Отговори
# 90
Днес е техният ден 🥰
Как ще преодолеят тези трудни предизвикателства? Ще успеят ли да заличат следите от миналото?

Нинка, за нуждите на сценария било уж Grinning

# 91
Какъв е тоя сценарий, да иска да угаси огъня на главния си герой? Не знам, екипът на Мерт му устройва страхотни капани с поредния проект, за който трябва да се жертва. Мерт трябва да смени или стратегията, или екипа, или и двете, и да дойде на себе си. Язък.
Афито е бомба, по-красива от всякога, ако може да се каже, цъфти, цъфти! 🌷

# 92
Тук Махинур била в ялъто Thinking

Мерт Демирджи и Тугче Heart Eyes

https://x.com/i/status/2026229603082117375

Мирай Кая пратила на Денизчо Турал цялата снимка

# 93
Привет Heart

Чакам с интерес епизода довечера.Да видим как ще развият темата със загубеното доверие и възможно ли е и как се възстановява.

Макар и да имам известни съмнения по отношения на типа персонаж ,желая на Мерт успех с новия проект.Винаги може да ни изненада.И дано не играе пак себе си.

Дано му се получи заветната химия,че да му се сбъдне желанието. Доказал е,че нищо не може да му се опре.

# 94
Изненадваща истина очаква Синан! Да видим какво ще се случи!
Нов епизод на A.B.I. тази вечер в 20:00 ч. по ATV!

# 95
Изненадваща истина очаква Синан! Да видим какво ще се случи!
Да не би да разбере, че има дете от Махи?

# 96
Фи, едва ли, да остане поне нещо неразкрито Grinning

Йълмаз си чакал обещаната вечеря Sunglasses

# 97
# 98
# 99
Фи, едва ли, да остане поне нещо неразкрито Grinning
Еве, аз нямам нищо против темпото, с което се движи сериала. Simple Smile Не ми трябват три сезона, за да разбера нещо, което мога да го разбера още в трета серия. Тайната на успешния сериал не е "решението" на една "загадка" да се проточва във времето, а да се създават нови и нови, и те да се решават бързо. Разбира се, всичко това трябва да е придружено със стабилна логика. Динамиката е много важна и в нашия сериал е има. Проблемът при него е повтаряемостта, но...
В серия 4 Кенан разбра, че Бехрам е Бердан, в серия 7 Кенан разбира коя е Чаала, спокойно може и Синан да разбере, че е станал баща преди Алтън да го дари с щерка. След това може да започне да търси детето, защото този, който знае съдбата му, не може да разкрие нищо. Ето ти нова завръзка. Може до безкрайност така.

Последна редакция: вт, 24 фев 2026, 18:10 от Fi79

# 100
# 101
Фи, аз не се оплаквам от темпото. Дори ми е интересно как ще успяват да го поддържат в бъдеще, иншаллах Grinning

И Юсуф Heart Eyes

# 102
От официалния канал:

„В един момент Йосиф е в беда в кладенеца; в следващия момент Йусуф е султанът на Египет…“

Заснемането на #Delikanlı започна!🎬

Очаквайте скоро в @ShowTV. @OGMPictures

Явно бедността ще е кратка Grinning

# 103
От официалния канал:

„В един момент Йосиф е в беда в кладенеца; в следващия момент Йусуф е султанът на Египет…“

Днес се вълнувам само от Мерт и Юсуф.
Женен, има халка, или сгоден, нещастен вайп, и горнище на анцунг. 🙄Искам блясъка на пашата да се върне в очите и излъчването му! 😍
Добре, че Афра ще ми оправи настроението тази вечер в епизода! Чакам с нетърпение.😍

# 104
От официалния канал:

Или ще играе в отмъщението си. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт