Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 29

• 19 033
  • 661
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета! С първата си бременност преди 5 години развих преекламсия, АГ ми казваше че отоците са нормални при бременност и с две думи не я хванахме навреме, в резултат на което родих в 33 г.с. Сега обмисляме втора бременност, но малко се страхуваме и искаме да се консултираме с възможно най - добрите доктори занимаващи се с прееклампсия. Бихте ли ми препоръчали, наистина добри лекари, също така преди забременяване, ако знаете какви изследвания трябва да си направя, за да може при бременност да бъда в добри ръце и да направим всичко възможно всичко да е наред?

# 661
Прееклампсията може са се случи и при напълно здрава жена. Аз имах предпоставки и от 13 г.с започнах са пия аспирин. Мерех си редовно кръвното, гледах да не консумирам много солени неща и вредни храни никакви. Ограничавах въглехидратите, особено хляба и хлебни изделия. Накрая се подух в лицето и в ръцете, в краката също, но по-малко. Кръвното ми с включена вече терапия от 8ми месец играеше. Ту високо, ту ниско. В 37 г.с си направих изследване дали развивам прееклампсия и бях в референтните стойности, но повече към горна граница.  Седмица по-късно в 38+4 родих, пробвах с предизвикано, но завърши със спешно секцио.
Кръвни изследвания и урина на 3 седмици. По-към края вече и през 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт