04.09 - бебе Александър на мама diana_vr
02.11 - бебе Михаела на мама Maria V
07.11 - бебе Ваяна на мама Iviche
и 65
, от които една двойка 
Най - много бебета - по 6 са се родили на 6 ноември
Най - предпочитано име за момиченце - 5 принцеси носят името Александра (на Anika, Bildan, Salvi, Dr. Jend, lavitsata1000)
Най - предпочитано име за момченце - 4 - ма юнака носят името Александър (на diana_vr, jenny_b, mery1106, бебка и бебко)
Най - пухкавият мъж е Теодор на Деничка- 4050 гр
Най - пухкавата девойка е Вилхелмина на Шехеразада - 4300 гр
Най - дългото бебе сред мъжете е Радослав на lina d - 56 см
Най - дългата девойка е Златина на ZLATNA - 53 см и Ники на Чефи- 53 см
Най - "мързеливото" момиченце (родено 8 дни след термин) е Ивет на Анита 1
Най - "мързеливото" момченце (родено 14 дни след термин) е бебето на ger4e
Най - "изпълнителното" момченце (родено на термин) е Михаил на bedstvieto и Преслав на istra83
Най - "изпълнителното" момиченце (родено на термин) е Алесия на Бимба и Дана на Григ
Най – нежни ноемврийски мами – bubalina и Дени4ка

Най – забавна ноемврийска мама – karil

Най – секси ноемврийска мама – Цветина

Най – раннобудна ноемврийска мама – SOPHI

Най - надарена ноемврийска мама - iviche

Най - фешън ноемврийска мама - mina77

СНИМКИ НА НОЕМВРИЙКИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛАДКИ БЕБЧЕТА
потребител noemvri парола 12345

ТАБЛИЦА ЗА НОРМИТЕ НА КЪРМЕНИТЕ ДЕЦА

ВСИЧКО ЗА ЗАХРАНВАНЕТО

ДЕТСКИ МАГАЗИНИ
Family-bg.com Арбор ООД ДаНет Електронен магазин Barbaron ШТЪРКЕЛ - Всичко за вашето бебе! Dibo
МаЛеЧкО - Винаги различни Магазин "Мечо Пух" ПИНОКИО - истински приятел от първия ден Premaman
Специализиран детски магазин "Бебе маркет" Детски играчки "КРЕМИ 74"ЕТ Бебешки онлайн магазин ПАКОСТНИК
Стефи - царството на детските стоки
ПОСЛЕДНИТЕ НИ 5 ТЕМИ:
Времето бързо минава, НОЕМВРИйчето на половин годинка става
НОЕМВРИйските дечица с теменужки в ръчица
НОЕМВРИйското дете расте и хубавее, на Великден като слънце дома ще ни огрее
НОЕМВРИйски моми и юнаци месят с мама козунаци
НОЕМВРИйче във количка сладко спинка под върбичка

Глеми сладурковци са станали всички бебоци.А на косата на Ники може да завижда всяка мацка
Още не съм засякла дали бие шутове или я мята с ръка 
Та започнах с праскова след това дадох кайсия, ябълка и днес круша. Резултата е повече от задоволителен Йоанна си ги папка с голям апетит и няма никакви проблеми. Утре ще и дам от сини сливи 

и да не се отказва. Ний никога не сме се храники през ноща, отказах я още в началото и това не е било причина за някакво страдание от страна на детето. Точно обратното- резултата е наспана и спокойна мама и бебе. Аз не съм съгласна с това че мамата трябва да стане като зомби и парцал и да се измъчва в името на какво??? Според мен нощното хранене е просто един каприз на детето не толкова необходимост
А да ви кажа, ако незнаете..
на минимум 4 часа яде през деня, но най често на 5. ПОлудях с това хранене.. не иска и не иска... плюва и реве..