Отговори
# 75
  • Gabrowo->Sofia

Поля, Честит Рожден Ден! Желая ти много, много здраве, любов и сбъднати мечти!
Честито и на Гуини, която отдавна не се е меркала тук.
Микки, добре че у нас имаше нещо сладичко, че като видях тортата и ми се прияде  Simple Smile Много е хубава!
Ние сме в Габрово, на гости на родителите ми, много ми е хубаво! Лошото е, че утре всичко свършва, а от сряда дори съм на работа.

# 76
  • Пловдив
ЧРД на Гуини!  bouquet

ЧРД на Поля! Да си здрава, щастлива, много обичана!   Heart Eyes
Микки, Просто нямам думи Heart Eyes Лошото е, че тези дни гледам да избягвам сладичкото, че прекалявам Embarassed иначе щях веднага да забъркам нещо Crazy

Баща ми е болен от седмица насам - настинал явно или вирус -кашля доста лошо, не иска да пие сиропи и разни лекарства, та и у нашите не мога да ида или да оставя Роската и с татито да си починем малко Confused Дано по не се оправи бързо.
Росен се разплака - изчезвам

# 77
охаа - майчето изписана преди 2 часа, Камен яде като за световно, много му големи топките, вика  hahaha
качват снимки, очаквайте включване лично.

# 78
С нетърпение очаквам включване от майчето  Grinning

# 79
Здравейте Flutter
Благодаря на всички за хубавите пожелания  bouquet Heart Eyes
Много сте мили Hug

# 80
сърдечно благодаря за заглавието на нашата тема - супер ме зарадва  Heart Eyes Hug
много сте мили и много ви благо0даря за това  Hug
не съм чела още нищо назад, но мааалко по-късно, като заспят децата /малеее, вече имам 2 деца, да му се не види. чак не мога да повярвам  Rolling Eyes/ довечера, ще наваксам.
пускам едно и също описание и в двете отчетни теми, защото нямам време сега да се отчета поотделно за всяка. ще пиша по-после специално за тук  Laughing

"докладът - бебе камен е добре; малко е жълтичък като морковче, но това е от физ. жълтеница и не е сериозно. днес ни изписаха след като скъсах нервите на персонала от мрънкане, че искам да си ходя предсрочно и заплаших, че ако не ни изпишат днес /и двамата сме добре, но по каса секциата трябва да стоят 5 нощи в болница/, че се самоизпиша срещу подпис /а ако направя това, касата няма да плати на болницата секциото/   е, изписаха ме, жените, к'во да правят 
за протокола - бебе камен се роди в четвъртък в 8 и половина сутринта с планово секцио след като от 2 часа през нощта започнаха родилни контракции. тогава малко се попаникьосах и дори бях на косъм от това да звъня на моята докторица посред нощ, но реших, че за 4 часа няма да родя /тя ме викаше в 6 и половина в пред-зала/, нагълтах се с 4 магнерича, легнах си в леглото и след 1 час заспах като пич. в тези 3 часа спах страхотно, станах в 5 и с бодра крачка се запътих към болницата. впоследствие се оказа, че имам родилни контракции на 7 минути, които аз усещах като леко-болезнено стягане на корема, но не непоносимо; разкритие нямах.
секциото протече образцово - за 30 минути и без усложнения. филков беше до мен; прави снимки; ще кача по-поносимите, за да не се впечатлите много. в реанимация не беше приятно, болката си е сериозна, контрахирането на матката след това /особено при второ раждане и то при породени деца/ е убийствено, но всъщност няма умрели от това   явно всичко е в главата - човек просто трябва да се натсрои, че ще боли и да си се примири без да се оплаква и да пъшка. обезоляващите са ампула бускулизин, аналгин и диазепам. това твърдо на помага особено, но все е по-добре от нищо... денят след секциото след стархотно чакане /нямаше грам стаи; ама никакви - ни единичен вип, ни двоен, ни обикновена стая/ ме преведоха в двоен вип на 5-я етаж /между другото, понеже съм била в единичен вип на 2-я етаж, твърдо мога да кажа, че вип-ът си заслужава тогава, когато е на вип-етажа, т.е. единичен вип на 2-ри етаж - този на родилките е по-зле отколкото двоен вип на 5-я етаж - вип етажа/; девойката с която делях стаята беше супер свястна /бай дъ уей - оказа се от априлките  / и днес и 2-те ни изписаха благополучно.
закърмих в деня след операцията, когато ми дадоха и детето, а на следващия ден вече нямах особени проблеми с дебита. кърма вече имам достатъчно /или коластро-кърма - каквото и да е - достатъчно е /, камен суче като змей, рани нямам, но зърната все още ме болят зверски. това ще отмине, разбира се, но си се подгответе, че началото си остава най-гадният период от закърмването. след това идва хубавото. детето суче съвсем неритмично - в болницата го засичах и с еоказ, че тази сутрин изсука 100 мл /което теоретично е дозата за към края на първия месец/, след 3 часа пак ирева и изсмука 55 мл, сега в 2 не знам колко е било, но го слагах 2 пъти на гърда, защото явно не успя да се нахрани. сега спи вече 3-ти час. снощи пък рева като идиот от 10 до 12 вечерта и се кърмихме през 10 минути като редувах гърдите. на всяко кърмене го засичах и се оказваше, че изсуква х 10-15 грама. абе хахава работа е тази бебешката - няма ник'ва логика и съответно и на мен не ми се вижда логично да налагам 3-часов режим на ядене... а и аз, естествено, не съм изобщо луда, за да го будя. щом спи, значи е о.к. и не е гладен. досега не е бил при мен през нощта, защото за 3-те нощи във вип-а го връчвах в 12 и половина и ми го връчваха в 6 сутринта. 100 % в детската стая са ги тъпкали с някакво АМ. не знам тази нощ как ще е. ясно е, че ще ставам и кърмя толкова, колкото е нужно. надявам се детето да не е като петра, но и да е - каквото-такова.
и ето снимките:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=128018
не знам що линът не е активен:
парола и юзернайм - majceto"

# 81
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128018 така се разглежда по-лесно.

леле, майче, как вдигаш Петра с тази операция...

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 18:28 от тити

# 82
Pollia, ЧРД!!! Много здраве на теб и цялото ти семейство, безброй красиви мигове и усмивки!   bouquet

Майче, добре си ни дошла!  Hug Радвам се и, че харесваш заглавието, беше с Чакълчо, но с право го промениха, човечето си има много хубаво име! Wink
Много се разчувствах докато гледах снимките!! Прекрасен е, особено пък на изписаването! Wink Иска ми се да го гушна!  Simple Smile Затова започваме и ние скоро бебеправене! Simple Smile
Аа.. мернах и маникюра ти - супер е! Wink
Мисля, че всички тук ще продължаваме да се вълнуваме с теб, така че няма да се сърдим, ако пак копираш от другата тема, а напротив!  Hug Хайде успешно кърмене и да те слушат и двете камъчета! Wink

еsprit, дано се изяснят и отминат нещата около Йоско! Ще стискаме палци на Марина - ще ни държиш в течение, а някой ден може да я гледаме!

Dominika, хубава снимка!

микки, браво за тортата! Сигурна съм, че е била също толкова вкусна, колкото и красива!  Wink

diddi, много обиачам Габрово! Eдна от най-близките ми приятелки се завърна там и има сега малко бебче и ще ходим скоро на гости. Успех на работата в сряда!!

Ние вчера изпразнувахме един рожден ден в Барбарони - веселба голяма, а днес си направихме пикник до Железница при двете езерца, много приятно беше - препоръчвам!  Peace

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 19:21 от Sisssi

# 83
  • София
ПОЛЯ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН...ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ТИ ПОЖЕЛАВАМ smile3525 МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА ТЕБ И НА ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА

ЧЕСТИТО И НА GUINNI   bouquet

Майче добре дошла Simple Smile А Петра как приема бебето Party

Сиссси -  къде по-точно са тези езерца, ние миналата седмица ходихме на железница, но беше късничко та стигнахме до първите полянки само...

# 84
  • Sofia
майцее,честито и добре дошла:-))))Само не разбрах,за какво този зор да те изписват по рано;-)
Сега ще видиш какво е ЗВЕР  в къщи и Петра ще ти се види кротка като агънце:-)))))
Йоско пак повърна,сутринта в 5 повърна на леглото ми,към обяд го наака,сега повърна почти върху мен,изобщо класика.Опитах се да му дам натриев цитрат,но не поема.Сложих в чая,така поне ще го изпие малко по малко.Поне температура няма.

# 85
  • София
еsprit - а вашето повръщане да не е вирус които просто е съвпаднал с поставянето на ваксините??? всъщност мина ли...как е Йоско?

# 86
  • Sofia
И аз за вирус се съмнявам,ама знам ли,писах как е по долу:-)

# 87
bubu_to, това е между Бистрица и Железница, завива се в дясно, няма как да го объркате - в брезова горичка е. Има и нещо като паркинг за коли, няколко дървени пейки с масички (но по-нагоре може и одеало да си опънете) и 2 изкуствени езерца. Може и огън да се палне, ние носихме салати, сандвичи, плодове.. и биричка, разбира се.. Simple Smile Пускахме "лодка" самоделка, разхождахме се по баирчетата, играхме с топка, пускахме хвърчило, Юлиана се възхити на всички лишеи и мъхове по камъните .. И ние за пръв път бяхме там, не е лошо, макар че аз очкавах нещо повече и по-голямо като бях чувала, така че и ти не се настройвай за кой знае какво, но определено става и със сигурност пак ще повторим. Малко мръсничко ми се видя и ме обзе и мен като тити порив за чистене, но Юлиана не ми помагаше в това, и ако искате усамотение (макар че едва ли) не става, макар че не е и гъчканица - нормално си беше, имайки предвид, че са и почивни дни. Ние отидохме към 11 и имаше 2-3 свободни масички. Пробвайте се, дано ви хареса! Утре например! Wink Вземете си и по-дебели дрешки, че днес подухваше. Ще чакам да разказваш.
Иначе има безброй чудесни поляни в този район, които предстои да откриваме, и около рекичка също! Препоръчали са ми и ресторант Брезите по нагоре в Железница, ще го видим и него, мисля, че и за децата там са помислили.

# 88
Хихи Майче, привет  bouquet Ами Камен ти е одрал кожата и пак на теб прилича Wink честито ви 4-членно семейство!! Grinning
Аз продължавам да празнувам Grinning 

# 89
  • София
Гуини,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!/тя не пише,но чете Laughing/
Желая ти всичко най-най от сърце!

Поля,Честито и на теб!
Да си жива и здрава,много щастлива и обичана!

Общи условия

Активация на акаунт