та ще се съобразяваме ние. Не смятам обаче да го правя в някоя голяма църква, а по-скоро в нещо по-мъничко и китничко параклисче. 

Пъпчив, не пъпчив утре ще му дам пуре
..
извинявай, ти ми беше показвала как се шие този слинг 
Сега сериозно, наистина мисля, че след като си въвела зеленчуцуте, можеш да вмъкнеш някой плод между храненията, ама да не е сок, а пюре.Месото мисля, че се въвежда след средата на седми(ненавършен) месец
Бленувам за един дълъг и продължителен сън...Еееееех, мечти!
Чувствам се много отпаднала!