Отговори
# 90
  • София
ще се пробваме, ама на наш тати утре и др ден не са му почивни дни, та ще е по-натам, хубаво звучи мерси за инфото, дано се оправим Simple Smile

ух, есприт дано се оправи бързо и да няма усложнения от ваксините, а Бърди писа ли ти отговор?

# 91
  • Пловдив
Мая, добре дошла!   bouquet Направо ме насълзихте. Много щастие желая на семейството ви Heart Eyes

А как е Петра? Оздравя ли?

# 92
Pollia, и аз смятам, че Камен прилича много на майчето, но не смеех да се изкажа!  Peace

bubu_to, сигурна съм, че ще ви хареса, просто аз съм малко максималистка. Хубаво е да отидете все пак малко по-раничко, за да се настаните на по-хубаво местенце. Ако не утре, по-нататък, а вдругиден - за всички е работен. Simple Smile

# 93
  • София
ухх, да бе аз още си мисля, че сме неделя Grinning

# 94
Аз пак се включвам само да се оплаквам-от сутринта Виктория е с обрив.Мислех че се е обринала понеже свеки вчера я е захранила с боб и киселец и ще мине бързо,ама се засили и почвам да се чудя дали не е шарка.Педи както винаги в почивни дни си е изключила телефона и няма начин да се свържа с нея.
А детето днес така ме зарадва с едно "благодаря" малко пречупено през бебешкият й речник,че ако не бях й казала "Кажи благодаря" не бих го разбрала.

# 95
  • София
жмо - мисля, че всдички шарки са предшествани 1-2-3 дни с висока Т и чак после избиват пъпките...та може и реакция да е, нали за това при реакции доколкото знам се мажат обривите и се пият някакви хапове ли капки ли нещо такова имаше...

# 96
Включвам се набързо само да кажа, че разгледах снимките на майчето! Майче, добре дошла, вече с 2 деца при нас  Hug Много е сладък малкия, наистина прилича на теб! И аз да питам - Петра как приема бебето? А ти как си разделяш любовта към децата- на 2 равни части или ....  newsm78 Винаги съм се чудела какво ли е чувството като имаш 2 и повече деца  Thinking  Все си мисля, че любовта ми към Ади е огромна и някак не си представям да почна да я обичам все едно наполовина  Embarassed Но пък искаме и второ дете  Crazy

есприт, да минава бързо!

сиси, към 20 май най-късно заминаваме. Не ме свърта на едно място от нетърпение .. дано не се разочаровам и да не ни мине котка път   Confused Praynig Снимката е от вчера - ходихме с наши приятели в една горичка край Русе, много хубаво изкарахме  Grinning (успех с бебеправенето  Wink )

Скачам в леглото, че съм гроги!

# 97
Guinny, честит рожден ден!!! Желая ти много здраве и много, много щастие и обич!!! bouquet

# 98
  • Sofia
Бубу,не още,дано утре се включи.

# 99
  • Карлово
Поля, Гуини, честит рожден ден!Много усмивки да огряват дните ви!

Майче, добре дошла! Страхотен разказ, както винаги, и сладурски снимки.
Жмо, и аз не мисля, че е шарка, но все пак лекар да си каже е добре.

# 100
  • София
Dominika - не мисля, чее любовта към децата се дели на 2, на 3 и т.н. По-точно изпитвеш също толкова силна към всяко следващо....поне така си мисля...

