.Почерпка и от нас за нашето 5 месечие

Кръщенето мисля да го направя като Ники стане на 1 годинка или малко преди това в някоя малка църквица или манастирче край София, защото чакам кумата ми всеки момент да роди и ще трябва да поотраснат малко. Пък и имало поверие, че детето трябва да се кръсти до 1 годинка, ама не знам защо. Ще питам и ще ви кажа.
Миналата година присъствах на едно кръщене в Драгалевския манастир и останах много разочарована. Нещо като ритуалните зали в София. Кръщенето трае не повече от 10 мин и при това по две деца наведнъж. Докато първото още не е свършило роднините за второто вече влизат, шумят и става голяма лудница. Затова приемам всякакви идеи за околностите на София.
Озъбването продължава. Веси1 честито и на вас.
Ейнджи, Не се притеснявай. Просто промий оченцето с физиологичен разтвор.
Мина напълно е възможно кърмата ти да е намаляла от диетата и затова да се будите нощем. Аз бях 3 дни на диета и кърмата ми намаля, но Ники не се будеше нощем. Започнах да го кърмя по още 2 пъти, като общия брой на храненията стана 7 и след два дни нещата се оправиха. Сега отново се връщаме към 5 кратно хранене.

.
Тези от вас,които дават вече каша,каква марка купувате,и забелязали ли сте "скок в растежа" на бебчовците?Каза ми също да НЕ давам пресен банан,а само от пюре;мога да давам пюрета от кайсии,праскови и т.н.-едва след 6-7 месец-пресни!
Вие всеки ден ли им правите?

Първоначално доста се уплаших, докато не прочетох какво сте ми написали.
Никога не съм ходила там, а имам огромно желание. Завършила съм френска гимназия и някак все едно обичта към този град ми е вродена.

Аз все още давам Вигантол, и то по 2 капки. Педи каза да давам до второ нареждане, ама то кога ще бъде, като не сме ходили на консултация от близо 2 месеца