Отговори
# 30
Детето на Махинур е момче и наследник на фамилията. Няма как да е Мелек или Нургюл. Но с това темпо скоро ще разберем. Мерси за фрага и превода Simple Smile Знае ли се колко епизода ще е сериала?

# 31
Цитат
Детето на Махинур е момче и наследник на фамилията.
Наследникът на фамилията според завещанието (или документа, който е оставил) на Тахир е Доган. За внуците е рано да се мисли още.

# 32
Ние не мислим, ама я виж Алтън Simple Smile

# 33
Хелоу, мацки Kissing Heart

Аз явно съм оттървала този момент. Кога стана ясно, че детето на Махинур е момче?

# 34
И аз съм го отървала. Не си спомням да е ставало дума за пола му.  Blush

# 35
Гледах с руски превод и когато Махи си търсеше детето преводът беше нещо такова: Тахир, къде е момченцето ми. Може и преводът да не е бил точен, но такива бяха думите на Сабина.

# 36
В субтитрите си е преведено като дете (ребенок на руски). А Махинур говори за бебе, това се чува.

# 37
Добро утро, ☕️, и аз чух мальчик в превода на Иви. Как е на турски?

# 38
Зависи кой какво и къде е гледал, аз пиша как преведоха в Иви. Със субтитри не съм гледала.

# 39
Ходих специално да видя как е на турски. И в трите разговора на Махинур и Тахир - първо пред дом Ханджъолу, после вътре като я биеше и после като я дадоха вече пребита, говореха за бебе, бебето ми, бебето ти... За пол не е ставало дума.  Накрая й каза, че ако не си мълчи, на малката й сестра ще се случи същото, което и с бебето й. Дали умряло, или на края на света... Със сестра й щяло да се случи същото.

# 40
Мерси Еве Simple Smile Тук сме по-големи детективи от Чагла и Доан Simple Smile

# 41
Привет Hug

Голяма красавица Heart

Тук още една меркантилна се яви. Приятелка на Хазан, неистово искала и тя да се измъкне от квартала Grinning

# 42

https://x.com/i/status/2024786105132876010

Наистина, какво правим оттук нататък? Вчера си мислех, че психоложката Суна Rolling Eyes може да е за Мелек, но сега пак се връщам към Махинур. Дали Доан ще продължи да им помага, от чувство за вина уж? Какво ще направи? Какво ще направи Чаала?

От фотосесията за Magnet Heart Eyes

Серкай е активен спортист, дори и тенис играе редовно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 43
Мерт Демирджи и Дирен на сета

От канала

# 44
Добро утро, мацки Kissing Heart

Репортаж с Афито ще има в Magazin Hattı.  

https://x.com/gazetevip/status/2024948382435779055

Нищо особено не казва тук. Искала да каже, че върви много хубаво (вероятно сериала). Всичко било много добре. Понякога ходи на спорт, гледа филми и сериали...

Общи условия

Активация на акаунт