отивам да храня ранобудко и да  kaffeetrmker_2

# 101
доминика - петра изобщо не обръща внимание на бебето, но ние не го и докосваме, за да не я дразним. истерията настава в часовете за хранене и когато малкият се надриска и трябва да го преобум. няма значение кой го вдига - аз, стефан, майка ми или който и да е друг - човекът, който го държи бива нападнат от петра, тя се вкопчва в краката, започва да мрънка, после усилва децибелите и накрая истерясва с ред сълзи и сополи и очевидно желание да оставиш бебето и да вземеш нея. вчера се наложи да кърмя дребния в следното положение - аз седнала на люлеещия се стол, с лявата ръка държа детето, с дясната цицата /още е загубен и не се сеща сам какво да направи/, а петра седи на другото коляно докато стефан я държи да не падне и да не избоде очите на бебето. яка ревност я тресе. хубавото е, че това става само докато някой обръща внимание на бебето. всъщност, ние бяхме подготвени от педи - жената си предупреди в първия един-два месеца да пипаме новото бебе само в задължителни случаи - за кърмене, къпане, смяна и т.н. и в никакъв случй да не крием бебето по стаите, за да свиква по-голямото, че вече има и друго човече. права е била - това като че ли е най-добрата стратегия за сега.
а за обичта към камен. супер ми е сладък, супер смешен, мекичък, направо невероятен. мирише чудесно и се чудиш как аджеба си сътворил такова смайващо същество. но фаворит за сега е петра. мисля, че трябва да мине известно време, за да "почувстваш" наистина детенце. при мен тоя номер с безграничната любов дето те облива още в момента, в който си видиш детето, не действаше нито с петра, нито сега явно. но ще стане.
днес ходиме да купим поредната /5-та/ количка /въпреки че вече имаме номер 4, която е за породени. не ме питайте защо превим такива дивотии, че отговор не мога да дам./ и докато се возих в колата с филков изведнъж се смаях, когато установих, че имам вече 2 деца, че наистина сме семейство и че се чувствам страхотно от това. 2 деца някак запълват изцяло понятието ми за семейство. като че ли картинката се завършва почти. още нещо ми липсва, но не знам дали ще се окаже третото дете или домашният любимец  Blush абе децата са страхотно нещо - едното в едната ти ръка, другото - в другата, един люлеещ се стол, камина и мъж с чаша коняк в ръка. страхотно умиление. да не бяха хормоните и непрекъснатото потене и всичко щеше да е на шест.

а сега отивам да изчислявам брой тухли и-тонг, защото от събота започнваме зидането на стени на банята в мазето. животът продължава със страшна сила  Mr. Green

# 102
майче, благодаря ти за разказа! Не ти е леко хич в момента, но пък наистина по-голямо щастие от това, което си описала - няма!!! Двете деца в прегръдката ти, мъжа до теб (дом. любимец да ти топли краката)  Grinning Идилия  Heart Eyes Малкото Петранче дано свикне по-бързо с бебето, че и на нея никак не и е леко. Остава само Камен да иска по-малко на ръчички и да не го боли коремчето. Ох, майче, майчее, сигурно се разкъсваш на кое детенце първо да обърнеш внимание  Tired Когато и ние си запълним семейството е още едно дете ще го изпитам на собствен гръб и  аз  Rolling Eyes Но много ме е страх от ревността на Ади, тя и сега ме ревнува от татко си като ме целува или пък като обръщам внимание на друго дете  Thinking

# 103
ами не е така. сега е супер спокойно у дома. бебе спи и се буди на 3-3.5 часа. ако реве, то е за да яде. а петра почти не се сеща за мен - като си има баба, която да я занимава /ама яко  Laughing/, да й чете книжки, разхожда, да й прави живота интересен, защо й е да се занимава с някакви си родители  Mr. Green днес например спахме до 8 и половина /е, кърмих на 2 пъти през нощта за х 30-50 минути, де/, а с петра ставаме в 6; следобяд с филков спахме 2 часа, което не се е случвало не помня от кога. качваш се в спалнятя на втория етаж, оставяш петра с бабата долу и съвсем забравяш за времето. трябва да си призная, че такава почивка като днешната не ми се е случвала сигурно от времето преди петра. а най-хубавото е, че долу-горе това ще е режимът още бая време. сега мама е тук, после ще си тръгне, но към края на месеца аз ще се намърдам в русе и пак ще връча петра на някой. планът е повече от добре обмислен  Mr. Green

# 104
звучи супер, дано така продължи планът.
А представата за семейство за 2 деца беше от ярка по-ярка - потекоха ми лигите, образно казано. Видя ли сега колко полезно нещо е джипът?

Общи условия

Активация на акаунт