Отговори
# 60
Айде Бирсен обяви бабата на Дияр Grinning
Снимките започват във вторник. Дали замина за Италия Мерт Thinking

# 61
# 62
Афрааа Broken Heart

Психоложката се появи, веднага взеха да си мятат погледи с Доан Grinning

# 63
# 64
Гледайки втория фраг ми идва шантавата идея - да не би Тахир бей сам да е предизвикал нараняването си с цел да задържи Доган. Може да е болен или нещо друго... Rolling Eyes

# 65

Доан: Аз ти се доверих, Чаала. Именно затова душата ми гори.
Чаала: В това ялъ ничия душа не може да гори колкото моята. Особено твоята.
Ламия: Дори истината да е болезнена, трябва да се каже. Толкова свобода, ето това е резултатът.
Гюлю: Виновната си ти, лельо.
Ламия: Невъзпитана!
Сефа: Никой не може да вдига ръка на жена ми.
Генджо: Бих дал живота си за Мелек.
Доан: Така наречената от теб любов, не причинява болка.
Мелек: Заплашват ме. Г-н Шимшек предаде пожеланията си за скорошно озздравяване.
Гюлю: Шимшек ли?
Махи: Тахир Ханджъолу не е човек, Чаала. Той е палач.
Чаала: Ще изгоря това ялъ!
Бехрам: Ще разруша това ялъ върху главите им!

# 66
Еве Flowers Rose

Чаала най-накрая сменила дрехите Grinning

Хайде дано Heart Eyes

Афито от известно време лайква публикации на Емин Алпер, вече го и последвала. Филмът му Спасение взе Сребърна мечка на филмовия фестивал в Берлин.

# 67

Ире, страхотно ще е Heart Eyes

Кате, не мисля, че сам се е наранил този джеллат Тахир Grin Или е Гюлюшан, или знае нещо по въпроса. Махинур напълно я изключвам засега.

# 68
Привет !   Доан , колкото и да се сърди на Чаала , пак я спасява.  Гюлю е много вътре в играта. Брей , Сефа ще вземе да ѝ хареса Stuck Out Tongue Winking Eye, ама как ще се справи с Шимшек не зная . Психоложката колкото и да мята погледи , най-много да е някоя бивша.
Ще се радвам , ако  Афра снима с  Емин Алпер . Това означава , че празно няма да има в графика  , няма да има дълга почивка , но пък е търсена. Ще ни радва през лятото нашето момиче. Видяхме , че A.B.I  е успешно дизи , а в "Пера"  изобщо не се съмнявам. Да видим в какво  ще се хвърли сега Афра. Надявам се да е нещо пак различно.

# 69
Благодаря за превода, Еве!🌷
Махинур продума, какво още ще каже, само да не замълчи за още 25 години! И не е тя нападателят на Тахир, подмятат ни!

# 70
  • София
Дами,

Ако стане истина, че Афра ще снима с Емин Алпер, това означава, че тя минава в съвсем друга категория филмови продукции. Аз бих била изключително радостна при една такава новина. Афра би отскочила много високо и трудно ще й дишат във врата в професионално отношение. Стискам палци за този проект - дано стане!

За ПЕРА аз също нямам никакво съмнение, че ще бъде много успешен.

Относно А.Б.И. - просто изгледах фрага, но не мога да коментирам, не съм толкова на "ти" както вас. Надявам се до вторник да успея да се включвам в коментарите ви.

# 71
Гюно Kissing Heart Хубава седмица пожелавам, момичета Flowers Four Leaf Clover

Тази мацка вчера попаднала на сета

https://x.com/i/status/2025718066236076278

Нинка, дали е проговорила Махинур Thinking Възможно е да чуваме вътрешния й глас.

# 72
Привет Hug

От Netflix Mena

Важното е, че Генджо не се е отказал и след боя продължава да е на романтична вълна Heart Eyes

И един турски мъж с традиционни дрехи Heart Eyes

# 73
В новия епизод на #ABİ:

Новината за опита за самоубийство на Мелек съкрушава всички. Доган, разтърсен от звука на изстрел в склада, успява да спаси Синан, но домино, което открива на земята, го отвежда до Чагла. Оцеляването на Мелек в болницата носи облекчение на семейството. Затварянето на Мелек и разкритието, че Генджо стои зад него, обаче разпалват ново напрежение.

Доган разширява границите, за да защити сестра си; конфронтацията му с Генджо води до необратим разрив между двете страни. Междувременно истинската самоличност на Бехрам и миналите конфликти започват да излизат наяве. Голямата любов на Синан отпреди години и нейният трагичен край хвърлят нова светлина върху днешните вражди.

# 74
Що така за Чаала няма нито ред, освен дето доминото завело Доан при нея Head Band Малко да се вземат в ръце тези хора и да почнат да я пишат нормално, защото правят-струват, все в услуга на Доан написана. Аман бе! Сега остава да я пишат и ревнуваща от Суна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт